- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
- Konu Sahibi isimsiz871
Arkadaşlar direkt konuya geçmek istiyorum
Kv ile evlendiğimizden beri hiç anlaşamadık (7senedir)
Yaptiklarini kısa kısa anlatmak istiyorum
eşim beni ezdirmemeye çalısıyor
bu konular onu çok üzüyor ailesi böyle şeyler yaptikca yerin dibine giriyor zoruna gidiyor tüm bunlar ama anası babası sonucta atamazda
senin ailen bidaha bu eve asla gelemez huzurumuzu kacıriyolar demekte istemiyorum dahada üzülmemesi için
ama şöyle dedim 2 haftadan fazla kalamazlar artık gelcekleri zaman anlat bunu onlara dedim oda tamam dedi
İşte böyle hanımlar kv nin yaptiklarinin %50sini anlattım size daha bircok şeyler var anlatmadığim
Bu hep böyle mi devam edicek eşim,ben bebegim hiç mutlu olamıcakmıyız gercekten çok bunalttılar artık beni allah onları bildigi gibi yapsın
Kv ile evlendiğimizden beri hiç anlaşamadık (7senedir)
Yaptiklarini kısa kısa anlatmak istiyorum
- Evlendiğimiz ilk gün düğünden sonra yattigimiz odada yerde yanımızda yatti (bissürü kavgalar cıktı)
- Ev kurarken hiç yardim etmediler durumları çok çok iyi olduğu halde evin %70ini eşim %30nu benim ailem düzdü evliliğimizin ilk 3 senesi eşya taksitlerini ödedik
- Düğünde takılan takılardan kvler 40 çeyrek çaldılar ve tüm takilan parayıda aldılar ( bissürü kavga çıktı )
- Bizim eşya borçlarimizın bittigi ay kv bize geldi ve dediki biz yeni bir ev alıcaz 50bin eksigimiz var siz kredi çekermisiniz 36 aylık biz size her ay göndericez bizim üstümüze kredi vermiyolar dedi. Eşimde kusura bakma anne ben artık borçla ugraşmak istemiyorum 3 senedir bıktım dedi madem siz ödicekseniz başkasına söyleyin o çeksin dedi. Kv bu sırada ağlayıp kendini yerlere atmaya başladı... neyse çok ısrarları sonucu biz kabul ettik kredi cektik verdik parayı(onlar 4.evini aldı biz kirada oturuyoruz ). Çok uzatmıyım kv 1 ay bile taksidini ödemedi borç tabiki bize kaldı. Bizde artık bebek için tedaviye başlamak istiyoduk cünkü normal yoldan bebek sahibi olmamiz imkansizdi. Ama başliyamadik borc bize kaldiği için.
- Neyse 3 sene odedik bitti borç biz bu süre içinde tedavilere başladik toplam 4 tedavimiz negatif oldu 5.tedaviye başlıcaktık kv dediki söz veriyorum eğer bu tedavi olursa hamile kalırsan istediğiniz sıfır arabayi size alıcam bunu herkesin yanında söyledi işte ben ogluma araba alıcam deyip durdu. Biz tedaviye başladık ve çok şükürki ben hamile kaldım arayıp söyledik. kv lere öğrendikten sonra kalmaya geldiler (başka sehirde yaşıyolar ) geldikleri gün araba konusunu açtı ve aynen şöyle dedi Zaten sizin borcunuz bitti (onlara verdigimiz 50 bin liradan bahsediyor). Ben 10 bin veriyim size üzerine kredi çekin istediginiz arabayı alın dalga geçer gibi böyle dedi ve çok büyük kavgalar çıktı tüm komşular felan toplandı neyse bu yüzsüz insanlar 2 aydır hala evimizde kaliyor kimse kimseyle konuşmuyor.
- 2 hafta önce görümcem aradı hala olarak bebek odasini ben kurucam. Beraber istedigin yere gidelim besigi,dolabı,halisi,perdesini boyasını bile kendi yapıcakmış ne gerekiyosa ben yapicam dedi (gercektende durumu cok iyi istese yapabilir ) neyse dünde aradı diyoki benim kızın park beşiği tertemiz duruyo (8senelik beşik) onu gönderiyimde kullanirsin kendi odana koyarsın yeter dedi bunuda duyunca iyice patlama noktasina geldik 7 senedir bizimle hep dalga geçtiler iyi niyetimizi kullandılar daha anlatmadigim büssürü şeyler var eşimle aramızı bozmaya çalıştılar kavga kıyamet oldu dün agzimiza ne gelirse söyledik akşam onların yanında otobus firmasini aradı eşim memleketlerine 2 kisilik bilet ayırttı hepiniz aynısınız artık sizi görmek bile istemiyorum,sizden 1 çöp beklentimiz olmadı ama siz bizimle sürekli alay ettiniz kandirdiniz gibi biseyler söyledi ama tabiki bukadar degil 3 saat sürdü bu olay
- Bu sabah oldu kv hiç bisey olmamiş gibi diyor ki biz ramazanin başında yine geliriz dogumda yaninda oluruz islak su'nun bebek 6 aylik olana kadar yanliz bırakmayız merak etmeyin( bunca şeyin üzerine bunu söylemesine güler misin aglarmisin ). Eşimle hic bir şey demedik duymamazliktan geldik bu akşam gidiyolar kurtuluyorum onlardan simdilik...
eşim beni ezdirmemeye çalısıyor
bu konular onu çok üzüyor ailesi böyle şeyler yaptikca yerin dibine giriyor zoruna gidiyor tüm bunlar ama anası babası sonucta atamazda
senin ailen bidaha bu eve asla gelemez huzurumuzu kacıriyolar demekte istemiyorum dahada üzülmemesi için
ama şöyle dedim 2 haftadan fazla kalamazlar artık gelcekleri zaman anlat bunu onlara dedim oda tamam dedi
İşte böyle hanımlar kv nin yaptiklarinin %50sini anlattım size daha bircok şeyler var anlatmadığim
Bu hep böyle mi devam edicek eşim,ben bebegim hiç mutlu olamıcakmıyız gercekten çok bunalttılar artık beni allah onları bildigi gibi yapsın