- 28 Ocak 2009
- 506
- 432
- 303
- Konu Sahibi Canparcam055
-
Bence kayınvalideniz kötü niyetli biri değil. Sadece sizi daha çok görmek istiyor ve hevesleniyor.İş ,güç de yaptırmıyormuş ne güzel ..Tabi yine de siz emeğinizi esirgemeyin. Yardım edebilirsiniz, evinize de davet edebilirsiniz arada. Az mesafeli olmak da iyidir yani dozunda ilişki..Aslında güzel taktikAma işin garip yani ben gidince bana hiç is yaptırmaz sadece bi salata yaparım.Aslında bana değil kimseye is yaptırmaz hizmet etneyi seven bir kadın.Ama.malesef onunda insanı üzen kötü huyları var...
bak bende geçen sene mi bilemiycem.Beceremicen işte
Kahve yaparken taşırcan
Soğan kavururken yakcan
Çay dökerken bardağı düşürcen falan
En fazla sakar ve görüşülmek istemeyen gelin olur
Helal olsunbak bende geçen sene mi bilemiycem.
bulaşık yıkarken bardak kırmışım
çay götürürken halıya damlatmişim. sonra noldu
kaynanam bana el sürdürmedi bi daha
öle de beceriksiz gelin ilan edildim..Helal olsun
Sakarmışım gibi çeköle de beceriksiz gelin ilan edildim..
çarşıya giderken yavaş yürüyorum hadi deseler tınlamiyorum.
sonra bi daha çarşıya marşıya götürmedi
bi çok şey var.:)
misafir gelince hiç hizmet etmiyorum
otur sen diyor bana.
çaya haliya damlatcam dökülcem diye.
daha fazla sakarim:)
Mesleğinde başarılar canımaltlı üstlüyümm.
ama kendime onlara hizmete adanmadim evliliğimin başından beri..
kaynanalik yapıyorum
görümcem yapıyo her işiiş sunacam diye kaçiyor M e g g
annem de bana kızıyo öle yapma diyo..
çünkü annemin tam tersiyim
Ne ekersen onu biçersin der atalar.. Gerçekten böyleyseniz aynısı sizin de başınıza gelecek . Siz de kaynana olacaksınız. Zaman çoook hızlı geçiyoraltlı üstlüyümm.
ama kendime onlara hizmete adanmadim evliliğimin başından beri..
kaynanalik yapıyorum
görümcem yapıyo her işiiş sunacam diye kaçiyor M e g g
annem de bana kızıyo öle yapma diyo..
çünkü annemin tam tersiyim
ben bilerek bardak kırmadim.Ne ekersen onu biçersin der atalar.. Gerçekten böyleyseniz aynısı sizin de başınıza gelecek . Siz de kaynana olacaksınız. Zaman çoook hızlı geçiyor
Kizlar ben yeni evli sayılırım.Kayinvalidemlerle farklı semtlerde oturuyoruz.Aslında kendisini sever sayarım.Ama son zamanlarda gördüm ki o da ne olursa olsun kaynana...Sürekli oraya gidip gelelim istiyor.Oğlunun yanında ayrı benim yanımda ayrı konuşuyor.Ve birkaç şeyi daha oldu ki canımı sıkmaya yetti.Burda yazılan konuları okudukça aslında korkmaya da başladım. evlilik açısından benden daha tecrübeli olanlar vardır.Sizlerden yorum istiyorum.Biz iki.haftada bir eşimle gidip geliyoruz kayinvalidemlere.Ben hiç tek gitmiyorum.Eşim de hiç zorlamiyor.Kayınvalidem arayıp ısrar ediyor ama o ısrar ediyor ama.ben isim.var yorgunum gibi şeyler söylüyorum.Gerçekten canım da gitmek istemiyor.İki hafta ziyaret açısından iyi midir sizce ?Yoksa birazcık daha uzatmali miyim?Bu arada tabu eşim isterse gider gelir ama ben mesafe koymak istiyorum çünkü sanki benim gelin çıktığım bi ev yokmus gibi hep oraya gitmemizi istiyor.Buraya gelince kendince evimin düzenini değiştirmeye çalışıyor vb...Bunlara şimdiden fırsat vermek istemiyorum.Mesafe her zaman iyidir diye düşünüyorum.Sizler ne kadar sürede gidip geliyorusuz?Ben ne yapmalıyım yardimci olabilir misiniz
