• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalde davranışları normal mi ????

tabi çekirgecim
işin efelik kısmıda onlara kalıyor
nede olsa yapan biri var
neden ellerini taşın altına koysunlarki.

Yannii bnm kv ve görümcm nıye altınlarını sattın dedıler birgünn biz size hiç borç bırkmadık faln bize oturmaya geldilerr bnde dedım ki keyfımıze sattık anne canımız iskender cektı sattık kahmacun cektı et cekti köfte cekti oglun biliyosun eti çok sewerrr valla bi bakmışuz ki birmiş eee üstümğze ne giycezz dedimm aldıkk taktık takıştırdık kv olsun kızm cahıllık biriktirmeye calışın faln dedi gittim içerden hesap defterimi aldım gösterdim ewlendikten 6 ay sonra 17.257 tl ödediğimi borçlara dedım bu borclar gözden kacmış heralde size hesap vermek zorunda degılım ama konusoysunuz herşeyini yaptk ettik eşşek gibi calısıp biz yaptık herşeyimizi kimsenin söz hakkı yok dedim beni sinielendirdiler
Gelmiş görümcem doldurmuş kv mi hesap soruyo aldı cewabını oturdu kçının üstünee aksam gelince eşime soledim iyi yapmışsın kendine laf soletme onlara neymiş dediii:)

Ama Allah'ın sopası yok
Kendi kızına daha beteri yapıldı
Şimdi konuşmuyolar bile doğru dürüst

Nasıl oluyomuş ?
Senin ki kız da biz neydik yani..

O yüzden kimseyi gözümüzde büyütük sonra tepe taklak oluşunu seyretmeye gerek yok
Herkes yerini kendi belirliyo
Sakin olup gözlemlemek en güzeli
Ben 2 yıllık evliyim kendisine anne demek gelmedi içimden, demedim de

Benim annem o kadar fedakar biridir ki giymez giydirir, öyle büyüttü bizi
Şimdi arada bu kadar uçurum varken ben ikisine 'anne' diyemem
Sadece doğurmakla anne olunmuyo

eden bulur diye bosuna dememişler desene canım ya...dediğin gibi gözlemleyip ona göre davranmak en iyi taktik...haklısın dogurmakla olmuyo...aklına bile gelmez oglu...ama yapılcak iş olsun alıncak sey olsun oglu oldugunu hatırlıyo kadın ya...

Ama Allah'ın sopası yok
Kendi kızına daha beteri yapıldı
Şimdi konuşmuyolar bile doğru dürüst

Nasıl oluyomuş ?
Senin ki kız da biz neydik yani..

O yüzden kimseyi gözümüzde büyütük sonra tepe taklak oluşunu seyretmeye gerek yok
Herkes yerini kendi belirliyo
Sakin olup gözlemlemek en güzeli
Ben 2 yıllık evliyim kendisine anne demek gelmedi içimden, demedim de

Benim annem o kadar fedakar biridir ki giymez giydirir, öyle büyüttü bizi
Şimdi arada bu kadar uçurum varken ben ikisine 'anne' diyemem
Sadece doğurmakla anne olunmuyo

Canları yanmadan önce anlasalarya can yaktıkları insanları
Allahın sopası yok işte etme bulma dünyası.
Doğurmakla Ana, doyurmakla baba olunmuyor ne yazık ki.

eden bulur diye bosuna dememişler desene canım ya...dediğin gibi gözlemleyip ona göre davranmak en iyi taktik...haklısın dogurmakla olmuyo...aklına bile gelmez oglu...ama yapılcak iş olsun alıncak sey olsun oglu oldugunu hatırlıyo kadın ya...

