kayınvaldemle başım dertte..

beyzanuro

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
195
35
18
35
İstanbul
Kızlar ben henüz forumda yeniyim. Hep yazıları takip eder dururdum bende derdimi anlatıp rahatlamak istedim. Bana akıl verin nolur. Kaynanam bana iftira attı kendi kardeşi kaynımın ve bizim evimizden para çaldı onun olduğunu net blyruz. Eşimle ben ama kaynanam arkamdan eltime beyza yaptı demiş daha neler neler. Çok moralim bozuk eşimde bırak knuşsun diyo ama ben katlanamyrum eşimede syledim anne sen nasıl böle dersin diye yüzüne duramıyo kafayı yiycem kaynanama çok kinliyim ondan intikam almak istyrum ama elimden bişeyde gelmyo hep bu yüzden eşimle kavga edyruz çaresizim beni sevmiyo sevmesin tamam ama iftirada atmasın pskolojim çok bozuk ne yapacağmı bilemiyorum ((

Nolur acil cevap verin. Akıla ihtiyacım var

Oncelikle sakin olmani tavsiye ediyorum ofkeyle kalkan zararla oturur bunu unutma. Madem esin sana inaniyo ne diye bu kadar kafana takiyosun zaten seni herkes tanimiyomu kendini ispatlamaya calismana gerek yok bence intikam almayi dusunme bile cocukca olur zaman icerisinde herkes kimin hakli oldugunu anlayacaktir.sonucta Allah goruyo herseyi er ya da gec hakikat ortaya cikar kendini yipratma bu kadar. Kesinlikle imajini bozma intikam almak ugruna.

Daha yaşadıklarımı anlatsan roman olur. Annemlerle grşmydum evliliğimin başında bunu hep başıma kakıp durdular. Devamlı benmle uğraşıyo. İş büyüye kadar geldi. Pskolojiminde normal olmadğnı hissedyrum açıkçası. Ama tavsiyenizi dinliycem teşekkr ederim

Birak ne istiyosa yaptirsin sihir veya buyu bunlardan korkma Allah istemedikce kimse kimseye zarar veremez sen duani et gerisi Allah'a tevekkul. Olgun davran cahillerle ugrasilmaz sen esinle arani iyi tut onemli olan bu

Adam adam değilki aram iyi olsun daha 21 yaşımda bana çok şey yaşattılar. Allahın adaletine güvenim sonsuz. Yaşattıklarını yaşamadan ölmycekler inşallh

Bu kaynana adli pi..kler varya elime verseler diri diri yakarim.tatsinlar gorsunler insanin canini yakmak neymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…