• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinpedermi kayinvalide mi anlamadim ??

Gerçekten tepkim doğrudan size değil ama, bu şekilde şeylere katlanamiyacak yapidaysaniz (ki çok normal katlanamamak) evlenmek için evlenilmese keşke.. keşke şöyle biraz taniyip içini dışını bilip sonra karar verilse de evlenilse. Bu tarz tipler ufaktan da olsa bi belli eder cunku kendini
Iclerine girmeden biliniyormus gercekten

Neden gidiyorsunuz? Oraya gittiginizde huzurunuz kaliyor mu ki? Gitmiyosunuz diye esinizin suratini cekmeniz bile bence daha cazip. Bari huzursuz oluncaksa oyle cahillerle muhattap olmamis olursunuz. Bu eşler ne boyle ya, yani siz artik evlenmissiniz tabi ama bekarlara küpe olsun bence bu forumda konusulan ütopik ama gercek olan şöyle meseleler. Eşiniz bu maruz kaldiginiz sözlü tacize şiddete sahsen bu şekilde isimlendiriyorum bunlari inanilir gibi değil, nasil goz yumuyor anlamiyorum. Nasil evlilikler yapiliyor boyle
Huyu oyle diyor herkes onun huynu kabullenmek zorundaymis gibi. Baba diye bisey demiyoe iste dese beni korudugu icin kizarlar bile belki ogullari geline eziyet etse hoslarina gider bunlar o tarz insanlar geline alerjileri var kizim demezler gelin asagi gelin yukarı

Umursamamak tek çözüm gibi görünüyor. Çünkü o yaştaki adamın huyu değişmez. Ya da ondan daha çok söz söyleyeceksiniz. Bunu da yapmak başka problemler doğuracağı dan. Umursamamak en iyisi.

Rol yapin azarladığı bir gün uzulmus tansiyonunuz dusmus gibi yikiln yere , sonrada bir daha haftada yada 2 haftada bir giderim diyim baban benim tansiyonuma etki ediyor kalbim sancuyor filan diyin

Öyle gavatlardan uzak olmak en iyisi ama eşiniz de 5para etmez , erkekler babalarını rol model alır

üzülüyorum böyle şeylere neden nişanlıyken gördüğün halde bile bile lades dediniz be bacım. reva mı bu :(
şu saatten sonra ya pişkin olacaksın yada kafaya çok takıp hasta olacaksın. sen seç. :( ben olsam pişkinliği seçerim. öyle de biriyim zaten zor oldum ama oldum artık.

Baba oğul bi konuşalım seninle deyip özel olarak babasına eşim alınabiliyor söylediklerine o alışkın değil böyle bir muameleye dikkat et biraz daha baba rica ediyorum hele ki eşime küfür etmen kabul edeceğim bir şey değil böyle devam edersen evinize gelmek istemeyecek ben arada kalacağım dedi mi mesela
bunu diyecek erkek var mi acaba tr de yaa?

Hos geldin demeyip kicini kanepeden bile kaldirmayan kaba saba bir herif. Insallah esiniz babasina benzemiyordur. Mumkun oldugunda az diyalog kurun

Back
X