sanmıyorumSaliha teyze inşallah KK de yoktur :)) Yoksa daha çokk şeyler dinleyeceğinize benziyor
ay Allahım yarabbim çok bilmiş Saliha teyze heemerhaba bayanlar aslında kv dem ile pek bir problemim yok ama çok bunaltıyor benii
her yere birlikte gitmek istiyor beni arkadaşlarının arasına katmak istiyor tamam gidiyorum ama daral geldi
bi tane yakın arkadaşı var saliha teyze eşi doktor 2 kızı 1 oğlu var dun gıttık devamlı konu salihanın kızları ve oğlu
kvdem diyorki saliha anlatsana bidaha senin büyük geçen gün ne yapmıştı saliha senin küçük kız ne yer bidaha anlat neden balık yemez senin büyük kızın hayvan sevgisi ayyy bunaldım artık ben ezberledim ben anlatacaktım kvdemde şevkle dinliyor aynı şeyleri tekrar tekrar kızların en küçüğü 22 yaşında bu arada
herseyi saliha teyzeye sorar bebeğimin doktoru bi ilaç için kötü kullanma dedi neymış saliha teyze bir şey olmaz demiş ya bu kadın ilk okul mevzunu eşde çocuk doktoru değil
gıtmek istemiyorum işimvar diyorum illa bir yolunu bulup zorluyor
doğumda sünnet yaptırcam dedim yok yok dedi diretti şimdi oğlum genel aneştezi alacak buyuklerın ben bilirim özelliğinden de çok sıkıldım vesselam
ben anlatırım sana onu dertlerını o kadar biliyorum yanı mesela kızı evde balık besledığı için balık yemıyor napcazzsaliha teyze gelsin buraya içini döksün, seni de rahat bıraksın:)
aiiiiyy ne bunaltıcı ama gitmek istemiyorum de ya net hoşlanmıyorum de kendi arkadaş çevrenle görüş haberi de olmasın hani gidiom ediom deme çık git aaa bu kv lerde bir cins ben hiç bulaşmıyorum o yüzden kafama buyruğum kim ne derse ddesin uğraşamam kafa dengim de değil zaten birde bu kv ler teyzeler on kere aynı şeyleri konuşurlar diyorum git bir kursa ufkun açılsın ama nerdeee kös kös oturur kapı önünde boş işlermerhaba bayanlar aslında kv dem ile pek bir problemim yok ama çok bunaltıyor benii
her yere birlikte gitmek istiyor beni arkadaşlarının arasına katmak istiyor tamam gidiyorum ama daral geldi
bi tane yakın arkadaşı var saliha teyze eşi doktor 2 kızı 1 oğlu var dun gıttık devamlı konu salihanın kızları ve oğlu
kvdem diyorki saliha anlatsana bidaha senin büyük geçen gün ne yapmıştı saliha senin küçük kız ne yer bidaha anlat neden balık yemez senin büyük kızın hayvan sevgisi ayyy bunaldım artık ben ezberledim ben anlatacaktım kvdemde şevkle dinliyor aynı şeyleri tekrar tekrar kızların en küçüğü 22 yaşında bu arada
herseyi saliha teyzeye sorar bebeğimin doktoru bi ilaç için kötü kullanma dedi neymış saliha teyze bir şey olmaz demiş ya bu kadın ilk okul mevzunu eşde çocuk doktoru değil
gıtmek istemiyorum işimvar diyorum illa bir yolunu bulup zorluyor
doğumda sünnet yaptırcam dedim yok yok dedi diretti şimdi oğlum genel aneştezi alacak buyuklerın ben bilirim özelliğinden de çok sıkıldım vesselam
ahh vega çok sıkıcııben anlatırım sana onu dertlerını o kadar biliyorum yanı mesela kızı evde balık besledığı için balık yemıyor napcazz
:)))))Saliha teyze inşallah KK de yoktur :)) Yoksa daha çokk şeyler dinleyeceğinize benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?