merhaba hanımlar.. başlıkta da belirttiğim gibi sorunum kayınvalide adayımla..Daha doğrusu onun anlamlandıramadığım hareketleriyle. Bir bucuk senedir bir ilişkim var evlenme teklifi etti kabul ettim.25 yaşındayım üni mezunuyum fakat bölümümü sevmediğim için yeniden sınava hazırlanıyorum, sınavdan sonra bir yere yerleşirsem okulda birinci yılımın sonunda sevgilimle evlenmeye karar verdik,yani yaklaşıl bir bucuk sene sonra.(hem de para biriktirmek adına) Sevgilimin annesi ısrarla telefonumu istemişti verdik işte ara sıra bayramlarda filan arıyordum.Bana hergün mesaj atıyor, annemin de telefonunu ısrarla istedi verdik,istisnasız her gün anneme mesaj atıp arayıp gelip beni isteyeceğini söylüyor aylardır, annem de babasının henüz haberi yok ,okul işi belli olsun ozaman gelirsiniz diyor , her aramasında aynı muhabbet, bizi anlamıyor.şimdi sınav çalısmalarım aksamasın diye ve henüz babama söylemek için hazır olmadıgım için (erken oldugunu söyleyip durucak ve evde hergün kavga çıkarıcak eminim) yazın gelmelerini söylüyoruz her seferinde.Ama hergün arıyor hergün gelicem de gelicem daha fazla bekleyemem,25 sene oğlumun mürüvvetini bekledim gelicem de gelicem.amcası köye gidicek düğüne gelemez o gitmeden evlensinler. Yok siz evlenin diğer cocuklarıma sıra gelsin,hangi devirde yaşıyorsak.En son aradı, haftaya gelicektim gelemiyorum cenazem var dedi, sanki biz gelin demişiz gibi, beni delirtti. Ne desem dinlemiyor. En sonunda erkek arkadasıma dedim yüzüncü kez, artık bıktım anneni tekrar uyar bizi sıkıştırmasın diye. O da tartışmış, annesi benim dediğimmi olucak yoksa onlarınki mi? Elalemin lafını dinliyosun beni dinlemiyosun.. girmiş odaya kitlemiş kendini ağlayıp durmuş. Numaralarımızı silmiş, oğlununki dahil.. şaştım kaldım bu kadınla napıcam arkadaşlar? şımarık bi çocuk gibi