- 17 Eylül 2012
- 3.611
- 7.893
- 358
Canım bilmiyorum ama ciddi ciddi hamile bırak evlen diyen biri normal olabilir mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bilmiyorum ama ciddi ciddi hamile bırak evlen diyen biri normal olabilir mi![]()
Ooo Allah kolaylık versin.... Sen bu kadını birde torunu olunca gör. Şuraya yazıyorum Allah nasip ederde evlenirsen çoook konu açarsın burayamerhaba hanımlar.. başlıkta da belirttiğim gibi sorunum kayınvalide adayımla..Daha doğrusu onun anlamlandıramadığım hareketleriyle. Bir bucuk senedir bir ilişkim var evlenme teklifi etti kabul ettim.25 yaşındayım üni mezunuyum fakat bölümümü sevmediğim için yeniden sınava hazırlanıyorum, sınavdan sonra bir yere yerleşirsem okulda birinci yılımın sonunda sevgilimle evlenmeye karar verdik,yani yaklaşıl bir bucuk sene sonra.(hem de para biriktirmek adına) Sevgilimin annesi ısrarla telefonumu istemişti verdik işte ara sıra bayramlarda filan arıyordum.Bana hergün mesaj atıyor, annemin de telefonunu ısrarla istedi verdik,istisnasız her gün anneme mesaj atıp arayıp gelip beni isteyeceğini söylüyor aylardır, annem de babasının henüz haberi yok ,okul işi belli olsun ozaman gelirsiniz diyor , her aramasında aynı muhabbet, bizi anlamıyor.şimdi sınav çalısmalarım aksamasın diye ve henüz babama söylemek için hazır olmadıgım için (erken oldugunu söyleyip durucak ve evde hergün kavga çıkarıcak eminim) yazın gelmelerini söylüyoruz her seferinde.Ama hergün arıyor hergün gelicem de gelicem daha fazla bekleyemem,25 sene oğlumun mürüvvetini bekledim gelicem de gelicem.amcası köye gidicek düğüne gelemez o gitmeden evlensinler. Yok siz evlenin diğer cocuklarıma sıra gelsin,hangi devirde yaşıyorsak.En son aradı, haftaya gelicektim gelemiyorum cenazem var dedi, sanki biz gelin demişiz gibi, beni delirtti. Ne desem dinlemiyor. En sonunda erkek arkadasıma dedim yüzüncü kez, artık bıktım anneni tekrar uyar bizi sıkıştırmasın diye. O da tartışmış, annesi benim dediğimmi olucak yoksa onlarınki mi? Elalemin lafını dinliyosun beni dinlemiyosun.. girmiş odaya kitlemiş kendini ağlayıp durmuş. Numaralarımızı silmiş, oğlununki dahil.. şaştım kaldım bu kadınla napıcam arkadaşlar? şımarık bi çocuk gibi
Geçen gün msj attı torun istiyorum diye. Düşünemiyorum artıkOoo Allah kolaylık versin.... Sen bu kadını birde torunu olunca gör. Şuraya yazıyorum Allah nasip ederde evlenirsen çoook konu açarsın buraya
Malesef daha beterini de yaparlar. Huyu ona benzesin diye bebeğin ağzına tüküreni bile duymuştum. Senin yapacağın şey tamamen bağını kesmek bu kadınla. Gerekirse tersle. Sevgilin sonuna kadar yanında olacaksa beklemek zorunda, sakın bir anlık mantıksızlıkla evlenmeye kalkmayın derim. Torun sevmek istediğini bir daha söylerse son derece sert bir şekilde "ne zaman evlenip ne zaman çocuk yapacağımıza biz karar veririz, bu şekilde devam edecekseniz malesef sizinle görüşmem imkansız" deyiverin. Sevgilin arkandaysa destekler, değilse gerçek yüzlerini görürsün. Kibar olacağım diye uğraşırsanız çok acı çekersiniz. Koca çok bulunur da huzur kolay bulunmuyor.Çok konuştum biliyorum ama, bir de şu var. Çocuk sevme şekilleri. Bana bir video atmış. Kayınbabam olacak kişi almış önüne 3-4 yaşında bi cocuğu( kardeşinin torunuymuş) cinsel organını mıncıklayıp duruyo, göya öyle seviyomuş, saçma sapan şeyler söylüyor çocuğa,şuan burda yazamıyorum, herkes de gülüyo çok komikmiş gibi. Onlar öyle severlermiş, çocuk taviz edilerek sevilir mi. İlerde benim cocuklarıma da yaparlar mı ben yokken filan. Kafamda deli sorular