Kizlar ben yeni evli sayılırım.Kayinvalidemlerle farklı semtlerde oturuyoruz.Aslında kendisini sever sayarım.Ama son zamanlarda gördüm ki o da ne olursa olsun kaynana...Sürekli oraya gidip gelelim istiyor.Oğlunun yanında ayrı benim yanımda ayrı konuşuyor.Ve birkaç şeyi daha oldu ki canımı sıkmaya yetti.Burda yazılan konuları okudukça aslında korkmaya da başladım. evlilik açısından benden daha tecrübeli olanlar vardır.Sizlerden yorum istiyorum.Biz iki.haftada bir eşimle gidip geliyoruz kayinvalidemlere.Ben hiç tek gitmiyorum.Eşim de hiç zorlamiyor.Kayınvalidem arayıp ısrar ediyor ama o ısrar ediyor ama.ben isim.var yorgunum gibi şeyler söylüyorum.Gerçekten canım da gitmek istemiyor.İki hafta ziyaret açısından iyi midir sizce ?Yoksa birazcık daha uzatmali miyim?Bu arada tabu eşim isterse gider gelir ama ben mesafe koymak istiyorum çünkü sanki benim gelin çıktığım bi ev yokmus gibi hep oraya gitmemizi istiyor.Buraya gelince kendince evimin düzenini değiştirmeye çalışıyor vb...Bunlara şimdiden fırsat vermek istemiyorum.Mesafe her zaman iyidir diye düşünüyorum.Sizler ne kadar sürede gidip geliyorusuz?Ben ne yapmalıyım yardimci olabilir misiniz
İkili konuşmak, ikili davranmak benim evime müdahele etmeye çalışmak normal.mi sizce ?Ayrica oğlu istediği zaman gidebilir ben kendi adıma sordum sorumuİlerde sizin de çocuğunuz olacak. O evlendiğinde 15 günde bir akşam çay içmeye gelse nasıl hissedersiniz bir düşünün.
Mesafe koymayı da abartmamak lazım, kadının yaptığı anormal bir şey yok. 15 günde bir gitmek zaten fazlasıyla mesafeli, daha ne kadar açacaksınız arayı insaf
biz altlı üstlüyüz..İlerde sizin de çocuğunuz olacak. O evlendiğinde 15 günde bir akşam çay içmeye gelse nasıl hissedersiniz bir düşünün.
Mesafe koymayı da abartmamak lazım, kadının yaptığı anormal bir şey yok. 15 günde bir gitmek zaten fazlasıyla mesafeli, daha ne kadar açacaksınız arayı insaf
canım konu senin eşinde bitiyor. bende mesafe taraftarıyım 2 haftada 1 görüşmek iyidir ideal.. ama ben haftada 3 kez görüşüyorum:/Kizlar ben yeni evli sayılırım.Kayinvalidemlerle farklı semtlerde oturuyoruz.Aslında kendisini sever sayarım.Ama son zamanlarda gördüm ki o da ne olursa olsun kaynana...Sürekli oraya gidip gelelim istiyor.Oğlunun yanında ayrı benim yanımda ayrı konuşuyor.Ve birkaç şeyi daha oldu ki canımı sıkmaya yetti.Burda yazılan konuları okudukça aslında korkmaya da başladım. evlilik açısından benden daha tecrübeli olanlar vardır.Sizlerden yorum istiyorum.Biz iki.haftada bir eşimle gidip geliyoruz kayinvalidemlere.Ben hiç tek gitmiyorum.Eşim de hiç zorlamiyor.Kayınvalidem arayıp ısrar ediyor ama o ısrar ediyor ama.ben isim.var yorgunum gibi şeyler söylüyorum.Gerçekten canım da gitmek istemiyor.İki hafta ziyaret açısından iyi midir sizce ?Yoksa birazcık daha uzatmali miyim?Bu arada tabu eşim isterse gider gelir ama ben mesafe koymak istiyorum çünkü sanki benim gelin çıktığım bi ev yokmus gibi hep oraya gitmemizi istiyor.Buraya gelince kendince evimin düzenini değiştirmeye çalışıyor vb...Bunlara şimdiden fırsat vermek istemiyorum.Mesafe her zaman iyidir diye düşünüyorum.Sizler ne kadar sürede gidip geliyorusuz?Ben ne yapmalıyım yardimci olabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?