kayınvaldemin evi ve kredi işi

Eşiniz kazandigi uc kurusu babasına verecekse evle ilgili her sıkıntıyı sizin ustlenmenizi bekliyor anlasilan.
bu nasil bir yuzsuzluk?
Tamam evlilikte senin paran benim param yok ama gelirler arasinda ucurum var resmen.
senin maasina guvenmese nasil yapacakti bu isi?
ben asla ama asla izin vermezdim boyle bir seye.
cok istiyorsa daha fazla maasli bir is bulsun.

Eşiniz kazandigi uc kurusu babasına verecekse evle ilgili her sıkıntıyı sizin ustlenmenizi bekliyor anlasilan.
bu nasil bir yuzsuzluk?
Tamam evlilikte senin paran benim param yok ama gelirler arasinda ucurum var resmen.
senin maasina guvenmese nasil yapacakti bu isi?
ben asla ama asla izin vermezdim boyle bir seye.
cok istiyorsa daha fazla maasli bir is bulsun.
işte izin vermiyorum diyor yapcam diyor vercem diyor zıtlaşıyor güzellikle anlatmayı çok denedim inan ancak dönüyor ev bende diyorum ki madem ev satılcak 3 kardeşte payına düşeni alsın

Kredi cekersen gonderirim ablanin yanina demissiniz sizi ciddiye almamis ki krediyi odeme derdinde bence ciddi oldugunuzu gosterin, nasilsa tehdit Eder susar diyerek bildigini okuyor esiniz

işte izin vermiyorum diyor yapcam diyor vercem diyor zıtlaşıyor güzellikle anlatmayı çok denedim inan ancak dönüyor ev bende diyorum ki madem ev satılcak 3 kardeşte payına düşeni alsın
Bu hesaba gore siz uc kere kredi cekeceksiniz.
E bunun faiziydi dosya masrafiydi falani filaniydi derken yeni ev parasina denk gelir.
100binlik ev icin bu cabaya deger mi?
cok mantiksiz bir hareket.
ama belli ko esin laftan anlamiyor , aklini basina getirecek bir ortak arkadasiniz, aile buyugu falan yok mu?
iki cocukla cok zor tabiki ne luzumu var bu islerin.

Bu hesaba gore siz uc kere kredi cekeceksiniz.
E bunun faiziydi dosya masrafiydi falani filaniydi derken yeni ev parasina denk gelir.
100binlik ev icin bu cabaya deger mi?
cok mantiksiz bir hareket.
ama belli ko esin laftan anlamiyor , aklini basina getirecek bir ortak arkadasiniz, aile buyugu falan yok mu?
iki cocukla cok zor tabiki ne luzumu var bu islerin.
ya babamlar yakında çokta aksettirmedim eşim kredi çekmiycek kayınvaldem çekti onlara biz ödüycez ya bu işi çıkartan kaynım borcu varmış 15 milyar kaynanamda hasta işi mirasa döktü önce eşime kredi çek öde dediler o ödeyecekti gidip ama ben bağrış çağrış ödetmedim şimdide ev sahabi olalım diye kaynanamlar çekmiş onlara ödüycekmişiz daha ev satılmadı satılsada kimin ne iş çevirceni aklım kesmiyor inan güvenemiyorum

Allah yardimcin olsun cok zor gercekten.
hele su insanin fikrini alinmadan dusuncesizce tum hayatini etkileyecek kararlar alanlar yok mu ah, Allah onlari bdigi gibi yapsin

zor bi durum allah yardım etsin size evin içinde de huzursuz yaşıyorsunuz kaç zamandır üzüldm . eşiniz inat kafanın teki sanırım . para konusu olunca kardeş bile el gibi olabiliyor onun kardeşinin borcu var diye siz neden kötü oluyorsunuz bırakın ödesin babası hesap yapılsın satılsın bölünsün alın kendinize düşeni kredi çekmeyin . yapılan hesap kendilerine göre olduğu için sizin dediğinize gelen yok. eşiniz için dedim. yoksa kayınvalideyi arayıp da kötü olmayın. çünkü şimdiye dek dediklerinizde haklı iken haksız duruma düşebilirsiniz . birisi de demiş eşinizin sözünü dinleyeceği aile büyüğü biri yok mu sayacağı gibi desem.
15 çekilecekmiş de ödenecekmiş yok bi daha bilmeme ne bilmem nee !!! oldu valla 2 çocukla evin rızkını kredilere bankaya ödeyin sonu ne olur belli olmaz bi çorap söküğüne girmeyin. eşiniz 2200 kazanır siz asgari ücret de alabilirdiniz sorun para değil sorun eşinizin mantıksız calısan kafası ve onu yönlendirmeleri.

siz kendiniz ev kredisi çekin oradan gelecek parayı biz de bekliyoruz bakın ne kadar borcumuz var deyin satılsın payını alsın herkes . eşinizi başka borca yöneltin bence

siz kendiniz ev kredisi çekin oradan gelecek parayı biz de bekliyoruz bakın ne kadar borcumuz var deyin satılsın payını alsın herkes . eşinizi başka borca yöneltin bence
bunuda söyledim gel başka ev borcuna girelim madem paran var güveniyorsun kafamız ağrımaz hemde ev bizim olduğu belli olur diye yok annesinin kız kardeşine borcu varmış onlar zor durumda kalcakmış valla işim zor inat aileci on yıldır aynı bu adam evdeki huzursuzluk çocuklara yansıyormu bilmiyorum biri 2 biri 4 yaşında sabahın köründe kalkıp bebeleri hazırla birini anneme birini kreşe bırak içim gidiyor onlar ağladıkça onlar için çalışıyoruz ama çok zor ya para kolaymı kazanıyor hiç bir zaman senin paran benim param lafı etmedim ama insanın da sabrı var bu parayı ödesede kimse sen ödemelerini yaptın demiycek ilerde ben şu kadar mirastan hak aldım sen şu kadar aldın davası olcak off

Asla ama asla para vermeyin. O kadar saçma bir iş ki bu.Neresinden tutsanız elinizde kalır.
Ev satılsın herkes hakkını alsın.En mantıklısı bu,yoksa bu işten karlı çıkan ,eşinzin abisi olacak.Zamanı gelince kimse size ev falan vermeyecek,herkes hakkını alacak çekilecek kenara.Bu işin sonu baştan belliyken,böyle birşeye kalkışmak aptallık.Eşiniz istediği kadar tartışsın sizle, vermeyin paranızı zorlamı alacak ,en fazla 1 ay surat yapar ,vermeyeceğinizi anlayınca mecbur vazgeçer.Size fesat derse de ,gitsin gecede çalışsın madem,ödesin abisinin borcunu.Şu an alma umudu var sizden ,vermeyeceğinizi kesinlikle söyleyin,kavgada ederse etsin,sonunda etmektense ,baştan halletmek daha iyi

Esiniz ek is bulsun odesin,size sirtini dayamis ohhh ne rahat.
Arabaniz yoksa kendinize ait araba alabilirsiniz ,hem iki cocugunuz varmis rahat edersiniz.Sizi dinlemiyorsa da daha once dediginiz gibi toplasin valizini ablasina yerlessin.

Back
X