anlatayım mı ama biraz acaba bilemedimBu kadar detay yazmana gerek yoktu :)
Şöyle diyebilirsin : Aramız kötüydü, o dönem telefonumu değiştirdim,sizin numaranız da gitti. Kusura bakmayın böyle olsun istemezdim, benim için de kötü günlerdi ama şimdi barıştık.
Sebebini sorarsa anlatmadan geçmeni tavsiye ederim. Yanlış anlama oldu, gerildik neyse artık hallettik diyebilirsin.
çok heycanlıyım sevgilimle konuşurken bile böyle olmuyorum evde kimse yokken arayayım ama olayı anlatayım mı birazBu kadar detay yazmana gerek yoktu :)
Şöyle diyebilirsin : Aramız kötüydü, o dönem telefonumu değiştirdim,sizin numaranız da gitti. Kusura bakmayın böyle olsun istemezdim, benim için de kötü günlerdi ama şimdi barıştık.
Sebebini sorarsa anlatmadan geçmeni tavsiye ederim. Yanlış anlama oldu, gerildik neyse artık hallettik diyebilirsin.
ya derse oğlumu askerde yarı yolda bıraktınBu kadar detay yazmana gerek yoktu :)
anlatayım mı ama biraz acaba bilemedim
aslında biz tam barışmadık şimdi aramam doğru olurmuBence anlatma. Kadın da üzülür, oğluyla tatsız konuşmalar olabilir, olay büyür. Bu sevgilinle senin arandaki bir sorun ve madem çözüldü diyorsun, anlatma. Baştan mevzu tazelenecek filan gerek yok hem.
Şuan aramam gerek ne söylemem gerektiğini bilmiyorum. uzun bir ilişki olunca zaten evli gibi birşey oluyorsun sorun bu değil ;sorun ne söylemem gerektiğiniYa burakın evlenmeden şu canım cicim muhabbetlerini...ne gerek var?
aradan aylar geçmiş şuan ne konuşmam gerektiğini soruyorum sorun bu sadeceBence de...Adamın resmi olarak sevgilisinden başka bişeyi değilsiniz.
Şu aşamada kimseyle samimi olmak devamlı arayıp sormak zorunda da değilsiniz.
Hatta böyle davranmasanız iyi olur bence.
bu eski ilişkim o farklı konuSenin senden önce beş yıllık sevgilisi olan yeni tanıştığın bir adam yok muydu hayatında? Askerdeyken birlikte olmaya başlamıştınız hatta. Adamın yazdığı saçma sapan iletiyi takmıştın kafana falan. Ne ara uzun süreli ilişki oldu, evli gibi oldunuz?
aslında biz tam barışmadık şimdi aramam doğru olurmu
seni dinliyorum arıyorum şimdi elim titriyorSen sevgilini affettin ama o kendisini dinlemediğin ve ailesine karşı kötü duruma düşürdüğün için barışmak istemiyor mu ?
Eğer öyleyse zaten sakın sakın anlatma :)
Ara yahu, aramaktan ne çıkar. Bu kadar dert edeceğine açarsın, ben olsam memnun olurum. Oğlumun eski kızarkadaşı arasa neden tersliyim. Bir bakarım, dinlerim ne diyor diye.
seni dinliyorum arıyorum şimdi elim titriyor
meleknaz aradım konuştum 45 dakika olmuş neler neler konuştuk ailesi zaten konuyu biliyormuş ben söylemeden anlattı herşeyi kadın bir birHadi hayırlısı inşallah olumlu geçer senin açından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?