• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide Adayını Ne Sıklıkla Aramak Sormak ?

Arayınca da sonra değiştin falan diyolar boşver nasıl alıştırırsan öyle gidiyo. Hem içinden gelmeyen bi şeyi sık sık da yapmak zorunda değilsin ki.

Fazla samimiyete gerek yok bence şimdilik..
Erken bunalırsın.
Sen aradıkça zaman zaman aramaman kabahat olur.
Niye alıştırdım diye dertlenirsin bu kez.
Ben senin yorumlarına bayılıyorum burdan soyliyim de herkesler öğrensin ♥
Aslinda dogru diyorsunuz ben zaten hayati tecrübelerimin cogunu burdan öğreniyorum.
Ben birde kalkip sozlume sordum annene ayıp mi oldu diye oyle mesaj atmam oda yokk ya sende neyine ayip olcak kafana gore takil dedi. Ama sozlum nasil desem pek takmiyor boyle annem annem demez bagli degil ama tabi burda evlenince degisir diyorlar 500 derece degisme olamaz diye dusunuyorum :)

Hepimizin kurdugu tozpembe hayaller bunlar, sadece sana özel değil yani. Ama değişiyor bir seyler, evlendikten sonra tekrar konusalım.

Yorumlarina bayildigim biri de sensin burdan yine diyim herkesler duysun :) ♡
Gercekten evlenince neden herkes degisiyor hic anlamiyorum yasamadan göremicez galiba :)

Ben senin yorumlarına bayılıyorum burdan soyliyim de herkesler öğrensin ♥
Aslinda dogru diyorsunuz ben zaten hayati tecrübelerimin cogunu burdan öğreniyorum.
Ben birde kalkip sozlume sordum annene ayıp mi oldu diye oyle mesaj atmam oda yokk ya sende neyine ayip olcak kafana gore takil dedi. Ama sozlum nasil desem pek takmiyor boyle annem annem demez bagli degil ama tabi burda evlenince degisir diyorlar 500 derece degisme olamaz diye dusunuyorum :)

Teşekkür ederim:KK200:
Mutluluklar :)

Haftada 1-2 görüşürüz. O sebeple ben de durup dururken aramam ne yapıyorsunuz diye. Ama bebeğime bakacak, o zaman sanırım günde bin kez arayacağım :)

İlla iletişimde olayım diyorsan her cuma cuma mesajı at olsun bitsin :KK53:

Valla bende nisanliyim arada bi ariyorum napiyosunuz diye ama su son 20 gundur aramiyrm cnku nisanlmla kavgaliyim anasi danasi umrmda bile dgl

Napıyonuz mu yazdın gerçekten :KK70: bayramda seyranda ara yeter bence.

Evet cok kotu olmus Demi bencede ben yazmiyim artik bir sey :)
O degil geçtiğimiz bayram sehir dışındaydim evlerine gidemedim. Ama bir telefon bile etmemişim bayram gecince farkettim aramadigimi :)
Sozlume dedim bem unuttum dedim ayıp oldu dedim oda zaten niye aramadi diye sordular ama bosver takma boyle şeyleri dedi bende amannnn tamam dedim :)bale gidip hafta sonu gonullerini aliyim telafi ediyim dedim onu da yapmayı unuttum :(
Gerçekten bir şeyden haberim yok.
Ben bosuna demiyorum leylayim ben :(

Bence bende Alzheimer Hastalığı var. Evet evet bende bu hastalik var. Ben kendime leyla felan diyorum ama resmen erken bunama oldum :(

özel gün dışında arama.

Canim oylede mesela gecen bayram sehir dışında oldugum icin gidemedim evlerine bayramlasmaya.
Bayram bitmiş ben aramadigimi farkettim.
Sözlüme dedim ayıp oldu unuttum dedim oda niye aramadi diye sordular ama bosver her şeyi takma dedi bende amann tamam dedim.
Sonra evlerine gidip gonul alayim dedim karar verdim onuda yapmadım unuttum. Oldu mu sana bayramdan 1 ay gecti nerdeyse neyse dedim bir gun gidince laf arasında Özür dilerim. Onuda yapmadim desem unuttum. :(
Simdi bu insanlara ayıp oluyor mu acaba :(
Whatsapptan napiyonuz demek de olmadı .
Ama karar verdim cuma mesajlari aticam.

