• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvaldem çok kurnaz baş edemiyorum

bahce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
99
4
0
İzmir
herşeye bir cevabı var ve hep şaka yollu laf sokar, sonra da aaa ne art nieytlisin şaka yağılmıyor der:( bu vb. bir milyon olay.. bıktım artık. sizin de varsa yazın kafa dağıtalım?

cnm uzaklaşmayı denedin mi hani sen bunu dedin demek yerine daha mesafeli olmayı daha resmi davranmayı ve az görüşmeyi

benim kayınvalidem çok iyi bir insan. eğer sizinki gibi olsaydı lafın altında kalmazdım. bende şaka yoluyla bir şeyler söylerdim.

cnm uzaklaşmayı denedin mi hani sen bunu dedin demek yerine daha mesafeli olmayı daha resmi davranmayı ve az görüşmeyi

denemez miyim? ama eşim tutturdu çocuğa o bakacak diye. çalışıyorum. hergün görüşüyoruz. zaten eskiden az görüşsek te yapardı yapacağını:(

benim kayınvalidem çok iyi bir insan. eğer sizinki gibi olsaydı lafın altında kalmazdım. bende şaka yoluyla bir şeyler söylerdim.
keşke bende becerebilsem ama kötü olmak istemiyorum. çünkü düz bir insanım. dolaylı değil direk sıkıntımı söylerim kırmadan. belkide ondan baş edemiyorum. elinden su içmem lazım:)

aslında böyle yüz göz olmaktansa arada seviye olacak.nedense ben kayınvalideme karşı öyleyim seviyemi herzaman korurum asla kısasa kısas olaylara taviz vermem.en güzeli kafam rahat :34:

aslında böyle yüz göz olmaktansa arada seviye olacak.nedense ben kayınvalideme karşı öyleyim seviyemi herzaman korurum asla kısasa kısas olaylara taviz vermem.en güzeli kafam rahat :34:

yüz göz olmak çok doğru bir kelime değil, eltimle içtikleri ayrı gitmez, haftada bikaç gün orada, benden de aynı performansı bekler. canım cicimi çok sever. ben yapamıyorum. uzak durdum. hiç olay çıkarmadım. dedikodu yapmadım. maddi bir beklentim olmadı ,ama yaranamadım. eltim ister herşeyi hiç olmazsa şimdiki eşi(eskiden sevgili) istiyor der aldırır. bana bunlar doğru gelmedi hiç.

nişanladığımız ilk zamanlar kayınvalidem sizinki gibi şaka yollu laf sokuştururdu. ben de nişanlıma ağlardım, ben laf kaldıramıyorum, alınıyorum diye. sonra nişalım annesini uyardı. o gün bugündür kayınvalidem melek gibidir. çok severim kendisini :nazar: eşiniz konuşsun annesi ile bence, siz hiç yüz göz olmayın. eşinize de ağlaya zırlaya söyleyin, çok kırıldım, hayata küstüm vs.

umarım siz de sonra bizim gibi olursunuz :8:

yüz göz olmak çok doğru bir kelime değil, eltimle içtikleri ayrı gitmez, haftada bikaç gün orada, benden de aynı performansı bekler. canım cicimi çok sever. ben yapamıyorum. uzak durdum. hiç olay çıkarmadım. dedikodu yapmadım. maddi bir beklentim olmadı ,ama yaranamadım. eltim ister herşeyi hiç olmazsa şimdiki eşi(eskiden sevgili) istiyor der aldırır. bana bunlar doğru gelmedi hiç.

yüz göz olmak kelimesinin başka anlamı varsa söyleyin öğrenelim.her insan aynı olacak diye bir kural yok eltinin samimiyeti sever siz resmiyeti bu konuda kayınvalideniz yanlış yolda eltinizin yaptığı davranışları sizde yapmak zorunda değilsiniz.kayınvalidenize bunu güzel bir dille anlatacaksınız anlamıyorsa kendisi bilir sizde nasıl davranacağınızı bilirsiniz

nişanladığımız ilk zamanlar kayınvalidem sizinki gibi şaka yollu laf sokuştururdu. ben de nişanlıma ağlardım, ben laf kaldıramıyorum, alınıyorum diye. sonra nişalım annesini uyardı. o gün bugündür kayınvalidem melek gibidir. çok severim kendisini :nazar: eşiniz konuşsun annesi ile bence, siz hiç yüz göz olmayın. eşinize de ağlaya zırlaya söyleyin, çok kırıldım, hayata küstüm vs.

umarım siz de sonra bizim gibi olursunuz :8:

saol canım aynı taktiği ben de uyguladımeşim konuştu. şimdi daha dikkatli davranıyor ama dedim ya kurnaz neler düşünüyor neden alınıyor bilemezsin. şimdiki taktiği çocuğu kullanmak. onu hergün görüyor. benim ailem burda değil. 1hafta sonu ablama gitsem 1hafta surat sallar nedenini anlamazsın. sonra da çocuğa öğretir beni neden amcama götürmüyorsunuz diye.

