Kayinvalide araya mesafe koymak

Bence kayınvalideniz kötü niyetli biri değil. Sadece sizi daha çok görmek istiyor ve hevesleniyor.İş ,güç de yaptırmıyormuş ne güzel ..Tabi yine de siz emeğinizi esirgemeyin. Yardım edebilirsiniz, evinize de davet edebilirsiniz arada. Az mesafeli olmak da iyidir yani dozunda ilişki..

Bence burada yapılan kötü yorumlara da aldırmayın. Sonuçta kendi annelerimiz de kayınvalide ve gelinlerin onlara saygılı davranmasını isteriz..(dalga geçer gibi davran yorumları okudum üzüldüm )

Beceremicen işte
Kahve yaparken taşırcan
Soğan kavururken yakcan
Çay dökerken bardağı düşürcen falan
En fazla sakar ve görüşülmek istemeyen gelin olur
bak bende geçen sene mi bilemiycem.
bulaşık yıkarken bardak kırmışım
çay götürürken halıya damlatmişim. sonra noldu
kaynanam bana el sürdürmedi bi daha

öle de beceriksiz gelin ilan edildim..
çarşıya giderken yavaş yürüyorum hadi deseler tınlamiyorum.
sonra bi daha çarşıya marşıya götürmedi
bi çok şey var.:)
misafir gelince hiç hizmet etmiyorum
otur sen diyor bana.
çaya haliya damlatcam dökülcem diye.
daha fazla sakarim:)

altlı üstlüyümm.
ama kendime onlara hizmete adanmadim evliliğimin başından beri..
kaynanalik yapıyorum
görümcem yapıyo her işi iş sunacam diye kaçiyor M e g g
annem de bana kızıyo öle yapma diyo..
çünkü annemin tam tersiyim

Sakarmışım gibi çek

Mesleğinde başarılar canım

Ne ekersen onu biçersin der atalar.. Gerçekten böyleyseniz aynısı sizin de başınıza gelecek . Siz de kaynana olacaksınız. Zaman çoook hızlı geçiyor

Ne ekersen onu biçersin der atalar.. Gerçekten böyleyseniz aynısı sizin de başınıza gelecek . Siz de kaynana olacaksınız. Zaman çoook hızlı geçiyor
ben bilerek bardak kırmadim.
halıya bilerek dökmedim..
bardak kırdığımda ağlamişim..
beceriksiz gelin ilan edildim..
anne ben yapayım diyorum yok sen git otur diyor.
gözlerimde sorun var çok iyi göremediği söleyebilirim. ama bu şekilde göstermem..
elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
yaptırmıyolar ne yapabilirim...

Cok tanidik geldi bana bu hikaye :) 4000km uzak olmama ragmen kadin kaynanaligini yapmaya calisir.
Acik ve net olacaksinki herkes haddini bilsin! Canim istemedigi zaman slm bile vermem cunku hakkini en basta kaybetti buna kayinbaba da dahil. Nedense boyle kaynanalarin soyu tukenmiyor heryerde var

Benim ki alt katımda ona rağmen ben sık sık gitmem. Allah var o da gelmez asla çat kapı. Dediğin gibi mesafe iyidir. Baktın başa çıkamıyorsun bunaltasıya git kal şaka tabiki

İlerde sizin de çocuğunuz olacak. O evlendiğinde 15 günde bir akşam çay içmeye gelse nasıl hissedersiniz bir düşünün.
Mesafe koymayı da abartmamak lazım, kadının yaptığı anormal bir şey yok. 15 günde bir gitmek zaten fazlasıyla mesafeli, daha ne kadar açacaksınız arayı insaf

İkili konuşmak, ikili davranmak benim evime müdahele etmeye çalışmak normal.mi sizce ?Ayrica oğlu istediği zaman gidebilir ben kendi adıma sordum sorumu

biz altlı üstlüyüz..
canimiz istediği zaman çıkıyorum yukariya yada ben çagiriyorum.

canım konu senin eşinde bitiyor. bende mesafe taraftarıyım 2 haftada 1 görüşmek iyidir ideal.. ama ben haftada 3 kez görüşüyorum:/

Şimdi ideal süre diye bir şey yok bence. Biz haftada bir, bazen iki kere gideriz. Evler yürüme mesafesinde. Ama laf sokmaz, ikili oynamaz Allah var. Ya da ben çok safim bilemiyorum orasını Yer içer sohbet eder döneriz. Yani tamamen karşındaki ile alakali.

2 haftada 1 bencede en ideali. Bende oyle giderim esimle hatta bazen 3 hafta olur yeri gelir haftada 1 de giderim ama genellikle 2 haftada 1.

E ne güzel işte 2 haftada bir gitmek makul, eşinizde ses etmiyormuşuz. Daha ne olsun.
Çağırdıgı zaman işim var gelemem, canım istemiyor falan diyebilirsiniz. Bende hiç tek gitmem. Bazen haftada bazen 2 haftada gideriz sizin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…