Kayınvaldemi kırmadan nasıl ikna edebilirim?

Allah'a dua et, sizde para hırsı olmasın. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşAllah. Sen eşinle güzel güzel kırmadan konuş ve gerisini tevekkül et, Allah'a yalvar.

sizde direk söylersiniz
anadolu yakasında kurulmuş bir düzenimiz var, borçlarımız var (borcunuz var yanlış anlamadıysam) ve o yüzden şu anda taşınmanız imkansız.

Allah'a dua et, sizde para hırsı olmasın. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşAllah. Sen eşinle güzel güzel kırmadan konuş ve gerisini tevekkül et, Allah'a yalvar.
çok şükür para hırsımız yok.inşallah sonrada olmaz.
sizde direk söylersiniz
anadolu yakasında kurulmuş bir düzenimiz var, borçlarımız var (borcunuz var yanlış anlamadıysam) ve o yüzden şu anda taşınmanız imkansız.

evet canım biraz borcumuz var.bunu öne sürüp2-3 sene erteleyebiliriz durumu.böylece yanlız başımıza ev almak istediğimizi anlarlar dimi..zaten 2-3 sene sonra da kendimiz bir ev alacak duruma geliriz inşallah.

evet, kendi imkanlarınızla ev aldığınız zamanda hiç kimseye hesap vermek zorunda kalmazsınız istediğiniz gibi kurarsınız hayatınızı
en mantıklısı bu bence

arkadaşım kesinlikle kabul etme huzur herşeyden önemli gerekirse kirada kal ama huzurunu bozma ev ev üstüne olmaz çok yıpranırsın eşine tartışmadan izah et ben rahat edemem evin içinde sana nasıl giyinip süslenirim nasıl seninle başbaşa kalırım ben bunu ikimizin huzuru için istiyorum de ne bileyim eşinin en ince noktası ne ise sen daha iyi bilirsin ordan vur ama sakın kabul etme inşallah herşey dilediğince olur

neden kayınvaldenlerin aman kırılmasınlar falan diyosunki.. istemek kadar istememekte senin en doğal hakkıın kırılıyorlarsada kendileri bilir ..inan kayınvalidenlerle birlikte yaşadığın zaman tartışmalar kavgalar mutlaka olur ,en iyisimi şimdiden vazgeç hem kayınvaldenler daha az kırılmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…