eşim de bıktı benden duymaktan. bişi dedimmi çocuğa o bakıyor der.(bu arada günde 2sa falan baktığı) ama ben istemedimki onun bakmasını!!

yüz göz olmak kelimesinin başka anlamı varsa söyleyin öğrenelim.her insan aynı olacak diye bir kural yok eltinin samimiyeti sever siz resmiyeti bu konuda kayınvalideniz yanlış yolda eltinizin yaptığı davranışları sizde yapmak zorunda değilsiniz.kayınvalidenize bunu güzel bir dille anlatacaksınız anlamıyorsa kendisi bilir sizde nasıl davranacağınızı bilirsiniz

teşekkür ederim. mantıklı düşündüğünüz belli keşke sizin gibi düşünse herkes.
ama sanırım yanlış anlaşıldım.
yüz göz olmak derken hani herkes laf çarpar birbirine hep hır gür olur yada aşırı samimiyet olur. bunu kast ettim.

Geçen kaynana başka ildeki oğluna gitti gezmeye ,oradan eşime tel. Açmış demiş ki gittiğime çok mu sevindiniz beni arayıp hatırımı sormuyorsunuz demiş eşim bana dediki neden annemi aramadın bende sen aradınya yeterli dedim sonra kızıma aramasını söyledim yani şu kaynanalar ortalığı karıştırmayı çnk seviyorlar! Ondan sevgit sıfır

Geçen kaynana başka ildeki oğluna gitti gezmeye ,oradan eşime tel. Açmış demiş ki gittiğime çok mu sevindiniz beni arayıp hatırımı sormuyorsunuz demiş eşim bana dediki neden annemi aramadın bende sen aradınya yeterli dedim sonra kızıma aramasını söyledim yani şu kaynanalar ortalığı karıştırmayı çnk seviyorlar! Ondan sevgit sıfır

:)))) ben 4yıl arama muhabbeti çektim durdum. aynı şehirde yiz illa arayacaz dün görüşsekte! en son oyunu kız kardeşine söyletmek oldu. kadın diyorki"gelinim hergün arar ben evde yokken ama oğlum aramaz" benim kayınvaldem de"duydun mu duydun mu sana anlatıyoruz" :1:

cnm tek bı yol var sende sakınce lafını soyleyeceksin.
o laf sokuyorsa hafiften sende sokacaksın cevapsız kalmayacaksın.
ben ilk 1 sene susutum senın gibi şimdi 4 aydır aynı sekılde karsılık veriyorum ona.
paso laf sokuyorum imalı imalı ama sakınce.
analsın yada anlamasın.
ama dogru olan biriktirme anında cevap ver.
baska şansın yok.

cnm tek bı yol var sende sakınce lafını soyleyeceksin.
o laf sokuyorsa hafiften sende sokacaksın cevapsız kalmayacaksın.
ben ilk 1 sene susutum senın gibi şimdi 4 aydır aynı sekılde karsılık veriyorum ona.
paso laf sokuyorum imalı imalı ama sakınce.
analsın yada anlamasın.
ama dogru olan biriktirme anında cevap ver.
baska şansın yok.

sanki bana da derdi oymuş gibi geliyor. sevmediğim bir çekişme ortamına sokulmak isteniyorum. e birazda kocama güvensem dümdüz gidecem ama "herşeyin farkındayım" diyip bişi yapmadığına göre güvenemiyorum işte

Ben eşime söyledim oda annesiyle konuşmuş ama hiç cevap yok annesinde.. ve davranışlar aynı hatta ve hatta bizim bebek konusunda sıkıntımız var öğrendi yılan bana şöyle laf soktuğunu sanıyor yoldan geçen bir kadını gösterip “ bak bak boy boy çocuğu var” cevap vermedim çünkü versem de aynı vermesem de görümcelerim de aynı 😏 bazıları sadece kendi dedikleri olsun istiyor maalesef

Ben eşime söyledim oda annesiyle konuşmuş ama hiç cevap yok annesinde.. ve davranışlar aynı hatta ve hatta bizim bebek konusunda sıkıntımız var öğrendi yılan bana şöyle laf soktuğunu sanıyor yoldan geçen bir kadını gösterip “ bak bak boy boy çocuğu var” cevap vermedim çünkü versem de aynı vermesem de görümcelerim de aynı 😏 bazıları sadece kendi dedikleri olsun istiyor maalesef
Alllah aşkına nasıl buldunuz bu antik dönemlerden kalma konuyu?

Sene bilmem kaç ? O kadar eski bı konu 🤦

Back
X