Esiyle arasi bozulur diye korkuyordurSiz neden hiç güvenmiyorsunuz kendinize? En kötü ihtimalle ne olur kayınbabanıza karşı çıksanız? Küserler mi evlerine mi almazlar, oh canınıza minnet.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esiyle arasi bozulur diye korkuyordurSiz neden hiç güvenmiyorsunuz kendinize? En kötü ihtimalle ne olur kayınbabanıza karşı çıksanız? Küserler mi evlerine mi almazlar, oh canınıza minnet.
aaa o nasıl kayınpeder öyleBenim bildigim kayinpederler kayınvalidelere gore gelini daha cok sever kabullenir benim kayinpeder kayinvalideyi aratir cinsten.evlerine gideriz surat bes karis uzanir yatiyo telefonla oynuyor olur bi hosgeldiniz demez.herseye karisir küfür eder, laf edecek yer arar.krem surdum yaninda yikadignz bi bulasik niye krem suruyosun diyo alistirmisiniz ellerinizi diyor sanki kotu bisey suruyorm yemek yerken arkama yaslandim ekmegimde yarim kalmis ekmegi bitir diyor.bitircem belim agridi ondan yaslandm diyorum bu yasta ne bel agrimasi diyor surekli azarlar modda. Elti ye de koca avratsin cocuklarla telefon da oyun oynuyorsun diyo.yani böyle surekli gicik gicik haller mesafeli durmama rağmen patavatsizca konuşuyor hep ne yapmali gitmesem olmuyor gidincede bulaniyorum bu laflardan.
Valla beni gelin diye cagiriyosa, kayın peder yakin valide diye seslenirim bende. Bi laf varda banlan ak istemem tam da yeriHuyu oyle diyor herkes onun huynu kabullenmek zorundaymis gibi. Baba diye bisey demiyoe iste dese beni korudugu icin kizarlar bile belki ogullari geline eziyet etse hoslarina gider bunlar o tarz insanlar geline alerjileri var kizim demezler gelin asagi gelin yukarı
Bence yanlis dusunuyosunuz. 2 ayda evlenilirse evet bilinemezde nisanlilik surecini eskiler bu yuzden adet etmisler. Karar oncesi karardir, evlere girilip cikilabilinir, kizin evine erkek erkegin evine kiz rahatlikla gider akraba ziyaretlerinde bulunulur, yemekte de gorursun, alisveristede, hesap oderkende temizlik yaparkende. Kisacasi rutin her hallerini gorursun. E o arada da anlayamiyosaniz ne mal oldugunu o zaman sorun sizdedir. Yada bunlari goremicek kadar kisa surede yangindan mal kacirir gibi evleniyor bazilari.. genellikle onlarda bu tarz arızalar cikiyor zaten. Genellikle diyorum, tabiki istisnalar var, ama gelin gorun ki kaideleri bozmuyor..Kimse aile yapisini içeri girmeden tahmin edemez oyuzden budurumda mesafeli olacaksiniz siz gitmeyeceksiniz esiniz gitsin
Ben oyle yapıyorum sali doktor randveum vr
Ben annemde kalcam esim kendi ailesinde
Sonra beni alip evimize gideceğiz
Kimse kimsenin sorunli ailesini cekmek zorunda degil
Eşim ve ailesi de öyle.Eğitimsiz
Malesef benzer seyler yasayan cok insam var bende bazen baskalarinin konularinda kendimi bulup okuyrmEşim ve ailesi de öyle.
Konu açmaya cesaret edemiyorum. Sana yazılan cevapları kendime yazılmış gibi okudum
Keske o kadar basit olsa ben 3 senede evlendm cok babacan insan dedi herkes cok bonkör hizmetllerdi icine girmeyince anlasilmiyor insanlar kendini cok guzel gizliyor malesef kopruyu gecinceye kadar herseyBence yanlis dusunuyosunuz. 2 ayda evlenilirse evet bilinemezde nisanlilik surecini eskiler bu yuzden adet etmisler. Karar oncesi karardir, evlere girilip cikilabilinir, kizin evine erkek erkegin evine kiz rahatlikla gider akraba ziyaretlerinde bulunulur, yemekte de gorursun, alisveristede, hesap oderkende temizlik yaparkende. Kisacasi rutin her hallerini gorursun. E o arada da anlayamiyosaniz ne mal oldugunu o zaman sorun sizdedir. Yada bunlari goremicek kadar kisa surede yangindan mal kacirir gibi evleniyor bazilari.. genellikle onlarda bu tarz arızalar cikiyor zaten. Genellikle diyorum, tabiki istisnalar var, ama gelin gorun ki kaideleri bozmuyor..
Hayali bile güzelkeşke karısını ezdiren bütün kocaları bir gün buraya toplayıp hepsinin hakkından gelsek![]()
Neden cesaret edemiyorsunEşim ve ailesi de öyle.
Konu açmaya cesaret edemiyorum. Sana yazılan cevapları kendime yazılmış gibi okudum
Art arda gelecek boşan yorumlarındanNeden cesaret edemiyorsun
Ona da imkan lazim aile destegi lazim herkes ayni degilArt arda gelecek boşan yorumlarından
Olsun yahu rahatlayacaksan yaz.Art arda gelecek boşan yorumlarından
Aynen öyleOna da imkan lazim aile destegi lazim herkes ayni degil
Ailen seni destekler mı Bosanmak istesen?Ona da imkan lazim aile destegi lazim herkes ayni degil
Yorumları okuyup maruz bırakıldığım şeylere daha çok sinirleneceğim. Hem fiziksel hem ruhsal olarak etkileniyorum. Terapist yardımıyla rahatlamaya çalışıyorumOlsun yahu rahatlayacaksan yaz.
Pardon bana yazıldı sandım :)Ailen seni destekler mı Bosanmak istesen?
Yok canım senin bunu ıstemedigini anladım konu sahibi aıle destegi lazim demıs ya ona sordum.Yaşlı bir annem var, o böyle şeylere üzülür. Benim arkamda dağ gibi yaslanacağım kimse yok. Her işimi kendim hallettim hep, artık yoruyor bu beni. Çok sivri durumlara girmek istemiyorum o yüzden. Aile Terapistimiz kesinlikle boşamamı istemiyor. İşler biraz yoluna girerse devam edeceğim
Pardon bana yazıldı sandım :)Yok canım senin bunu ıstemedigini anladım konu sahibi aıle destegi lazim demıs ya ona sordum.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun, herkes mutlu olsun. Cıcek gibi kızlarını veriyor aileler mutsuz olsun diye degıl.
Hayal kırıklığı yasasın lar diye degıl.
İyi insanlara denk gelelim ne dıyım.