Eşimin doğum gününü hiç hatırlamazlar
Benim annem arar kutlar oğlum doğum günün kutlu olsun, bugün başbaşa kutlamak istersiniz başka zaman görüşürüz der

Yannii bnm kv ve görümcm nıye altınlarını sattın dedıler birgünn biz size hiç borç bırkmadık faln bize oturmaya geldilerr bnde dedım ki keyfımıze sattık anne canımız iskender cektı sattık kahmacun cektı et cekti köfte cekti oglun biliyosun eti çok sewerrr valla bi bakmışuz ki birmiş eee üstümğze ne giycezz dedimm aldıkk taktık takıştırdık kv olsun kızm cahıllık biriktirmeye calışın faln dedi gittim içerden hesap defterimi aldım gösterdim ewlendikten 6 ay sonra 17.257 tl ödediğimi borçlara dedım bu borclar gözden kacmış heralde size hesap vermek zorunda degılım ama konusoysunuz herşeyini yaptk ettik eşşek gibi calısıp biz yaptık herşeyimizi kimsenin söz hakkı yok dedim beni sinielendirdiler
Gelmiş görümcem doldurmuş kv mi hesap soruyo aldı cewabını oturdu kçının üstünee aksam gelince eşime soledim iyi yapmışsın kendine laf soletme onlara neymiş dediii:)

süper yapmıssın canım cok iyi olmus....sen calıs cabala bırıleri görümceden dolsun gelsın laf söylemeye yok ya...eşinde seni desteklemiş iyi etmiş...

haklısın canım ya......ay ben hersey iyi olsun anne kız gibi olalım diye ugrasıyodumda olmuyomus anladım gelinsin yani ...aman aramamda sormam birazda o arasın aramazsada kendi bilr.....

Aman bende zamanında o hatayı yaptım sonra en ufak bir şey de başına gelmeye kalkıyorlar soğuk duran daha kıymetli oluyor onlara daha dikkatli hassas davranıyorlar ama sen iyi niyetli samimisin ya aman ona ayıp olmaz o bir şey demez diye kafana çıktıkca çıkıyorlar.Ben de şimdi mesela mesafe koydum arayıp sormuyorum arada eşim gidelim diyince gidiyorum o kadar mesafeden güzeli yok tecrübeyle sabit gitsin kızına sende kafanı dinle ohh misss :))):1::1:

rahat ol şıkır şıkır ol bas havanı o da kimmiş.kocanla evinle ailenle aşkında döv onu :46::46:

aynen canım zaten ben ne yapsam kızına anlatır onada yaptırmaya calısır....aynen öyle karsıdan catlamakla kalsın kendiside kızına yapıssın benden de uzak olsun da ben ilgilenirim eşimle :16:

Aman kızlarr yhaa boşwerinnn
Biz ewlatlarımıza bole yapmayalım bu karakterde olmamak için ALLAHA dua edelimm

Eşimin doğum gününü hiç hatırlamazlar
Benim annem arar kutlar oğlum doğum günün kutlu olsun, bugün başbaşa kutlamak istersiniz başka zaman görüşürüz der

aynı benim kv aynı......kızını hatırlar hemen kosar evine nerde oglunu dogurdun bi ara ama yok...benim annecım arar kutlar...bunların hepsı böyle demekki

Canları yanmadan önce anlasalarya can yaktıkları insanları
Allahın sopası yok işte etme bulma dünyası.
Doğurmakla Ana, doyurmakla baba olunmuyor ne yazık ki.

Biz geçen kayınvalidemlerde oturuyoduk
Görümcemlerde vardı
Tam kalkarken bi panikledi kaynanam
Ne oldu anlamadım, bana dedi ki sizin evde saat var mıydı hi hi ?
Var dedim ünitede ufak bi çalar saat
Eşim de o nerden geldi aklına dedi annesine
Hiççç çok güzel saatler var da dedi

Meğerse görümceme ev hediyesi olarak görümceme büyük bi duvar saati almış
Paketle çıktı görümcem diğer odadan

Hani bize niye ev hediyesi almadın deriz diye mi düşündü ne , bocaladı o yüzden
Ben bişey demedim bana ne onların saatine mi kaldım sanki
Eksiklerimiz elbette oldu da biz el ele verip tamamladık, 2 yılda
Şimdi kim kime saat almış tablo olmuş beni ilgilendirmez, alınıyosa da eşim alınsın bu çifte standarda
Benim annem olsa ben ona kırılırdım da, kırılmak biraz değerle alakalı

