Keşke bu lafından sonra evet aslında haklısın annecim çünkü X (eşiniz) beni sizden daha çok seviyor, diyecektiniz ki kalacaktı öyle
![]()
çıldırıdı heralde çünkü oğlunu öyle yetiştirmişki ağzının içine bakıyor iki oğluda ne derse desin sultan o .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke bu lafından sonra evet aslında haklısın annecim çünkü X (eşiniz) beni sizden daha çok seviyor, diyecektiniz ki kalacaktı öyle
![]()
![]()
Kesinlikleeee..
Ben bu tür beklenmedik şeyleri çok yapıyorum ve pat kalıyor benim kpeder.
En son geldiğinde uzun yoldan geliyor zaten gidecek de ben de yalakalık uğruna kal demek istemedim, boşuna oynamaya değmez diye.
Dedi ki” ben yarın sabah gideyim”
Ben: tabi baba yolun uzun yolcu yolunda gerek sonra akşama kalıp yorulma.![]()
Galiba anlamadınız ben iki tabak taşımıycak bi insan değilim taşıdımda zaten bahsettiğim şey bulaşıkları yıkamak. Her seferinde misafir gelir ve ben bir kere oturmazdım sürekli servis bulaşık ve bana otur kızım bile demezdi.
ben cevap veremiyorum işte öyle mal gibi kalıyorum susuyorum içime ata ata kafayı yedim en sonunda.
ben cevap veremiyorum işte öyle mal gibi kalıyorum susuyorum içime ata ata kafayı yedim en sonunda.
çıldırıdı heralde çünkü oğlunu öyle yetiştirmişki ağzının içine bakıyor iki oğluda ne derse desin sultan o .
Kesinlikleeee..
Ben bu tür beklenmedik şeyleri çok yapıyorum ve pat kalıyor benim kpeder.
En son geldiğinde uzun yoldan geliyor zaten gidecek de ben de yalakalık uğruna kal demek istemedim, boşuna oynamaya değmez diye.
Dedi ki” ben yarın sabah gideyim”
Ben: tabi baba yolun uzun yolcu yolunda gerek sonra akşama kalıp yorulma.![]()
Siz kaynananıza yemeğe gittiğinizde yardım etmeyi hizmetçilik olarak görürseniz daha çok sorun yaşarsınız kusura bakmayın ama o sizin büyüğünüz yaşlı da olmasa biri mutfakta yemek hazırlarken sofra kurarken şahsen ben oturamam kendi kızı da olsa evde ben de bir işin ucundan tutarım rahatsız olurum bir kere görmezden gelemem yani sofra hazırlanırken siz ne yaptınız oturup tv mi izlediniz. Bir de hep yardım ederdim de mutfaktan çıkmazdım da diyorsunuz öyle biri olsanız şimdi de bir işin ucundan tutardınız. Tatlı koymamış neden koymasın yani yedirecek içirecek de bir tatlı mı koymayacak kendinizi haklı çıkarmak için diyorsunuz onu da herkese tatlı servis edip size etmese eşiniz de fark eder laf der herhalde ayrıca tatlı servislerini de siz yapıverseydiniz. Soruyorum annenize yemeğe gitseniz yardım etmez öyle oturur musunuz o olsa hizmetçilik olarak görmezsiniz ama değil mi. Ben olsam bende kızardım karşımda rahat oturan bir insana. Kızı da yapar sizde el birliğiyle yaparsınız hazırlar kaldırırsınız iş daha çabuk görülür ne var bunda?
Siz kaynananıza yemeğe gittiğinizde yardım etmeyi hizmetçilik olarak görürseniz daha çok sorun yaşarsınız kusura bakmayın ama o sizin büyüğünüz yaşlı da olmasa biri mutfakta yemek hazırlarken sofra kurarken şahsen ben oturamam kendi kızı da olsa evde ben de bir işin ucundan tutarım rahatsız olurum bir kere görmezden gelemem yani sofra hazırlanırken siz ne yaptınız oturup tv mi izlediniz. Bir de hep yardım ederdim de mutfaktan çıkmazdım da diyorsunuz öyle biri olsanız şimdi de bir işin ucundan tutardınız. Tatlı koymamış neden koymasın yani yedirecek içirecek de bir tatlı mı koymayacak kendinizi haklı çıkarmak için diyorsunuz onu da herkese tatlı servis edip size etmese eşiniz de fark eder laf der herhalde ayrıca tatlı servislerini de siz yapıverseydiniz. Soruyorum annenize yemeğe gitseniz yardım etmez öyle oturur musunuz o olsa hizmetçilik olarak görmezsiniz ama değil mi. Ben olsam bende kızardım karşımda rahat oturan bir insana. Kızı da yapar sizde el birliğiyle yaparsınız hazırlar kaldırırsınız iş daha çabuk görülür ne var bunda?
