Kayınvalide adayım.. Ne derseniz onu yapacağım o kadar yardımınıza ihştiyacım var ki :(

Hadi hayırlısı inşallah olumlu geçer senin açından.
bende anlttım ayrıntısını yanında arkadaşı vurulmuş gözünden şehit düşmüş psikoljisi bozulmuş her aradığında annesine ağlıyormuş kadın o kdar mutlu oldum ki aradığına dedi. ama dayanamadım ağladım gururum incindi ama vicdanım rahat değildi ayşe teyze sana haber vermemem büyük saygısızlık oldu dedim ağladım çok pişman oldum ama tutamadım ağladım yaa

Pek anlayamadım açıkcası.
Ama bence ortada bişey yokken böyle kayınvalide adayınızla hergün konuşmanız pek hoş gelmedi bana.
Biraz mesafeli olun.
En azından şimdilik

Şuan aramam gerek ne söylemem gerektiğini bilmiyorum. uzun bir ilişki olunca zaten evli gibi birşey oluyorsun sorun bu değil ;sorun ne söylemem gerektiğini

8 yıllık ilişkim varken ki şu an nişanlım kendileri yine de evli gibi olmuyorsun.
iş ciddileşene kadar tanışmadık, isteme olacağında karşılıklı ziyaretleştik resmi bir şeklide.
bizim de bir süre ayrılığımız oldu(benim yüzümdendi). kayınvalidem ya birbirinizi yine ortada bırakırsanız sorusu aklına hep takıldı. bu açıklamayı ben tabiki yapmadım, oğlı yaptı dengeledi konuştu ayarladı. bana da fikir verdi annesini cünkü o tanıyordu ben yanlış yapma ihtimalime karşı... doğal bir şeklide konuştuk.
olgun bir kadınsa zaten sormaz da. sadece kızım birbirinize sahip çıkın diye tavsiyede bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…