- 15 Temmuz 2019
- 210
- 87
- 18
- 37
- Konu Sahibi Canparcam055
Kizlar ben yeni evli sayılırım.Kayinvalidemlerle farklı semtlerde oturuyoruz.Aslında kendisini sever sayarım.Ama son zamanlarda gördüm ki o da ne olursa olsun kaynana...Sürekli oraya gidip gelelim istiyor.Oğlunun yanında ayrı benim yanımda ayrı konuşuyor.Ve birkaç şeyi daha oldu ki canımı sıkmaya yetti.Burda yazılan konuları okudukça aslında korkmaya da başladım. evlilik açısından benden daha tecrübeli olanlar vardır.Sizlerden yorum istiyorum.Biz iki.haftada bir eşimle gidip geliyoruz kayinvalidemlere.Ben hiç tek gitmiyorum.Eşim de hiç zorlamiyor.Kayınvalidem arayıp ısrar ediyor ama o ısrar ediyor ama.ben isim.var yorgunum gibi şeyler söylüyorum.Gerçekten canım da gitmek istemiyor.İki hafta ziyaret açısından iyi midir sizce ?Yoksa birazcık daha uzatmali miyim?Bu arada tabu eşim isterse gider gelir ama ben mesafe koymak istiyorum çünkü sanki benim gelin çıktığım bi ev yokmus gibi hep oraya gitmemizi istiyor.Buraya gelince kendince evimin düzenini değiştirmeye çalışıyor vb...Bunlara şimdiden fırsat vermek istemiyorum.Mesafe her zaman iyidir diye düşünüyorum.Sizler ne kadar sürede gidip geliyorusuz?Ben ne yapmalıyım yardimci olabilir misiniz