kayınvalide adayım...

peonia

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
233
108
303
32
erkek arkadaşımla nerdeyse iki senelik bi ilişkimiz var. annelerimiz taa orta okul yıllarından arkadaş. ve biz birlikte olmadan önce görüşüyolardı. fakat annesi öğrendiğinden beri annemle ve benle ilişkisini kesti. bi kaç kere de erkek arkadaşıma boyu kısa zayıf falan gibi şeyler dediğini duydum. annesi malum sitede fotoğraflarımızın altına ''canımmm oğlumm'' falan yazıyor sanki ben yokmuşum gibi. daha şimdiden böyleyse diyorum. bunun gibi şeyler var şu an aklıma gelmeyen. sanırım beni istemiyor ama nedenini anlayamıyorum. ama erkek arkadaşım hiç böyle imalardan anlamıyor. denk gelmiştir annem beni özlemiştir. bütün erkekler ve bütün erkek anneleri böyle midir?

Son düzenleme:
çok tipik
siz daha sevgiliyken ve annenle arkadaşken bile durumu sindiremeyen kadın evlensen neler yapar düşün, diğer açıdan sevgiliyken annesinin abes hareketlerini masumane bulan bi adam evlenince bunun 5 misli anneci olur emin ol

Tamamen mi görüşmeyi kesti yoksa biraz uzak mı duruyor ?
Belki durumdan ötürü rahatsız hissediyordur.

Erkek annesi olarak benzer bir durum yaşamıştım.
Böyle durumlarda,kasıyor insan:)

yaşamadan göremem sonuçta bi taraftan o da annesi kimse attırmaz annesine ama şunu anladım ki evlenirsek aynı şehirde falan oturulmaz yani

Tamamen mi görüşmeyi kesti yoksa biraz uzak mı duruyor ?
Belki durumdan ötürü rahatsız hissediyordur.

Erkek annesi olarak benzer bir durum yaşamıştım.
Böyle durumlarda,kasıyor insan:)

tamamen kesmedi tabi ortak arkadaşları olduğu için ama ben kasıldığını sanmıyorum pek

Tatlım kaç yaşındasın? Soruyorum çünkü tahminimce kayınvalide adayın ikinizin de henüz genç olduğunu düşünüyor olabilir. :)

21 yaşındayım. haklı olabilirsiniz ama yine de hareketlerini açıklamaz bence

bende 21 yaşındayım kayınvalidem sözlü olduğumuz halde hala oğluna kız bakıyor :) belki diyor bi umut :) üzlülme bence sorun bizde diil herhangi bir saygısızlk yapmadıysan daha doğrusu kendi annene yapılmasını istemediğin bişey yapmamışsan ki yapmamışsın kaynanaların doğasında var elbette ki istemicek :) çünkü seni kendi görüp beğenmedi oğlu sevdi bunu kabullenmek zordur mesela beni istemeye gelenlerin yüzde 80nının çocukların anneleri olduğunu söylesem :) hepsi beni gelini olarak görmek istedi ama gelgörki kendi kayınvalidem bende kusur bulamıyor kaşının üstünde kara vara getirdi durumu :) bende kabulldendim kıskandığını çünkü yanında komşuları akrabaları gelinin hamarat güzel vs dediğinde daha küçük filan diyor bende kıskandığını hissettiğim zaman gülümsüyorum sadece acaba bende oğlum olsa onu böyle kıskanır mıyım diyorum kendi kendime :) dert etme bence doğanın kanunu gibi gelin kaynana anlaşmazlığı istisnalar hariç tabi ama ben nedense hiç denk gelmedim o istisnalara :)

