• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide adayım

Çok konuştum biliyorum ama, bir de şu var. Çocuk sevme şekilleri. Bana bir video atmış. Kayınbabam olacak kişi almış önüne 3-4 yaşında bi cocuğu( kardeşinin torunuymuş) cinsel organını mıncıklayıp duruyo, göya öyle seviyomuş, saçma sapan şeyler söylüyor çocuğa,şuan burda yazamıyorum, herkes de gülüyo çok komikmiş gibi. Onlar öyle severlermiş, çocuk taviz edilerek sevilir mi. İlerde benim cocuklarıma da yaparlar mı ben yokken filan. Kafamda deli sorular

Oglu kendisini psikiyatra gotursun ,
Siz evlenmeden tedavi olsun ,yoksa siz cok cekersiniz belli

Bütün bu yazdiklariniz ve hala bu aileyi aileniz yapmak istemeniz garip geliyor bana kusura bakmayın..
Çoktan yollar ayrılmali idi..
Hamile bırak da evlenin diyen kişiye anne diyemem ben.. iyi düşünün..

İstediği herşeyin olması için hicbiseyi gözü görmeyen kv lerden biri , istediği olsundu o yolda herşey mübah. Çok yüz verme, ileride oğlunu kendi tarafına ağlıyor sonra yalandan ağlaya ağlaya hayatını zehir ediyolar benden söylemesi..

Şu an fragmanı izledin. Filmde değişen hiçbir şey olmayacak. İyi düşün derim.

Dünden hevesli kaynana :kusmuk:

arkana bakmadan uzaklaş. kadı zaten anormal de sana hamile bırak da evlen lafını yetiştiren sevgilin de hiç normal gelmedi bana.

kadının kötü bir niyeti yok belli ki.
Ama sizde haklısınız bilemedim, bence onu kıracak herhangi bir şey yapmayın..

İlk mesajına göre yazık hevesli ayarsız bir kadın diyecektim ama ailecek sorunlular, iyi düşün bu evliliği bence.
Kadın kapan baskısı yapacak belli ki, okumanı da pek istemiyor bırakmanı da ister, müdahale etmeye çalışacak sürekli ve sürekli, çocuk sevme tarzları bile ayarsız ve her şeyi kendine hak göreceğinin işareti.
Bence bu işi bitir babana yansımadan bu aileyle mutlu bir aile kuramazsın

İstediği herşeyin olması için hicbiseyi gözü görmeyen kv lerden biri , istediği olsundu o yolda herşey mübah. Çok yüz verme, ileride oğlunu kendi tarafına ağlıyor sonra yalandan ağlaya ağlaya hayatını zehir ediyolar benden söylemesi..

Şu an fragmanı izledin. Filmde değişen hiçbir şey olmayacak. İyi düşün derim.

Kısa ve net
EVLENME !
Ailece ilginçler.
Heba olursun.
Haklısınız. Ayrılıcam sanırım. Bu aileyle olmayacak

Bu kadin benim kayinpeder gibi sanirim milyonkere tekrarlarsin yine anlamaz yapacagindan geri kalmaz. Ne mi yapacaksin görusmeyeceksin arkadasim gerci biz uzagiz esimde pek ailesine düskün degil arada telefon ile yilda 2 3 kezde gider 1 aksam kalir döneriz genelde. ama cekecegin var söyliyim canim.

Geliyorum falan dediginde biz daha davet etmedik sizi diyeceksin.Benim kayinpederde ben köye gidicem (ocak ayinda sözlenmiştik)gitmeden martta düğünü yapalim dedi.Babam da benim yurtdisinda oglum var biz kiz tarafiyiz ne zaman dersek o zaman olur köyden her zaman gelinir demisti.Öyle kafana göre iş olmaz karar alinir cocuklara danisilir ondan sonra demisti.
Yani kiz tarafi ne derse o olur kayinpeder yok mu?

Bu kadin benim kayinpeder gibi sanirim milyonkere tekrarlarsin yine anlamaz yapacagindan geri kalmaz. Ne mi yapacaksin görusmeyeceksin arkadasim gerci biz uzagiz esimde pek ailesine düskün degil arada telefon ile yilda 2 3 kezde gider 1 aksam kalir döneriz genelde. ama cekecegin var söyliyim canim.

