• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvaldeler...

Koyde yasayanlarin geneli tarla bahce derken ev islerini unutuyorlar. Temizlige onem vermiyorlar firsatlari kalmiyor zaten. Sizde esiniz yokken kayinvalidenin yuzune bakmayacaksiniz ki anlayacak.
Oyle vallahi kendi evide berbat. Camlarda bi avuc sinek olusu ayy hayvanlari var hele o yuzden her yer sinek ama kahvaltiliklar ortada yag peynir uzerinde sinekler. Buz dolabinda sinekler ayyy nasi kotu. Ben orda bisey yiyemiyorum hep kapali paket aliyirum bisiler kahvaltida falan anca ole yiyebiliyorum :(

Oyle vallahi kendi evide berbat. Camlarda bi avuc sinek olusu ayy hayvanlari var hele o yuzden her yer sinek ama kahvaltiliklar ortada yag peynir uzerinde sinekler. Buz dolabinda sinekler ayyy nasi kotu. Ben orda bisey yiyemiyorum hep kapali paket aliyirum bisiler kahvaltida falan anca ole yiyebiliyorum :KK43:
ayyy

Oyle vallahi kendi evide berbat. Camlarda bi avuc sinek olusu ayy hayvanlari var hele o yuzden her yer sinek ama kahvaltiliklar ortada yag peynir uzerinde sinekler. Buz dolabinda sinekler ayyy nasi kotu. Ben orda bisey yiyemiyorum hep kapali paket aliyirum bisiler kahvaltida falan anca ole yiyebiliyorum :KK43:
Zorr anliyorum sizi. Oyle pis evde bende 1 bardak su dahi icemem. Ogluna yag yapacagina biraz temizlik ogrense ne guzel olur degil mi

Kv gelince evim birbirine giriuo. Bi yemek yapcak kapagini kapatir altini sonun kadr acar tasar ocagin ustunde yanar o akanlar komur olur cikaramam. Ellerinden sular yaglar aka aka cekmeceleri dolaplari eller heryer yapis yapis pis silar akar dolaplardan. Peynir cerez bal bilmemne hep acikta masada durur. Yemek yapar aksam dolaba koymaz sabaha kadar bozulur... ay daha neler neler

Bide yatakodamizda dus var gecen bi baktim hic bana sormadan gitmis banyoma giriyo... wcde de banyo var nie girmedide benim dusuma giriyo simdi temizlemem lazim

Size davranışları hoş değil,Pisliğini falan da geçtim o onu ilgilendirir.

Ama şu var ki bugün burada aaa ruh hastası diyenlerin evlatları büyüyünce görücem ben onları.

Önce can sonra canan.İki oğlum var(kızımda olsa farketmezdi) Saçlarının teli için ölürüm.

Maddi-manevi herşey onlar için.Onlar kimi severse ben onlar sevdiği için en azından onu seveceğim.

Onlar mutluysa mutluyum.

Sizin anneniz böyle hissetmiyor mu?Niye kayınvalidenizin evlatlarına olan sevgisi ilgisi sizi rahatsız ediyor.

(Diğer şikayetlerinizi bunun dışında tutuyorum)

Diyorum ya belki ben alisik ol

Ama şu var ki bugün burada aaa ruh hastası diyenlerin evlatları büyüyünce görücem ben onları.

Önce can sonra canan.İki oğlum var(kızımda olsa farketmezdi) Saçlarının teli için ölürüm.

Maddi-manevi herşey onlar için.Onlar kimi severse ben onlar sevdiği için en azından onu seveceğim.

Onlar mutluysa mutluyum.

Sizin anneniz böyle hissetmiyor mu?Niye kayınvalidenizin evlatlarına olan sevgisi ilgisi sizi rahatsız ediyor.

Diyorum ya belki ben alisik olmadigim icin bana ole geliyodur. Birazda onun icin yazdim

Onlar mutluysa mutluyum.

Diyorum ya belki ben alisik olmadigim icin bana ole geliyodur. Birazda onun icin yazdim

Onlar mutluysa mutluyum.

Oylesini insan yerine koymam annem gelse bende kayinvalidem yokmus gibi davranirim oyle dursun kosede hakediyor yemek yaptirtmam kendim istedigimi yaparim ama boyle kayinvalide gelmesim ya

Sanki benim kayinvalideyi anlatiyorsun, bu kadar mi ayni olur! Yilda bir kere görüyorum ondada yapiyor yapacagini. Allah bildigi gibi etsin böyle kaynanalari!

Onlar mutluysa mutluyum.