Aman bende zamanında o hatayı yaptım sonra en ufak bir şey de başına gelmeye kalkıyorlar soğuk duran daha kıymetli oluyor onlara daha dikkatli hassas davranıyorlar ama sen iyi niyetli samimisin ya aman ona ayıp olmaz o bir şey demez diye kafana çıktıkca çıkıyorlar.Ben de şimdi mesela mesafe koydum arayıp sormuyorum arada eşim gidelim diyince gidiyorum o kadar mesafeden güzeli yok tecrübeyle sabit gitsin kızına sende kafanı dinle ohh misss :))):1::1:

evet canım en uzak en sogugu kıymetli oluyo...bende accam mesafeyi ne yapan yapsın...zaten ölmuyorum bana gelsın arasın diye

ben de saf saf okuyorum. et için köfte için bilezik satılır mı diye:53: meğer bomba sonunda saklıymış. bravo valla:46::46:

Canım hiç takma tipik kayınvalide modeli. Aynısından bende de var bir tane görümcem yeni nişanlandı nişanlandığından beri ne zaman görüşsek damadından bahsediyor. Damadı şöyle yemek yermiş şöyle konuşurmuş..:53: Hiç takma kafanı başlarda bende çok takıyodum hatta eşime sarıyodum neden ayrım yapıyo diye ama şimdi hiç umrumda değil..:19: Ne yaparsa yapsın diyorum o anlatırken dinlemiyorum, önemsemiyorum, araya başka laf karıştırıyorum kızının ve biricik damadının yaptıklarını dinlemek zorunda değilim çünkü.. Sen de takma hiç...

Biz geçen kayınvalidemlerde oturuyoduk
Görümcemlerde vardı
Tam kalkarken bi panikledi kaynanam
Ne oldu anlamadım, bana dedi ki sizin evde saat var mıydı hi hi ?
Var dedim ünitede ufak bi çalar saat
Eşim de o nerden geldi aklına dedi annesine
Hiççç çok güzel saatler var da dedi

Meğerse görümceme ev hediyesi olarak görümceme büyük bi duvar saati almış
Paketle çıktı görümcem diğer odadan

Hani bize niye ev hediyesi almadın deriz diye mi düşündü ne , bocaladı o yüzden
Ben bişey demedim bana ne onların saatine mi kaldım sanki
Eksiklerimiz elbette oldu da biz el ele verip tamamladık, 2 yılda
Şimdi kim kime saat almış tablo olmuş beni ilgilendirmez, alınıyosa da eşim alınsın bu çifte standarda
Benim annem olsa ben ona kırılırdım da, kırılmak biraz değerle alakalı

bak kritik noktayı söyledin şimdi
değer vermediğim kişiye neden kırılayım ki
bende ilk başlarda kırılıyordum üzülüyordum
sonradan kumaşlarını anlayınca
ben sağ onlar selamet,
kime ne alıyorlarsa alsınlar kime değer veriyorlarsa versinler
bana dokunmasınlar.

Canım hiç takma tipik kayınvalide modeli. Aynısından bende de var bir tane görümcem yeni nişanlandı nişanlandığından beri ne zaman görüşsek damadından bahsediyor. Damadı şöyle yemek yermiş şöyle konuşurmuş..:53: Hiç takma kafanı başlarda bende çok takıyodum hatta eşime sarıyodum neden ayrım yapıyo diye ama şimdi hiç umrumda değil..:19: Ne yaparsa yapsın diyorum o anlatırken dinlemiyorum, önemsemiyorum, araya başka laf karıştırıyorum kızının ve biricik damadının yaptıklarını dinlemek zorunda değilim çünkü.. Sen de takma hiç...

aman bunlarda hakıkaten tipikler yani....bende saf gibi eşime sarıyodum dinlemek zorunda deilim tabi nasıl tepem atıyo ya ama onlarında yapacak bişeyleri yok elli yasında kadın davranıslarını bu saaatten sonrada degiştiremezler....en iyisi takmamak gerek sallayalım gittsin

bak kritik noktayı söyledin şimdi
değer vermediğim kişiye neden kırılayım ki
bende ilk başlarda kırılıyordum üzülüyordum
sonradan kumaşlarını anlayınca
ben sağ onlar selamet,
kime ne alıyorlarsa alsınlar kime değer veriyorlarsa versinler
bana dokunmasınlar.

evet güzel cümle kumas kalıtesini bende yeni yeni çözüyorum kaliteye göre davranmak gerekmiş....kime ne yaparsa yapsınlar...bulasmasınlarda....

Back
X