erkek evlada sahip anneler genelde evlatlarına hiçbir kızı yakıstıramıyor soy nam yuruyecegi için öyle davranıyorlar ben de esimle sevgiliyken aradıklarında benimle oldugunu söylerdi bi tavır alırlardı bilerek konusmayı uzatırlardı 2 saat konustuklarını bilirim çocuk artık tamm anne tamm anne diyodu .. biz evlenmeye karar verdik hayırdır hamilemi dedi görümcem .. kaynanam tanışmaya geldigi gün bana carsaf muhabbeti yaptı bizim dügünü nikahtan 2,5 ay sonraya aldılar belki esim beni bırakır diye.. düğün esimin memleketindeydi ben istanbulluyum ben burada nikahımı imam nikahımı yaptım ailem kocanın yanına git dedi evimizi dayadık döşedik ben yanına geçtim annem babam bişey demedi laf yaptılar niye düğünü beklememişim diye .. ben tüp bebek yaptım emriyoların koyuldugu gün yanımdaydı bana 12 gün bakmaya geldi bebek tutana kadar çocuklar düşsün diye ugraştı düşüyoduda dayaamadı esim gidin memleketinize dedi .. söylede bir sey var sen nasıl anneni atamıyorsan oda atamıyor belki sana öyle diyordur ama merak etme alttan hallediyodur benimki oyle yapıyor ufaktan hallediyor cünkü senin yanında dese olmaz der bak karı köylu oldu laf yapar kılıbık der gururunu zedeler sen bişey deme allaha havale et ben düşük yaparken beni bıraktılar gittiler ve 2 ay oldu hiç aramadılar esime agladım benim gunahım ne senin kimseye ihtiyacın yok dedi bu laf bile yetio sevgilin yanındaysa salla onu evlenince degişio azcık ailende cocugun gözünü korkutsun sahipsiz sanmasınlar seni o çok onemli

hiç bi kusurum olmadı gerçekten... erkek arkadaşıma demişti daha küçüksünüz belli olmaz falan diye o da gelip herşeyi anlatır sağolsun. sanırım ayrılacağımız düşünüyor o da. belli olmaz bu işler kısmet diyelim. bütün anneler oğlunu kusursuz prens zannediyo sanırım kim gelse yakıştırmıcak :)

Çok meraklısıysa oğlunun turşusunu kursun o zaman.Ya şurdaki şeyleri okumayım diyorum kendim yaşamışım gibi gıcık oluyorum.Benim de bir oğlum var inşallah ben böyle olmam ya nefret ettiriyorlar kendilerinden

benimde oğlum olucak hayırlısıyla inşallah ben yaşadıkça kıyaslıyorum yok tatlım ya bunlar hastalıklı insanlar gerçekten inanıyorum artık yahu sen evladına yapılmasını ıstediğini yaparmısın ?

Anlamaya çalışıyorum...Empati yapmaya çalışıyorum,olmuyor.Bir oğlum var ellerinizden öper bir tane de kızım olacak çok yakında.Yavrularımın mutlu olmasını isterim sadece.İyi şeyler yaşasınlar isterim.İyi insanlar olsun isterim çevrelerinde.Ama bunu benim beğendiklerimi direterek evlatlarıma yaşatamam ki.Oğlum şimdiden itiraz ediyor anne ben bunu giymicem bunu giycem diye.Yada ben bu yemeği yemicem bana şunu yap diyor.Ufacık çocuklarken kişiliğini koyanlar,büyüyüp koca adam olunca neden annelerine karşı böyle çaresiz kalırlar?Arkadaşın teki demiş eşim bana kadınım der annesi kıskanır.Ya herkes yerini bilsin.Annesine diyecek hali yok herhalde??Evladının mutluluğunu görüp onun da mutlu olması lazım,kıskanmak da nedir yahu?Erkek anneleri gelinlerine bir oğlan doğurup büyütüp evlendirerek birşey bahşettiğini zannediyorlar.E aynı şekilde kızın annesi de doğurdu büyüttü kızını senin oğluna verdi ya??Allah akıl fikir versin.

kesinlikle katılıyorum erkekler anne kuzusu da aileler kızlarını sokakta mı buldu değil mi ama...

sewgliyken benm kv adayımda bölreydi abisi annesi teyzeleri hep canım oğlum canm kardeşim koçum benm yazıolardı ben yokmuşum gibi :))))
bnde canım askım yazıodum altına

derkeeen derkeeen banada leşetiri ypıolardı çok zayıfsın işte topukklu giysen iyi olurdu boyun kısa gibilerinden :) bende kasba et borcumuz yok dedim şakayla.! boyum içinde ben bişey demeden nişanlım melek öle rahat ediyor topuklu giyemiyor dedi saolsun....

ama şuan bi gör bazen gülerek kilo al diyor sonrada sağlğn iyi olsunda kızım diyor :) resimlermzin altına artık canlarımmm yavrularımmmm maşallah gibi şeyler yazıyor. vs vs

yani sewgliyken farklı olabliyor ama içlerine girince seni daha bi sahipleniyorlar. tabi tam terside olabilir :)

Son durum ne oldu acaba gerçi eski bir konu ama bende böyle birsey yasamıstım.. Umarım sizinki mutlu sonla bitmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…