• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvaldeler...

Annenız nıye istenmedıgını düşünüp çekiniyor ve gıdıyor? Kv kim oluyor ev sahıbı mı sankı? Orası onun oğlunun evıyse, anneninde kızının evi, neyine çekiniyor anlamadım.

görgüsüzün teki.. yapacağın şey o kadar kolay ki.. nasıl muamele görüyosan aynısını yapacaksın canım. ilgisizse ilgisiz, konuşmuyosa sen de konuşma kafana göre takıl yanında, o oğluna yemek yapıyorsa sen de kendine en sevdiğin yemeği yap.. bak o zaman nasıl mutlu olcan. benim kaynana da aynen öyleydi. eşime öğretirdim, akşam annene canının istediğini söyleyip şu yemeği yaptırsana derdim. o da ölürdü zaten yapcam diye. oturup en çok ben yerdim. gıcık olurdu:confused:

Merhaba kizlar

Bir derdim var anlatmak istedim.

Kayinvaldem sehir disinda yasiyo. Yilda birkac defa yanimiza gelir. iki oglu iki torunu var. Sadece onlari sever onlara adamis kendini. Gelen olsun giden olsun istemez. Yanimiza gelir ogluna abarti tavirlrlar sergiler.

Ben amelyat oldum gelcem diye öldu. Sandim ki bana geliyo Bana gelmemis ki...amelyatliyim ev supurdum sildim. 55 yasinda yapardi istese yasli degil.yapmadi.koyde hic oturmaz hayvanlar tarla vs ugrasir. Mesela et yiyemem.bilir ogluna et yapti bana yemek yok.. alindim. oglu midesini usutmus uzaniyo basina gitmis ne dualar ne dualar. Esim goz dr uNa gitti kadin yine ölecek. Sanki kor oldu. Ah cocum ah nolcak simdi ah ole ah bole.agliyo. Alt tarafi dinlendirixi gozluk verdi.

Hep surati asiktir. Kimseyle konusmaz. Bende dahil. Aksam esimin gelmesini bekler onla konusur. Annem gelir ne hosgeldin ne bi gule gule. Guler yuz yok muhabbet yok.Annemde rahatsiz oluo istenmedigini anliyo cekiniyo gidiyo.uzuluyorum. bu halde insan kendi annesini ister yaninda...

öff nefretlik cinsinden hiç çekilmez, inat yapmak lazım bunlara, hastayım diye kendine çorba yaptır eşinede çıldırsın, insanı basitleştiriyorlar ya:KK53:

nemrut suratsız insanda ayrıca çekilmez, sen memnun etmeye çalıştıkca surat asacağından hiç sallama bence

Merhaba kizlar

Kayinvaldem sehir disinda yasiyo. Yilda birkac defa yanimiza gelir. iki oglu iki torunu var. Sadece onlari sever onlara adamis kendini. Gelen olsun giden olsun istemez. Yanimiza gelir ogluna abarti tavirlrlar sergiler.

Ben amelyat oldum gelcem diye öldu. Sandim ki bana geliyo Bana gelmemis ki...amelyatliyim ev supurdum sildim. 55 yasinda yapardi istese yasli degil.yapmadi.koyde hic oturmaz hayvanlar tarla vs ugrasir. Mesela et yiyemem.bilir ogluna et yapti bana yemek yok.. alindim. oglu midesini usutmus uzaniyo basina gitmis ne dualar ne dualar. Esim goz dr uNa gitti kadin yine ölecek. Sanki kor oldu. Ah cocum ah nolcak simdi ah ole ah bole.agliyo. Alt tarafi dinlendirixi gozluk verdi.

Hep surati asiktir. Kimseyle konusmaz. Bende dahil. Aksam esimin gelmesini bekler onla konusur. Annem gelir ne hosgeldin ne bi gule gule. Guler yuz yok muhabbet yok.Annemde rahatsiz oluo istenmedigini anliyo cekiniyo gidiyo.uzuluyorum. bu halde insan kendi annesini ister yaninda...
Ben asla tahammül edemem ,orası oğlunun evi değil gelini ve oğlunun evi, bunu ona hissettirmelisin... orada onun değil senin dediğin olur suratını asıyorsa inadına annenle konuş Gül,ayrıca madem sana yardımcı olmuyor eşinle konuş annesiyle konuşsun annesi evine dönsün orda kalıp senin sinirini bozmaya mı gelmiş ??

