Kayinvalde ve ben:(

KA2952

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
106
12
38
Kocaeli
bazen gercekten cok uzuluyorum..esim calisiyo bende calisiyodum ama isten ayrildim kaynanam yan dairede oturuyo kapimiz nerdeyse bitisik..
hep bi laf sokmalar oglu bigün ugramasa hemen "oglumu gormedimya keyfim hic yok bugun " demeler fln..gorumcem var evli olmayan kayinpeder yok..
biturlu ayri bi aile olamadik galiba
sklyorm nasil anlaticamki artik evlendik biz..
sanki beni evlatlik aldilar sadece uyumaya kendi evimize gidiyoruz sanki..
siz neyapiyorsunuz kayinvaldesiyle bukadar yakin oturanlar varmi benim gibi?..mesafenizi nasil koruyorsunuz?
boyle ogullarina duskunluklerinde napiyorsunuz?

misal verim size..esim benimle ugrasmayi cok sever gecen isten geldi annesi vardi yanimizda beni sirtina aldi havaya kaldirdi sakalasti fln
annesi hemen araya giriyo napiyosun sirtini agritcaksin yapma birak surekli karisir boyle..
gecen gun meyve soyuyorum esime kendi aramizda sakalasiyoruz agzidan cikardigini meyvetabagina atti diye azarladim onu sakasina nekadar igrencsin askm dedim
kayinvaldem hemen araya giriyo: atsin bisey olmaz oglum o benim yikarim ben
iyide biz kendi aramizda konusuyoruz hep boyle araya giriyo herseye burnunu sokuyo bunaldim ya..
tek benmi boyle dusunuyorum??

benim ki herşeye karışsa ben de sinir olurum.oğlan annesi olunca kendilerind eher hakkı görüyorlar sanki.bir an önce başka yere taşın.kesin çözüm :)

ay bogarim o kariyi.
valla ben de bir huy var,
duymak istemedigim seyi duymam
devam ederim yaptigima ettigime
sende oyle yap <3

aman nebilim ya sinir oluyorum artik gercekten icine atmiyorum bende lafimi esirgemiyorum artik..
evimde masamin yerini degistirdim bana cok cirkin olmus diyo sanki sen oturuyosun evin icinde hasta ya..

benim ki herşeye karışsa ben de sinir olurum.oğlan annesi olunca kendilerind eher hakkı görüyorlar sanki.bir an önce başka yere taşın.kesin çözüm :)

simdilik esime soylesem orali olacagini sanmiyorum..neyseki bende lafimi esirgemiyorum&#128513;esimin yaninda olsa bile lafimi soyluyorum banane rahatsiz oluyosa madem o soylesin annesine soylemesi gerekeni demi ama:))

ay evlendiğimde en çok korktuğum böyle bi kayınvalidemin olması.uzun süre bi ilişkim olmuştu onun annesi de böyleydi ama biraz daha abartıydı benimkisi.oğlunu yerlere göklere sığdıramazdı ama oğlu yokken de bana onu kötülerdi.en azından senin eşin hakkında kötü bişi demiyor sana.sadece kıskandığı için paylaşamadığı için böyle davranıyo.sen malesef onu değiştiremezsin.bu yaşına kadar böyle davranmış oğluna.hani derler ya 7sinde neyse 70inde de o dur diye aynen öyle.

Allah kolaylik versin cnm. Ama ne yazikki bircogu boyle. Bizimkide geldi bir sure bizde kaldi sinir hastasi oldum gitti. Bir aksam gidipte erken yatayim demedi devamli dibimizde. Birgun erken uyudu sabah ta gelmis ne yaptiniz benden sonra cok oturdunuzmu diyor. Ya sabir ne dersin buna simdi. Tek care uzak olmak. Ondada araya girerler ama en azindan o kadar sinir bozamazlar.

aynen cnm ya bakalim nereye kadar dayanabilecem

Sen hiç te yanlış düşünmüyorsun canım.kaynanan çok kıskanç ve herşeye burnunu sokan biri bence.Aynı bela benim arkadasımın başında var.kaynanasıyla aynı apartmanda oturuyorlar.kız geçen gün memleketine gitmek istedi kadın kıyameti kopardı.Bana sormadınız benden izin almadınız elalem ne der vs.Bazı kaynanalara anlam veremiyorum.Hayır yani oğlun evlenmiş ve yeni bir aile kurmuş kendine.Sen nie fesatlık yapıyorsun ki ?? Benim arkadaşım başka bir eve taşındı.aynı ay kaynanasıda geldi o apartmana taşındı.kızın peşini bırakmıyorlar.Sana tavsiyem kocanı kendine çekmeye bak.Tamam annesi sonucta uzak dur diyemezsin ama herşeye burnunu sokuyorsa sinir bozucu bişey.onun yanında eşinle daha samimi ol ki o da anlasın artık oğlunun bir hayat arkadaşı olduğunu.

Anlamiyosa baska yola anlatacaksin , mesela oglen oturdugu zaman veya bir aksam oncesi .. yarin esimle yemek yic3z bas basa evde de..
Ertesi gunu esimle film sectik bas basa izlicez de... boyle boyle araya koy mesafeyi..

Ne o oyle her gun gelirler , insanin bi ozel hayati var ..
Yalniz kalmak ister esiyle zaman gecirmek ister...
Boyle ogularini evlendirten sonra her saniye gelenleride anlamiyorum..sonucta sizde bir aile kurdunuz...
Bunu o anlamiyosa sen anlatacaksin canim baska care yok...
Kirilsa.kirilsin.. o bikere kirilir , ama soylemezsen , bir omur boyu sen rrahasiz olursun.
Bi laf vardir ya , ICIM YANACAGINA YUZUM YANSIN..
Soyle icinde birakma....her gun gelemeyecegini anlat.

aman nebilim ya sinir oluyorum artik gercekten icine atmiyorum bende lafimi esirgemiyorum artik..
evimde masamin yerini degistirdim bana cok cirkin olmus diyo sanki sen oturuyosun evin icinde hasta ya..

