• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide Adayını Ne Sıklıkla Aramak Sormak ?

Valla ben daha nişanlı sözlü değilim. Buna rağmen içimden gelir, haftada 1 ararım. Doğum günleri, özel günlerde zaten kesin ararım. Aman nişandan önce arama, aman sözden önce samimi olma... Bunlar bana saçma geliyor açıkçası. İleride onların oğluyla evleneceksiniz sonuçta, biraz gönül yapmanın zararı olmaz diye düşünüyorum. Hayatınızdan gidecek sadece 2 dakika. Tabi ki hak etmiyorlarsa yapmayın, ama yok nişandan önce yapma sözden önce gitme falan bana göre değil.
Sevgili ve nişanlı iken her kv hak eder
Her kv sevimlidir
Hele bi evlenin de nasıl değisecek görürsünüz
Ben kv demi nişanlı iken arar megafonu acıp arkadaslarıma dinletirdim ne tatlı kadın diye
Suanda adını duysam cinlerim tepeme cıkıyor
Evlenince sürekli kıskanıyorlar
Srekli bi acındırma yarıs halindeler
İnş sizinki öyle olmaz:)hep ararsınız

Isteme oldu mu?
Eger olduysa ailecek gidip gelmeniz var ise haftada iki haftada bur arayabilirsiniz. Özel günlerde zaten aranmali :) tabi onlarda sizi aramali, sözünuz de sizin ailenizi arayip sormali

Adı konmuş, ailelerin tanıştığı bir ilişki ise onu tecrübeli hanımlar size söyler, yok eğer tanışma filan olmadı nişan yapılmadıysa bu denli kasmanın ne gereği var onu anlamadım. Bu yaptığınız şey beklentileri yükseltir kendi başınıza iş açarsınız, şahsen benim de ailem biliyor sevdiğimin de ama hastalık sıkıntı olmadığı müddetçe aramam hiç sevdiğimin annesini, şimdiden böyle haşır neşir olmanın anlamı yok, ağırdan alman her zaman daha iyi olur. Zamanı geldiğinde zaten aramak zorunda kalacaksın keyfine bak şimdilik :))

Ben olsam resmi bir adım olmadan aramam.
Hatta ben 5 senelik evliyim kayınvalidemi hiç aramıyorum :)
O bunu hal ediyor elbette .
Yüzyüze görüşüyoruz veya kendisi ayda yılda bir arıyor.

Kızlar iyice gözüm korktu :)
Ilerde nisan olsa evlilik olsa her hafta genel aramak mi lazım şimdi ben anlamadım :)
Benim hafizam bana anca yetiyor ben kendimi zor hatırlıyorum her hafta hatirlamam ki :)
Zaten bayramda aramayi unutan birisiyim yukarda anlatmistim nolcak benim halim kesin kotu olcam .s

Ben kocamın ailesini evlenene kadar hiç aramadım. Ben sevmiyorum aile olmadan sohbet etmeyi.:süslü:
Şimdi 2 yıllık evliyiz günde en az 3 defa ararım kayınvalide ve kayınpederi. Çok çok severim hepsini. :KK68:

Kızlar selam ♥
Şimdi ben pek usul adet bilmiyorum. Öyle hayatı leyla gibi yaşıyorum :)
O yüzden size bir şey soracağım.
Bizim sözlümle uzun senelerdir bir iliskimiz var. Ailelerimiz bilirler ama öyle büyük bir merasim olmadı nişan gibi.
Çünkü okullar vardı iş güç edinmek için birde erken yaşta tanıştık lise zamanında o yüzden beklemedeyiz bir süre daha :)
Ben sözlümün ailesini tanıyorum 3 senedir sanırım.
Bazen uģruyoruz evlerine. Iftara vs davete gidiyorum. Suan Bir sorunumuz yok onlar beni seviyor ben onlari sayiyorum.
Gelelim soruma cok uzadı :)
Ben normalde arayip sormuyorum hiç demistim pek boyle seyler bilmem diye.
Onlar beni sorar Merve napıyor vs diye.
Geçen konu geçti de arada bir aranmali diye.
Bende whatsapp mesaj attim napiyonuz diye :)
Oda iyiyiz dedi.
Bende bizde iyiyiz dedim bitti :)
Şimdi size sorum ben milletin dediklerine kanıp ariyim mi sorayim mi yoksa yine leyla leyla takiliyim mi :)?
Siz nasil yaptiniz bu işleri :)
HAFTADA 2 KERE KAFIII

Nişanlıyken hiç aramazdım.
Şimdi evliyiz ve eşim annesini ben dürtmesem hiç aramadığından haftada bir kere arıyorum ve eşime veriyorum. Yani eşim arasa muhtemelen bayram seyran hariç aramazdım.

Kızlar selam ♥
Şimdi ben pek usul adet bilmiyorum. Öyle hayatı leyla gibi yaşıyorum :)
O yüzden size bir şey soracağım.
Bizim sözlümle uzun senelerdir bir iliskimiz var. Ailelerimiz bilirler ama öyle büyük bir merasim olmadı nişan gibi.
Çünkü okullar vardı iş güç edinmek için birde erken yaşta tanıştık lise zamanında o yüzden beklemedeyiz bir süre daha :)
Ben sözlümün ailesini tanıyorum 3 senedir sanırım.
Bazen uģruyoruz evlerine. Iftara vs davete gidiyorum. Suan Bir sorunumuz yok onlar beni seviyor ben onlari sayiyorum.
Gelelim soruma cok uzadı :)
Ben normalde arayip sormuyorum hiç demistim pek boyle seyler bilmem diye.
Onlar beni sorar Merve napıyor vs diye.
Geçen konu geçti de arada bir aranmali diye.
Bende whatsapp mesaj attim napiyonuz diye :)
Oda iyiyiz dedi.
Bende bizde iyiyiz dedim bitti :)
Şimdi size sorum ben milletin dediklerine kanıp ariyim mi sorayim mi yoksa yine leyla leyla takiliyim mi :)?
Siz nasil yaptiniz bu işleri :)
canim bu olay kişiden kisiye degisir. kimi kayinvalidenin beklentisi vardir kiminin yoktur. sen icinden geldigi gibi davran tepkileri gözlemle ona göre ayarla. mesela benim kayinvalidemle aram cok iyidir 2-3 haftada bi görüşürüz whatsapta arada yazisiriz ama pek aramam. abimin eşi annemi 2-3 günde bi arar. yani kisiden kisiye degisiyor

Haftada 2-3 krz gittiğimiz için pek aramam kayınvalidemi o da beni aramaz yemeğe çağıracağı zaman da hep eşimi arar beni hiç aramaz :işsiz:

Bende hiç aramam ancak ameliyat felan olur ararım oğluna dedikodumu yapmıştı ondan beri aramıyorum yüz bulsa azıcık hemen damlayacak eve gerekte görmüyorum eşim benim annemi aramıyor ben onunkini neden arayım ağaç kovuğundan çıkmadım bende.

Nişanlıyken haftada bir konuşurduk.
Evlendikten sonra da hemen hemen her gün ya o beni arar yada ben onu ararım.

Nişan döneminde hiç ama hiç aramadım. İçinden geliyorsa ara içinden gelmiyorsa arama bence ama kanka gibi WhatsApp'tan napiyonuz demeniz biraz komik olmuş:))
Evliliğin ilk 5 yılı kızım doğana kadar haftada bir mutlaka arardım .Doğum sonrası tavırları hiç hoşuma gitmediği için ne arıyorum ne de telefonlarına bakıyorum.

Back
X