Kültürden kültüre fark var tabii ama bizde de hep gelinler ayakta gezinir. Ne iş yapılcaksa gelinler yapar. Geçen akşam 2 ailemi de iftara aldım. Kayınvalidem tepsi sıcak diye kendisi taşıdı masaya. Anneannem görünce bana çok sert bi şekilde kaş göz yaptı. Sen alsana onun elinden der gibi... Görümcelerim sağ olsunlar çok hamaratlar, bana hep yardım ederler ama etmeselerdi de ben kayınvalideme hizmet ettirecek değilim... Dün akşam da eşimin dayısının evindeydik 20 kişi falan iftar yaptık. Bulaşık makineleri de yok, bütün bulaşıkları görümcemle ben yıkadık güle oynaya. Evin sahibi olan yengem de 42 yaşında. Ona bile iş bırakmadık. Görümcen daha küçük bence. Biraz daha büyüsün yardım eder... Galiba sen işi yapmaktan çok kayınvalidenin sana teşekkür etmemesine ya da bi iş söylerken rica etmeyip emir verir gibi söylemesine falan takılıyosun. Ama herkesin kendi karakteri işte. Kimileri de böyle höt höt oluyo. Ama alışmak lazım. Karakteri böyle diyip geçeceksin. Sen yapman gerekeni yap da, ayrıntılara takılma boşver. Bazı şeyleri duymamak, duymamazlıktan gelmek daha hayırlıdır... Bu arada çalışıyo musun?
artık hizmetçi gibi kullanılmaktan sıkıldım ve kaynanama yemeğe gittiğimizde yardım etmedim ve bana sokmadığı laf kalmadı yahu liseye giden kızı var ben kalkıp bide ona hizmet ediyorum bana tatlı tabağı koymadı bile sırf sinirinden çay iç tatlı ye demedi bile. Bi misafir vardı evli genç kız kalkıp bi iki kere yardım etti ve yüz kere teşekkür etti ben anlıyayım dedi kızı ay belim çok ağrıdı dedi Ay kıyamam sana bitanem çok yoruldun dedi. ve beni sinirinden dövecekti resmen.Her konuda benimle yarışıyor kocalardan mevzu açıldı tapıcak kadar sevilmez bi koca dedim ailenden daha çok seveceksin kocanı bu iş böyledir diyor asla öyle değildir bu iş dedim. Ailemi sevmemi bile istemiyor. Alllahım dayanamıyorum napıcam bilmiyorum bu kadın yüzünden biticek herşey.
normalde misafir gelirdi mutfaktan asla çıkmazdım bana otur kızım dinlen demezdi. kızının önüne ben hizmet ederdim. üstüne üstük kayınvaldem genç bir kadın . ve bana ilk kavgamızda gelip benim evimin işini yapacaksın sonra dönüp kendi işini yapacaksın demişlerdi...
artık hizmetçi gibi kullanılmaktan sıkıldım ve kaynanama yemeğe gittiğimizde yardım etmedim ve bana sokmadığı laf kalmadı yahu liseye giden kızı var ben kalkıp bide ona hizmet ediyorum bana tatlı tabağı koymadı bile sırf sinirinden çay iç tatlı ye demedi bile. Bi misafir vardı evli genç kız kalkıp bi iki kere yardım etti ve yüz kere teşekkür etti ben anlıyayım dedi kızı ay belim çok ağrıdı dedi Ay kıyamam sana bitanem çok yoruldun dedi. ve beni sinirinden dövecekti resmen.Her konuda benimle yarışıyor kocalardan mevzu açıldı tapıcak kadar sevilmez bi koca dedim ailenden daha çok seveceksin kocanı bu iş böyledir diyor asla öyle değildir bu iş dedim. Ailemi sevmemi bile istemiyor. Alllahım dayanamıyorum napıcam bilmiyorum bu kadın yüzünden biticek herşey.
normalde misafir gelirdi mutfaktan asla çıkmazdım bana otur kızım dinlen demezdi. kızının önüne ben hizmet ederdim. üstüne üstük kayınvaldem genç bir kadın . ve bana ilk kavgamızda gelip benim evimin işini yapacaksın sonra dönüp kendi işini yapacaksın demişlerdi...
Ya ben anlamadım kadının kadına bu kadar sert çıkmasındaki amacını? Tabii ki yapacaksın sen gelinsin laflarını bizim çoktan aşıp neden her daim kadınlar ayakta da erkekler bu işin keyfini sürüyoru tartışmamız gerekirdi. Ne yemek yapma ne masayı kurma ne sonrasında masayı toplama ne bulaşık yıkama ne tatlı servisi hiçbirine ellerini sürmüyorlarBiz kalkıp bu konuları konuşmuyoruz da hala yok gelinsin yok küçüksün yapacaksın diye konuşuyoruz
![]()
gelini hizmetci görenlere diycek laf bulamıyorum kendi kızlarına yapılsa aynısı kıyametı koparırlar. Bencede iyi yapmıssın ama senin burda destekçin eşin olmalı onunla güzel güzel konuş.![]()
sakın yapma taviz verme yapma derken fazlasını degıl oldugu kadar bnde oyle ıdım akıllandm smdı birazını bşver yapınca sagol mu dıyyorlar hıc takma yapma ben eşimedde dedım ınan yoruluyrm bn orada dıye oda haklısın dedı cnku gryr