Allah akıl fikir versin , kaynanalar gelinlerini çok kıskanır bu dnyanın düzeni böyle seni çekemiyorlar kuzum

Allah yardimcin olsun, fakat bu senin kayinvaliden ile halledebilecegin bir konu degil.
Bu konuyu ancak esin ile halledebilirsin, oturup onunla konusmalisin.
Sizin artik kendi yuvaniz var, sizin evli bir cift olarak ozel anlariniz tabii ki olacaktir.
Fakat devamli kayinvalidenizin boyle mudahalesi ile, yasacaginiz ufacik bir mutlu anin mindar olmasi dogru degil.
Esin ile konusacak ve konuyu cozmeye calisacaksin. Cunku araya mesafeyi ancak o koyabilir.

Benim boyle SIKINTILARIM olmadi, kayinvalidem ile dip dibe oturmuyoruz.
Fakat yurume mesafesinde oturuyoruz, bir donem benim kayinvalidem de ayni sekilde davraniyordu.
Cok dusuyordu oglunun uzerine, fakat tacizler telefonla vs. oluyordu.
Esim ile konustum, araya mesafe koymasi gerektigini anlattim...
Yeri geldi tartistik, esimle kavga ettik, ama sonuca ulastik.
Surec biraz can SIKICI oldu, nihayetinde biz kendi duzenimizi oturtabildik...

Insallah esin anlayisli ve yapici davranir ve aradaki mesafeyi saglarsiniz.
Aksi halde, isin zor gibi, Allah yardimcin olsun tekrardan...

sagolun cevaplariniz icin bi kere gercekten sabrim tukenmisti..patladim cok feci bi sekilde bi hafta konusmadim esim bi araya getirdi hic ne onlar ugradi ne bun ugradim o hafta.
sanirim esimde henuz alisamadi dün gorumceler evde degildi esimde gec geldi eve saat 10 du yemegini yedi annesine ugradi.evde film izlicektik mesaj attim ona hadi kalkalim diye
kalktik eve gittik aklina takildi annesi..
annem yalniz kaldi felan dedi..
bu sabahta gitmeden annesinden bi fatura almasi gerekiyodu onu aldi annnesi bi tavirlarda bi gorseniz..sebebini anlamadim dün aksam yalniz kaldigi icinmi acaba?
annem bana tavir yapti sanki dedi esimde uzuldu (
bende dedimki: seninde anneninde alismasi lazim bu duruma sen evlisin kendi yuvan var artik..boyle dusuneceksen evlenmemen gerekiyodu omrun boyunca dedim..
fazla konusunca kavgaya donusuyo bizim konu arada kaliyo oda nasil anlatacagimi bilmiyorum( annesini istemedigimi saniyor sonra halbiki oyle degil..sadece herkes sinirini ve yerini bilsin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende kv ile altlı üstlü oturuyorum benimkide herşeye karışır ama ben bildiğimi okurum o şeyi yapacağım varsada o söyledi diye inadına yapmam öyle pis bir huyum var şuan iyiyiz ama artık nedense karışmıyor karışsada duymuyorum sende duymamazlığa vur

peki seninkide sana surat yapiyomu kiskaniyomu oglunu cok? nasil becerdin esim birgun gitmeyince surat yapiyo illa her allahin gunu gormesi lazim!

Ah bu mudahaleci kaynanalar ahh benimkide durdan yoktan anlamiyor Allahtan baska ilde bir suru hali var evde anne getirme dedikce geturutir...agzinda bir laf "sen telase etme kizim ben hallederim" etme be anacim etme be :))))

duyma canım konusur konusr gıcık olur bı sure sonra susar... cvp versen esın sınır olablr hzurunu bozma yaniii

Biz Kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz. Asla habersiz gelmez, bir misafir gelmedikçe davet etmez. Yemeklerimiz ayrıdır. Kendisinde evimizin anahtarı var. Biz evde yokken bizden birşey alacaksa önce beni arar müsade ister. Özel hayatımıza fazlasıyla saygılıdır. Bazen eve çok geç geliriz. Apartmanın giriş kapısının anahtarı olmaz. zilini çalarız. uykusundan kalkar, otomotiğe basar ve yatar. Kapıyı açıp nerden geliyorsunuz bile demez.

Bu tarz kayın valideler oğlunu paylaşamayan bencil kadınlar. Evliliğe ve kendisine hatta oğluna saygısı yok. Yaşlılar anlayışlı olmaz diye bir kural da yok. Tamamen kişilik meselesi. Özellikle kendi kaynanasından görenler sanki geçmiş yılların acısını çıkartmak istercesine geline yükleniyorlar. Çok kötü bir durum. Allah yardımcın olsun arkadaşım.

aynen kendisi kayinvaldesinden cok cekmis bana neden aynisini yapiyosun be kadin..
almanyadan teyzem gelmisti firinda pisirebilinir puf ekmekler varya bazi lokantalardada veriyorlar..onlardan getirmis kaynanamada verdim bi paket..
deminde ekmek alcam sizede alimmi dedi
yok anne sagol ben o ekmeklerden firinda isitiyorum dedim
bana verdigi cevap: isitiyosunda kendiniz yiyosunuz ama
ayip ya..paylasiyorum ben herseyimi ama..ki mecbur bile degilim paylasmaya..
uzuldum ya oyle dediya cok zoruma gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…