• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide adayımı yakın görmüyorum!!

Herkesin mizaci farkli. Insanlarin istediginiz kaliplara girmesini beklerseniz daha cook sikayet edersiniz. Insanlari oldugu gibi kabul etmeyi ogrenin.

Oglunun kiz arkadasi, o kadinin gelini olmuyor. O kadar ciddiye aldiklarini hic sanmiyorum. Biri gider biri gelir gozuyle bakiyorlardir. Aranizda resmiyet olsaydi, o baska. Zaten bittigini soylemissiniz. Ne oldu, gelinlikten ciktiniz mi? Hayir. Sadece oglu kiz arkadasindan ayrildi onun icin, yarin baskasini bulunca o mu gelini olacak? Tabii ki hayir. Kiz arkadasken gelin diye birsey yok. Kendinizi kadinin gozunde fazla onemsemissiniz, ama o oyle dusunmuyormus demek ki.

Bir kere için ısınmadı mı yıllar geçse de ısınmıyor, bir kere seni sevemediyse de ne yaparsan yap sevmeyecektir.Ben yıllarca beni sevsinler diye uğraştım.Keşke uğraşmasaymışım.Sen el kızısın neticede asla kızı olamayacaksın.Kayınvalidesiyle ana kız olanlar istisna bence.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana da canım, cicim, gülüm diyen insanlar çok samimiyetsiz gelir mesela ..
Keşke derim bu insan bana ismimle hitap etse de bana tüm bunları yaşatmasa...
Herkes birbirinin yüzüne gülebilir, önemli olan yüze gülüp arkadan konuşmamaktır, hem daha da önemlisi; mesafe iyidir ..:34:

Bakın ben onun oğlunun kız arkadaşıyım ben onun geliniyim artık bana bu kadar sert çıkmasına gerek yok.Ben laubali olsun demedimki sadece birazcık yakın hissetmek isiyorum.Herkeste bunu istemez ki.Ben çok sıcak kanlıyım sanırım tüm sorun bu

Kiz arkadas gelin degildir diyenlere katilmiyorum, ancak her arkadasa gelin gozuyle bakilacak da degil.
Bunu belirleyecek olan sizin iliskiniz, aldiginiz kararlar ve kv gozunde ise oglunun tutumu.
Buna ragmen kabul etmeyenler var hatta nikahtan sonra bile... o ayri konu.

Kadin sizin varliginizi kabulleniyor ve nezaketen dahi olsa misafir olarak iyi davraniyorsa bence gerisini cok dusunmeyin, cunku oglunun hatrina sizle gorusmeyi kabul etmis bir de evine davet etmis (yemek orneginden boyle anladim)

Fakat tek sorun canim cicim dememesi ise daha olgun dusunun lutfen, bunlar ne sevgi ne de kabul icin sart olan seyler.
Abim kiz ark.iyla henuz evlenmedi ancak hepimiz biliyoruz ki o mustakbel gelinimiz...fakat kimse sevgi pitircigi gibi kelimeler kullanmiyor, gayet seviyeli bir iletisimimiz var fakat bu demek degil ki sevmiyoruz, aksine anneme kalsa cosacak da abimle biz gelin damat adaylari icin surekli frenliyoruz.

Sevmemek saygi gormemek nasil birsey yasamadiginiz icin bilmiyorsunuz sanirim, eve yemege davet etmeyi gectim usulen dahi olsa hos sohbet etmek ne kadar degerli, bunu zamanla anlayacak seyler yasamazsiniz umarim...

Son düzenleme:
söz konusu kaynana ise amaaan uzak olsun kızımda demesin yavrumda benimki bebek bebek bu diyoduda noldu sonra firavun dedi bende anne diyodumda noldu şimdi çaki diyorum mesafeli ol daha iyi :27:

Hahah buna cok guldummm ya :)) sabah sabah beni guldurdun allahta seni guldursun :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşın mı senin ? Adı üstünde kaynana😁 boşver böylesi iyidir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok soğuk bi kadın kızım lafını çok nadir kullanıyo hep ismimle hitap ediyo candan bi insan değil.buda benm morelimi hep bozuyo.Başlarda daha iyiydi sonradan daha bi soğuklaşmaya başladı.Ne kadar kızım yavrum desede bana soğuk geliyo

Hey Allahim
Yakin gorup napican merak ettim
Kaynana iste ya hatta o bile degil adayi
Kaynana bu
İyi bisey olsa adi goncagul olurdu kaynana degil;)

Ben sevgilimin annesinin (kaynana değil, sevgilimin annesi :34:) bana ismimle hitap etsin arada kızın diyebilir ama hiç demiyorsada bişey diyemem çünkü onun ne geliniyim ne akrabasıyım nede kızıyım..
Sadece gelin adayıyım..
Olursam oda..
O beni gelini gibi görüyor mu bilemem ama ben ona sevgilimin annesi olduğu için saygı gösteriyorum..
Bi konuşmada çeyiz muhabbeti geçmiş CatlakB bunu beğenir mi kenara atayım demiş bu iyi bi sinyal ama bilemem doğal olarak.
Soğuk davransalar bende kötü olurum ama sıcak davranıcak diye yırtmam kendimi ama üzülürüm..
Kii başlarda öyle düşünürdümde artık değil..
Onlara gittiğimde hep ikram ederler oğluyla yan yana oturturlar falan..
Şimdi iyide sonra nolur bilemem..
İnşALLAH herkesin eşi de eşini tarafıda kendi öz aileside iyi olur..
Hep dua ederim..

Bununla bitmiş hayırlısı olsun ama sonraki sevgililerinin annesine kaynana falan deme gerçekten bak nolucağı belli olmuyor..

ALLAH iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi :16:

Yani kızım demesi şart mı? Veya çok mu candan olduğunun göstergesi?:26:

Millet balım, bebeğim, yavrum deyip arkandan konuşurken bence hitaba takılmamalısınız.
Yapısıdır, belki de mesafeli durmak istiyordur?
Hep mesafeyi gelinler isteyecek değil ya?

Fazla değer basi yere eğer.her zaman mesafe iyidir.onun koyduğu kadar mesafe koyarsan çok iyi olur.fazla içli dişli olmak bi sure sonra zarara donusuyo istediğini yapip söyleyebileceğini dusunmesin bence

Back
X