Çok konuştum biliyorum ama, bir de şu var. Çocuk sevme şekilleri. Bana bir video atmış. Kayınbabam olacak kişi almış önüne 3-4 yaşında bi cocuğu( kardeşinin torunuymuş) cinsel organını mıncıklayıp duruyo, göya öyle seviyomuş, saçma sapan şeyler söylüyor çocuğa,şuan burda yazamıyorum, herkes de gülüyo çok komikmiş gibi. Onlar öyle severlermiş, çocuk taviz edilerek sevilir mi. İlerde benim cocuklarıma da yaparlar mı ben yokken filan. Kafamda deli sorular
Yorumun için teşekkürler. Evet kibarlık da bir yere kadar , sinirlerimi bozuyor. Önerini dikkate alacağımMalesef daha beterini de yaparlar. Huyu ona benzesin diye bebeğin ağzına tüküreni bile duymuştum. Senin yapacağın şey tamamen bağını kesmek bu kadınla. Gerekirse tersle. Sevgilin sonuna kadar yanında olacaksa beklemek zorunda, sakın bir anlık mantıksızlıkla evlenmeye kalkmayın derim. Torun sevmek istediğini bir daha söylerse son derece sert bir şekilde "ne zaman evlenip ne zaman çocuk yapacağımıza biz karar veririz, bu şekilde devam edecekseniz malesef sizinle görüşmem imkansız" deyiverin. Sevgilin arkandaysa destekler, değilse gerçek yüzlerini görürsün. Kibar olacağım diye uğraşırsanız çok acı çekersiniz. Koca çok bulunur da huzur kolay bulunmuyor.
Hahah diyaloğa çok güldüm, bizimki de öyle olacaktı az kalsın.zaten şuan bi iletişimim yok numaramı filan silmiş:)) erkek arkadasıma havale ettim dediğin gibibir dizi diyalogu geldi aklıma.
--- '' baba beni istemeye gelecekler ''
'' ne zaman?''
---'' yarın''
'' bu aksam gelsınler yarına belkı vazgecerler ''![]()
belki sizin kv adayı da bir an once oglunu vermek ıstıyordurelbette işin şakası bu . Durum ciddi. Şimdiden daha ben mi onlar mı moduna girdiyse bence sen geri çekil ve gerekeni sevgilin yapsın. İhale sende kalsın istemem.
Sevgilim annesine de babasına da çok kızıyor anlayamıyorum ben onları bıktım artık diyor. Ama o bıksa da bıkmasa da ailesi ve atmasını asla bekleyemem. Dediğin gibi o aileye girmemek en doğrusu gibi gözüküyor.bu aileye girmeyin
tek diyeceğim bu olur
o videoyu da normal buluyorsa sevgiliniz de insan değil
Haklısınız.Düşünmekteyim. Kafam fazlasıyla karısık. Aslında ayrılmak istiyorum ama, onu üzmeden kırmadan nasıl yapıcam bilmiyorum(buna kızıcaksınız belki ama üzülüyorum onu üzeceğim için,yarı yolda bırakmış gibi)Kadın hem kapanmanı isteyip hemde evlenmeden hamile kalmanı nasıl ister anlam veremedim. Belli ki kadın bayağı dengesiz. Başka birinin çocuğunu sevme şekilleri bile garibinize gitmiş, demekki sizin tasvip etmeyeceğiniz şekilde davranıyorlar birde o çocuğun sizin çocuğunuz olduğunu düşünün?
Erkekler evlenene kadar hep aynı sözü söylerler. Evlenelim zaten görüşmeyiz gidip gelmeyiz. Düğün sabahı başlarlar annemlere gidelim diye. Gidince kalkmak bilmezler. Haftanın 3-4 günü gidersin yine gitmiyor olursun.
Sizin bu aileyle işiniz çok zor. Tekrar düşünün bence.
Hamile bırak evlen mi?Çokça anlattık defalarca.. ama bizi dinlemiyor. sürekli istekleri var, ve henüz yolun başındayız. Başını kapat diyor, okuma okul çalış para getir diyor. Erkek arkadasıma hamile bırak evlen demiş ciddi ciddi. Kafa yapısını çözemedim
Sizin hep olumlu yorumlarınıza denk gelirim. Ama bu kayınvalide sizi bile çıldırttı değil mi![]()
Başlarım öyle kv bu ne ya yuhÇokça anlattık defalarca.. ama bizi dinlemiyor. sürekli istekleri var, ve henüz yolun başındayız. Başını kapat diyor, okuma okul çalış para getir diyor. Erkek arkadasıma hamile bırak evlen demiş ciddi ciddi. Kafa yapısını çözemedim