Kayinvalide araya mesafe koymak

iki haftada bir gidiyormuşsunuz daha ne yapacaksınız ki?

Bu kadar hesaplı kitaplı davranmaya da gerek yok. Arada hoşunuza gitmeyen şeylerde olabilir ama eşinizin annesi sonuçta biraz idare edilebilir. Gerçekten bir kötülüğünü görürsünüz ayrı ama ortada ciddi birşey yokken halihazırda 15 günde bir gidiyorken araya mesafe koymalı mıyım diye düşünmek iyi niyetli bir bakış açısı değil bence.

Mesafe herzaman olmalı zaten bana göre, 2 haftada 1 gitmek iyidir. Bir hafta sonu eşinizle plan yapın diğer hafta sonunu ziyaretlere ayırın işte ne güzel. Laf sokma konusuna gelince fazla ağır birşey dememiş güya sizi düşündüğü için gideceğini belirtmiş ogluna bırakın desin, böyle küçük şeylere kafayı takarsanız daha büyüklerini yaşayaınca ne olur? Kimse 4 4lük değil.

Ben haftada bir iki haftada bir düzen kuranları anlamıyorum.Canınız ister 3 gün sonra gidersiniz fırsat olmaz 20 günü bulur.ben en başından böyleyim kv de alıştı önceden her haftasonu oğlunun sevdiği yemekleri pişirip gelirsiniz dimi derdi.bizde bakarız işimiz var diyince bize bırakmaya başladı rahat ettik

Ters psikoloji diyorsun. Farkli bir model ama riskleri kv nin hizmet ettirmesi.

Kadinin bariz bir fenaligi da yok ama 2 hafta iyi bir sure mi daha da uzatalim mi arayi diyorsun. Iyi niyetli degilsin.

Gelin yatıyor dememişki...sizi kötü göstermeye çalışmamış kadın, kendini ince düşünen kv gibi göstermek istemiş oğluna.

Bu kadarcık lafla sevdiğiniz insana buz kesilmez. En fazla, anne niye öyle diyorsun, ben sana böyle bişey mi hissettirdim, aşkolsun. Sabah kızlar için dönmem lazım diyordun vs denir.

Ben annem olmadığı için onu annem yerine koydum.Çok sevdim.Ama bana basbasayken normal davranıp insanların yanında gelinler şöyle gelinler böyle vb demesi.Sırf yaşlı diye kendi kardeslerimden çok daha fazla ilgilendigim halde oğlunun yanında farklı davranması farklı konusmasi.Oğlu yokken hiç çekinmezken oğlu gelince uzan dediğimizde bile cekiniyorum ayağına yatması.Içmesi gereken ilaçlarını sorduğumuzda içmedim şimdi ortaya cikarmayim ilacı kendi kalabalığım yeter demesi.(ilacını kullanınca bir yere koyunca kalabalık yapiyormus)
Ben kurnazca yapılan şeyleri sevmiyorum.Elimde olmadan da sevdiğim insanda böyle birsey hissettigim an soğuyorum

Ben aynı apartmandayım. Sadece haftada 1 gün görüşürüz. Ben yalnız genelde gitmem. Mesela çarşamba günü misafiri gelecek onun için gideceğim mecbur. Ama onun dışında gitmem, çağırmam da. Çünkü dozu ayarlayamıyor, hemen ertesi günleri de bağlamaya çalışıyor. Zamanla bu dengeyi kurdum ama hiç kolay olmadı. 2 haftada bir gitmeniz bence gayet uygun.

Ya kocasi anneme boyle mi hissettirdin derse?Boyle dusunen adam da var.Belki kotu niyetli degildi ogluna boyle soyleyip rol kesmesi de masum degil.

Ya kocasi anneme boyle mi hissettirdin derse?Boyle dusunen adam da var.Belki kotu niyetli degildi ogluna boyle soyleyip rol kesmesi de masum degil.
Aynen Allahtan eşim beni biliyor ki öyle bisye düşünmedi.Evime gelen herkes basimin tâcidır.Kayınvalideme de oyke güzel davrandim ki.

Süper taktik ama konu sahibi az gidiyor hiç bulaşmasın. Sık gidenler yapsın bunu kaynanaları istemez kesin

Ayrıca bu kadar çekinen bir kadın sürekli gelip kalmak ister mi kendi evi varken ve yakın mesafede oturuyorken.Dile.getirmiyor ama hissettiriyor

Bir çok farklı örnek varsa, konu sahibi daha iyi bilir elbet. Böyle ilişkiler zamanlar oturuyor. Empati yaparsam, ben derdimi, hissettiğimi kadınla konuşurdum gibi geliyor. He eşimin yanındayken çarptığı lafa da tatlı bir dille cevap verirdim. Yoksa kocamın annesine ayda 2 kez gidiyorum, daha da arayı açayım, bir çözüm değil...

Aynen öyle biz de misal yeri geliyor 2 ay gitmediğimiz oluyor yeri geliyor haftada 2 defa orda oluyoruz herkesin kendine göre işi gücü var sonuçta

Tabi ki oyle 2 hafta iyiymis daha da ara acilmaz.Ayda 1 yada 2 ayda 1 annesini goren insanlari da anlayamiyorum nasil duruyorlar

En son 3 ay önce gittim sanırım 4 de olabilir. Birdaha bayrama kismetse.
Gerek görmüyorum. Eşim gitsin, görüşsün istediği zaman. Oda arada sırada gelir torunlarını görür bazen 1 gece kalır duruma göre.
20-25dk mesafede oturuyoruz bu arada.
Eskiden böyle değildi, daha sık giderdim. Ama artık böyle.

Sizi ben biraz örnek verdiğiniz konuda alıngan buldum kayınvalideniz bence kötü bir şey söylememiş söylediği şeyde sizi kötü göstermemiş ben kayınvalidemi severim 4 yıllık evliyim çok da sık gider gelirim burda kayınvalidem çok sık çağırıyor diye konu açılınca çok şaşırıyorum yemeğimi yapar bana gelince evimin işlerini yapar benim çok hoşuma gider hiç bana karışıyor hissi olmuyor onda yemek yerim sonra eşimle plan yaparım akşam bir yerlere gideriz Allah razı olsun ondan

şu yoruma bittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…