ben yilbasi bayram o kadar,kandillerde ariyordum biraktim...cok ilgililerse arayip soruyorlarsa ara ama oyle bir duurm yoksa kendini paralamana gerek yok,mesafeyi koru

Canim oylede mesela gecen bayram sehir dışında oldugum icin gidemedim evlerine bayramlasmaya.
Bayram bitmiş ben aramadigimi farkettim.
Sözlüme dedim ayıp oldu unuttum dedim oda niye aramadi diye sordular ama bosver her şeyi takma dedi bende amann tamam dedim.
Sonra evlerine gidip gonul alayim dedim karar verdim onuda yapmadım unuttum. Oldu mu sana bayramdan 1 ay gecti nerdeyse neyse dedim bir gun gidince laf arasında Özür dilerim. Onuda yapmadim desem unuttum. :KK43:
Simdi bu insanlara ayıp oluyor mu acaba :KK43:
Whatsapptan napiyonuz demek de olmadı .
Ama karar verdim cuma mesajlari aticam.
biz sana özel gün dışında arama diyoruz, sen cuma mesajı atıcam diyorsun. birşey biliyoruz ki söylüyoruz. daha yolun başındasın çok muhattap olma. evlenince zaten istemediğin kadar muhattap olacaksın.

Kızlar selam ♥
Şimdi ben pek usul adet bilmiyorum. Öyle hayatı leyla gibi yaşıyorum :)
O yüzden size bir şey soracağım.
Bizim sözlümle uzun senelerdir bir iliskimiz var. Ailelerimiz bilirler ama öyle büyük bir merasim olmadı nişan gibi.
Çünkü okullar vardı iş güç edinmek için birde erken yaşta tanıştık lise zamanında o yüzden beklemedeyiz bir süre daha :)
Ben sözlümün ailesini tanıyorum 3 senedir sanırım.
Bazen uģruyoruz evlerine. Iftara vs davete gidiyorum. Suan Bir sorunumuz yok onlar beni seviyor ben onlari sayiyorum.
Gelelim soruma cok uzadı :)
Ben normalde arayip sormuyorum hiç demistim pek boyle seyler bilmem diye.
Onlar beni sorar Merve napıyor vs diye.
Geçen konu geçti de arada bir aranmali diye.
Bende whatsapp mesaj attim napiyonuz diye :)
Oda iyiyiz dedi.
Bende bizde iyiyiz dedim bitti :)
Şimdi size sorum ben milletin dediklerine kanıp ariyim mi sorayim mi yoksa yine leyla leyla takiliyim mi :)?
Siz nasil yaptiniz bu işleri :)
Ben aramıyorum nikahtan sonra aramayı düşünüyorum. Kendisi yazıyor whatsapptan mesajlaşıyoruz arada, bazen de arıyor. Ben hala aramıyorum :KK70:Özel günler dışında şu an gereksiz geliyor.

Kızlar selam ♥
Şimdi ben pek usul adet bilmiyorum. Öyle hayatı leyla gibi yaşıyorum :)
O yüzden size bir şey soracağım.
Bizim sözlümle uzun senelerdir bir iliskimiz var. Ailelerimiz bilirler ama öyle büyük bir merasim olmadı nişan gibi.
Çünkü okullar vardı iş güç edinmek için birde erken yaşta tanıştık lise zamanında o yüzden beklemedeyiz bir süre daha :)
Ben sözlümün ailesini tanıyorum 3 senedir sanırım.
Bazen uģruyoruz evlerine. Iftara vs davete gidiyorum. Suan Bir sorunumuz yok onlar beni seviyor ben onlari sayiyorum.
Gelelim soruma cok uzadı :)
Ben normalde arayip sormuyorum hiç demistim pek boyle seyler bilmem diye.
Onlar beni sorar Merve napıyor vs diye.
Geçen konu geçti de arada bir aranmali diye.
Bende whatsapp mesaj attim napiyonuz diye :)
Oda iyiyiz dedi.
Bende bizde iyiyiz dedim bitti :)
Şimdi size sorum ben milletin dediklerine kanıp ariyim mi sorayim mi yoksa yine leyla leyla takiliyim mi :)?
Siz nasil yaptiniz bu işleri :)
Şu aşamada araman mantıksız
Ben de arardım
Nişanlanınca da cok aradım ben , ilk evlendiğimde de
Ama 3 senedir hiçç aramıyorum
Aramayın ..

Back
X