Geliyorum falan dediginde biz daha davet etmedik sizi diyeceksin.Benim kayinpederde ben köye gidicem (ocak ayinda sözlenmiştik)gitmeden martta düğünü yapalim dedi.Babam da benim yurtdisinda oglum var biz kiz tarafiyiz ne zaman dersek o zaman olur köyden her zaman gelinir demisti.Öyle kafana göre iş olmaz karar alinir cocuklara danisilir ondan sonra demisti.
Yani kiz tarafi ne derse o olur kayinpeder yok mu?
Yorumun için teşekkürler. Senin adına sevindim uzakmıssınız.Erkek arkadasıma bize sürekli karışacaksa benim uğraşamayacağımı bu şekilde olmayacağını söyledim, o da biz evlendiğimizde kimse bize karısamaz dedi ama ben pek öyle düşünmüyorum çünkü iflah olmaz bi diretmesi var, laftan anlamıyor ve kendi istekleri herseyden daha önemli kadının.istediği olmayınca da olay çıkarıyor. Kayınpederle hiç iletişimimiz olmadı onu biraz arka plana itiyor sanırım. Okul mevzusunda hangi şehre gideceğim suan belli değil ama ben oğlumu başka şehre yollamam filan dedi laf arasında, başımızda olmayı düşünüyor yani:)

Yorumun için teşekkürler. Senin adına sevindim uzakmıssınız.Erkek arkadasıma bize sürekli karışacaksa benim uğraşamayacağımı bu şekilde olmayacağını söyledim, o da biz evlendiğimizde kimse bize karısamaz dedi ama ben pek öyle düşünmüyorum çünkü iflah olmaz bi diretmesi var, laftan anlamıyor ve kendi istekleri herseyden daha önemli kadının.istediği olmayınca da olay çıkarıyor. Kayınpederle hiç iletişimimiz olmadı onu biraz arka plana itiyor sanırım. Okul mevzusunda hangi şehre gideceğim suan belli değil ama ben oğlumu başka şehre yollamam filan dedi laf arasında, başımızda olmayı düşünüyor yani:)

Sana tek tavsiyem değişirle yola çıkma. Kuzenim kayınvalidesiyle büyük sorunlar yaşadı evlendi, eşi söz verdi ben de sildim onları dedi. Bebekleri olana kadar. Hamile kaldı kocası onlarda babaanne dede olacak hakları görmek dedi ve şimdi her hafta görüyor, öyle mutsuz ki. Çok pişman.
Siz nasıl anne babanız iyi de olsa kötü de olsa vazgeçemezseniz erkekler de vazgeçmiyor. Eninde sonunda görüşeceksiniz, bağınız olacak.
Katlanamadığınız insanla akraba olmayın.

Sana tek tavsiyem değişirle yola çıkma. Kuzenim kayınvalidesiyle büyük sorunlar yaşadı evlendi, eşi söz verdi ben de sildim onları dedi. Bebekleri olana kadar. Hamile kaldı kocası onlarda babaanne dede olacak hakları görmek dedi ve şimdi her hafta görüyor, öyle mutsuz ki. Çok pişman.
Siz nasıl anne babanız iyi de olsa kötü de olsa vazgeçemezseniz erkekler de vazgeçmiyor. Eninde sonunda görüşeceksiniz, bağınız olacak.
Katlanamadığınız insanla akraba olmayın.
Hiçbir zaman ailesini silmesini bekleyemem bu çok yanlış. Dediğin gibi vazgeçilmiyor. Tek isteğim herşeyimize karışılmaması. Ama bu da pek mümkün gözükmüyor. Çünkü karsımda laftan anlamayan bi kadın var, ne söylesem boş onun gözünde

arkana bakmadan uzaklaş. kadı zaten anormal de sana hamile bırak da evlen lafını yetiştiren sevgilin de hiç normal gelmedi bana.
Sizin hep olumlu yorumlarınıza denk gelirim. Ama bu kayınvalide sizi bile çıldırttı değil mi ;)

Evlen evlen derler sonra oğullarını kiskanirlar. :deli: Allah yardimcin olsun canım. Sevgilinin de neden söylüyor diye kızma bence önceden sana allah bir işaret vermis . olabildiğince uzak olmanda fayda var. Cahil ve bencil biri isin zor gibi.

Back
X