maydanooz maydanooz walla ben seni pasif buldum , Hadi bi yapar iki yapar da artık kendi evinde mağdur olmamayı öğrenmiş olman lazım , yüzsüzlere aynı onlar gibi davranmak lazım , walla kv bana gelse yüzüne eşim yokken bakmayı düşünmüyorum , beş yıllık evliyim insan gibi davrandım , eşim yokken de böyle çekingen konu açmaya çalışarak geçti bu yıllarım o şeytana karşı ama bundan sonra rol yapmaya çalışmayacağım , sen de aynı onun yaptığı gibi yap , eşim geldiğinde eşine çoook iyi davran, erkeklerdeki şansa bak ya , rekabeti n ortasında paşa gibi yaşıyorlar

maydanooz maydanooz walla ben seni pasif buldum , Hadi bi yapar iki yapar da artık kendi evinde mağdur olmamayı öğrenmiş olman lazım , yüzsüzlere aynı onlar gibi davranmak lazım , walla kv bana gelse yüzüne eşim yokken bakmayı düşünmüyorum , beş yıllık evliyim insan gibi davrandım , eşim yokken de böyle çekingen konu açmaya çalışarak geçti bu yıllarım o şeytana karşı ama bundan sonra rol yapmaya çalışmayacağım , sen de aynı onun yaptığı gibi yap , eşim geldiğinde eşine çoook iyi davran, erkeklerdeki şansa bak ya , rekabeti n ortasında paşa gibi yaşıyorlar
2 yil olmadi evleneli alisamadim galiba .d esim yokken pek konusmiyorum bnde ilgilenmiyorum. Gerci esim varkende pek ilgim olmuyo. Hadi smdi 1 hafta 10 vun kalio Cocuk mocuk olursaa asil o zaman uzun uzun kalmaya gelir ben ona yaniyirum....

görgüsüzün teki.. yapacağın şey o kadar kolay ki.. nasıl muamele görüyosan aynısını yapacaksın canım. ilgisizse ilgisiz, konuşmuyosa sen de konuşma kafana göre takıl yanında, o oğluna yemek yapıyorsa sen de kendine en sevdiğin yemeği yap.. bak o zaman nasıl mutlu olcan. benim kaynana da aynen öyleydi. eşime öğretirdim, akşam annene canının istediğini söyleyip şu yemeği yaptırsana derdim. o da ölürdü zaten yapcam diye. oturup en çok ben yerdim. gıcık olurdu:confused:
Hahaha cok iyi

Annenız nıye istenmedıgını düşünüp çekiniyor ve gıdıyor? Kv kim oluyor ev sahıbı mı sankı? Orası onun oğlunun evıyse, anneninde kızının evi, neyine çekiniyor anlamadım.
Malesef bariz anlasiliyo. Eltimin ailesinede oyle. Sunnette gittigmizde farkettim. Eltimin annesi kardesleri ugrasti bu hic bisey yapmadi el surmedi. Babanne olarak kalkip dugunde oynamadi bile

Merhaba kizlar

annem amelıyat oldugunda kv gelıp ben bakıcam annene dedı:)
ben calısıyordum ızın durumum yoktu.
annemın de ameılyat snrası kıpırdayacak hali yoktu.

kv geldi , hergun makyajlı ,düzgün gıyımlı bacak bacak ustune attı oturdu.
annem gunduz o amelıyatlı halıyle kv yi agırlamakla ugrastı, ben de iş çıkısı annemın evıne koştır koştur yemek yap , aksam cay faslı tatlı faslı meyve faslı kadını agırlamakla ugrastım
o olmasa idi kahvaltı sofrası kurar gecıstırırdık, dısarıdan soylerdık.

sonra görümcem aradı, anne senı hıc gezdırmıyorlar mı birdaha gitme falan dedi sesını duydum:)

gecen yaz da ev tasıdık, yardıma geleyım mı annecım dedi, gelme dedim
adı yardıma geldı olacak bir de o karısıklıkta ona hızmat edeceğim.

bnm eşimin annesi de lafta sözde oğlu için ölür biter, bize her geldiğinde oğlum oğlum diye ağlar ama
hıcbır annelıgını goremedık bencilliğinden başka.

bu tipler böyle
boşverın gitsin.