Benim de iki evladım var tabi ki saçlarının teline zarar gelsin istemem. ama erkekler ana kuzusuysa kızlar da öyle degil mi????bi tarafı el üstünde tutup diğer tarafı ezmek sorun bence adalet hersey de olmalı. benim kayinvaldem de aman oğlu is yapmasın ,elini kaldirmasin ,ben ona kul köle olayım ,her hizmetine kosturayim ister üstelik de çalışan kadınım aynı saatte eve geliyoruz. Onun oturup benim deli gibi çalışmam uygun mu ?ben ana kuzusu değil miyim ?:anne::anne:kayinvaldem i severim gerçekten bunun dışında çok iyi anlasiriz.bunu da belirteyim :KK60:

Seni çok iyi anlıyorum aynısı bende de var malesef. Gelirse oğlu için gelir torun sever bana laf sokar kaynanalik yapar kahve yap içelim falan önceden susardım artık sabrım kalmadı kve ye karşı eşinle konuş o iyice konuşsun yada sen ağzının payını vermelisin Onlar öyle gelini hak ediyor 1 tane düzgün Kv çıksa sasiricam inanki

Seni çok iyi anlıyorum aynısı bende de var malesef. Gelirse oğlu için gelir torun sever bana laf sokar kaynanalik yapar kahve yap içelim falan önceden susardım artık sabrım kalmadı kve ye karşı eşinle konuş o iyice konuşsun yada sen ağzının payını vermelisin Onlar öyle gelini hak ediyor 1 tane düzgün Kv çıksa sasiricam inanki
Kızlar acaba benim kaynana da bi tuhaflık mi var. Evime gelir yemeği bile kendi yapar herşeyi beraber yaparız.annem annem konuşur..oraya gideceğimiz zaman sevdiğim yemekler yapılır:) asla bi dk oturmaz yerinde. Sanırım sizinkiler normal benimki anormal:)))

Benim de iki evladım var tabi ki saçlarının teline zarar gelsin istemem. ama erkekler ana kuzusuysa kızlar da öyle degil mi????bi tarafı el üstünde tutup diğer tarafı ezmek sorun bence adalet hersey de olmalı. benim kayinvaldem de aman oğlu is yapmasın ,elini kaldirmasin ,ben ona kul köle olayım ,her hizmetine kosturayim ister üstelik de çalışan kadınım aynı saatte eve geliyoruz. Onun oturup benim deli gibi çalışmam uygun mu ?ben ana kuzusu değil miyim ?:anne::anne:kayinvaldem i severim gerçekten bunun dışında çok iyi anlasiriz.bunu da belirteyim :KK60:

Siz de kendi ananızınkuzusunuz.Sizin annenizde size kıyamıyordur.Ben zaten kız erkek diye ayırmadım.

Yorumda da belirttim.Ben gelini ezmekten de bahsetmedim.Ama benim söylediğim herkesin kendi evladı kıymetli.

Öncelik canda.

Kendine zarar veriyor haberi yok. Ben dugunden once kv cok severdim. Dugun arifesinde anladim. Gozunde kiymetimin olmadigini hic sitem etmedim. Arayip sormadim ama. Kandil de bile aramadim. Simdi anliyor yavas yavas sogudugumu. Ne yapayim herkes hakettigini alir

Siz de kendi ananızınkuzusunuz.Sizin annenizde size kıyamıyordur.Ben zaten kız erkek diye ayırmadım.

Yorumda da belirttim.Ben gelini ezmekten de bahsetmedim.Ama benim söylediğim herkesin kendi evladı kıymetli.

Öncelik canda.
Herkesin kendi evladi daha kiymetli haklisiniz. Ama bir de annelik yapmadan anne sevgisi beklemeseler.

Kizlat bana da yardim edin asiri yuzsuz kaynanam var..biz esimle ne kadar onu sallamasak da takmasak da iyice costu artik arsizligi ele aldi napicam!!! 2 yillik evlyim esimin ailesiyle ayni sehirdeyim kendi ailem 4 saat uzaklikta..esimle ogretmeniz...kv. bizi hep kiskaniyodu esimle gezmemizi tozmamizi biyere gitmemizi paramizi vs. Herseyimizi.....bize gelme gitme kalma huyu yoktur hatta hic gelemez cunku kp cok yasli kv genc..suan kp cok hasta onu cok seviyorum ve hastalignada cok uzuluyorum elimizden geldigince yaninda olmaya calisiyoruz ayni ildetiz ama 60km uzakta ilcedeyiz...haftada bir mutlaka ziyaretine gidiyoz esim hastaneye getiriyo goturuyo vs...ama kv bu hastalik durumunu cok sevdi cunku cok guzel kullaniyo...onceden karisamayip ici icini yedigi seylere simdi karisma hakki buldu...esimle ne zaman bnm ailemin oldugu sehre gitsek ariyo baban fenalasti diye cagriyo geliyoz hicbiseyi yok...1.donem hep burdaydik 5 ay ailemi gormedim ara tatilde aileme gittigmiz aksam beni aradi konusmasi falan soguk teli yuzume kapadi..bi gunlugune ablama gitcektim kalmaya esimi hemen aradi bnm yanimda oldgnu bildigi halde senin ne isin var orda baban hastayken falan bagirdi cagirdi..tamam hasta da 9 aydir hasta bem ailemle gorusmucekmiyim o hasta diye..yani bizi onceden de cok kiskaniyodu ben hissediyodym ama karisamiyodu...suan bu hastalik onun ekmegine yag surdu alakali alakasiz her seye karismaya basladi ya istiyoki biz 7/24 onlarin sorunlariyla ugrasalim...esim de tartisti kavga etto ben de kavga ettim anlamiyo yuzsuz..onca kavgadan snra bile hemen ariyo gel babani hastaneye gotur araba lazim diyo yuzsuz lanet...nefret ettim ya

Back
X