Kv gelince evim birbirine giriuo. Bi yemek yapcak kapagini kapatir altini sonun kadr acar tasar ocagin ustunde yanar o akanlar komur olur cikaramam. Ellerinden sular yaglar aka aka cekmeceleri dolaplari eller heryer yapis yapis pis silar akar dolaplardan. Peynir cerez bal bilmemne hep acikta masada durur. Yemek yapar aksam dolaba koymaz sabaha kadar bozulur... ay daha neler neler
sizde ne yapacaksınız acımayacaksınız
akşam eşiniz geldiğinde hayatım yemek yapar mısın annemiz yoruluyordur birde herşeyi açıkta unutuyor
yazık dalıyor herhalde.. dolapları falan da siliver annem yağlı tutuyor bilemiyor demek ki ben şimdi silemem
mikrop kapmayalım falan gibi konuşun
acımayın eşiniz yapsın

İnsan ilk evlendiğinde kendi gibi saf iyiyniyetli herkesi kendi halinde sanıyor , ama yıllar geçtikçe anlıyor ki o iş öyle değil , kv ler yılların acısını gelininden çıkartmak için bekliyormuş , uğursuzlukları ile zavallı genç çiftin üzerine kara bulut gibi çöküp gelinin en heyecanlı yıllarını mahvediyorlar , gelinlere evlilik öncesi kv savar kursları vermek istiyorum :) ama ben de hala baş edebilmiş değilim anladığım halde pisliğini

Kendine zarar veriyor haberi yok. Ben dugunden once kv cok severdim. Dugun arifesinde anladim. Gozunde kiymetimin olmadigini hic sitem etmedim. Arayip sormadim ama. Kandil de bile aramadim. Simdi anliyor yavas yavas sogudugumu. Ne yapayim herkes hakettigini alir
ben de düğünden önce cok severdim o kadar ıyıydı kı bana karsı
ama ne zaman evleneceğimiz kesinleşti, ne eşimi ne de beni aramadı sormadı
gercek yuzunu belli etti.
ben de sogudum kendısınden.
ne arıyorum ne soruyorum suanda
kv şikayetcı ımıs aramamamdan
e sen zor zamanımda benı yok saydın, ben senı sımdı nıcın arayacağım?

Allahım nasıl kulaklarım çınlıyor :) sanki bir yerlerde yine kaynanazede bir gelin ağıt yakıyor :)

sen anca gelip bize sızlanmışsın, kaynanaya haddini bildirmiyorsun, ağzını açıp tek kelime söylemiyorsun. işte bütün hatan bu. aç ağzını yahu. senin yerinde olsaydım ne yapardım.
ameliyatlı halde evi süpürürken bir yandanda "bende ameliyatlıyım, bir yardım edersin bir bardağı mutfağa koyarsın diye geldin sanmıştım, Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın herkesi" diye ilk golü atardım. o et yemeği yapıp sana birşey yapmadığında ekmeğin arasına peynir koyup herkesin içinde "bende kuru ekmek peynir yiyim napayım" diyecektin.
yaptığı bencillikleri yüzüne yüzüne vuracaktın. ha yola gelir mi. gelir yada gelmez ama senin için soğusun be arkadaş. içinde patlamasın bak dolmuşsun iyice.
Ayrıca annene söyle o kadın evdeyken gelmesin. yazık değil mi kadına, onun o muşmula suratına bakmak zorunda kalıyor.

Alt tarafı dinlendirici verdi :D hiç güleceğim yoktu. ALLAH sabır versin ben de rahatsız olurdum cidden. Anlatsan aanlamaz da sanmıyorum. Bu tarz insanlarin yapısı hep ayni. El kızı kavrami var ya sanki senin annen baban yok. Tek onun oglu var.

Merhaba kizlar

Bende de var iki numara küçüğü. Gelir pırasaların beyazını ogluna koyar. Oğluna özel ekmek alır dolapta ayrı bır yerde tutar. Hastalanınca bır nane kaynatıp getırmez ogluna. Artık anlatmıyom. Salla gıtsın kucul dunyaşarı kucuk hesapları olan insancıklar işte takma gül geç bel bağlama hoc beklentıye gırme. Col da gelmesın ne gerek var

Ben DOĞURDUmmm da diyo mu :)

Boşver canım o onun oğlu tabi ona üzülcek sevicek sen yabancısın oda sana yabancı madem gelip oğluna yemek yapıyo sende annene git oda sana yapsın

Back
X