Kayınvalide bana ve eltime şeytan demiş

İstemiyorsa istemiyordur abilere ne oluyormuş.
İğrençler ya böyle kardeş mi olur,kardeşine destek olmayan adamdan tiksinirdim.
Destek olmuyorsa,köstekte olmasınlar Size ne?

Karı koca arasında ne taşındığını bilemezsiniz. Kadınlar kolay kolay yuva yılmaz. Kim bilir eşi neler yaptıda 10 sene içerisinde kadın ondan tiksindi. Ayrıca eşinizi ilgilendiren bir durum yok. Tiksinme başlı başına çok büyük bir boşanma sebebi.

Kesinlikle
Belki böyle bir şey yaşadı belki sapık hareketlerini gördü adamdan tiksindi.
Şimdi abilerinden utanıyor açıklayamıyor.
Abileri mi karar veriyor ne için boşanıp boşanılmayacağına?
Ayrıca kıza yemek bile vermemek nedir yahu?
Biz burada daha fazla eziyet edelim ki kocasının evine dönsün diye mi yapılıyor?
Yazık günah
Yemek vermemeyi nereden çıkardınız?

Yanlış anlamaya mahal vermemek için ek bilgi vereyim 10 yıllık birliktelik iki yılı evlilik

Eşimle bu konuyu konuşmuyorum beni ilgilendiren bir durum yok eşim zaten ben karışmıyorum dedi ve o günden beri bu konuyla alakalı kimseyle konuşmadı

Lohusa depresyonu olabilir bence bir psikologa gitsin dedim bir tek kayınvalideye başka bir şey yok

Yemek vermemek olayı yok kız onu sevdiğine vermiyorlar diye açlık grevi yapmış bir nevi onlarla aynı sofraya oturmamış.

Kayınvalide kızını oğullarına savunurken gelinlerim onun kadar yok ikisi de şeytan vs bir sürü hakaret içeren şey söylemiş ama ben zaten ayrı evdeyim ve iki aydır evlerine gitmiyorum

Kızına bakmak istemediğini almalarını istediğini benim yanımda da söylemişti ancak o da beni ilgilendirmediği için eşime soylemedim burası anonim diye rahat konuşuyorum

Ortada boşanılacak bir mevzu olup olmadığına siz karar veremezsiniz ki.

Abiler neden karışıyor görümcenin boşanıp boşanmayacağına. Kadın annesinin evine dönmüş, anne rahatsız değil. Sizlik bir durum yok.

Mevzuya hiç yorum yapmadıysanız kayınvalide neden öyle demiş ki? Size bunu söyleyen kim ayrıca?
Ben karar veririm demedim ki. Ama aile geçerli bir sebep yoksa nasıl boşanacaksın diyor kimseyi savunmuyorum benim sorum başka.

Görümcenizin evliliği hakkında ne sizin ne de eşinizin söz hakkı var.
Eşiniz gidip annesine boşanmasın vs. diyorsa kayınvalideniz de sizden bilmiştir. Yani doğru değil tabi ama ortak akıl diye düşünmüştür.
Bir de siz de boşanmasını doğru bulmuyorsunuz sanki. Acaba eşinize bir şeyler demiş olabilir misiniz bu konuda?
Boşansın ya da boşanmasın gibi bir yorum yapmadım beni ilgilendirmiyor.

Kadın ne yaşadı acaba da anlatamıyor? Adam belki sapık, belki insanlara açıklayamayacağı sorunlar var. Bilip bilmeden niye araya giriyorlar ki? Ayrılmak isteyen insanları zorla barıştırmayın. Sevap değil bu vebal almak. Kayınvalidenizi sadece oğullarına değil de gelinlerine çıkıştığı için haksız buldum. Direkt oğullarına kızmalıydı. Ne güzel kızının arkasında durmuş.
İnanın öyle bir şey olsa yani sapıklık gibi bağıra bağıra söyleyecek insanlar tanıyorum onları. Adam ayrılmak istemiyor 10 yıl evlenmek için uğraştım seviyorum diyor ikisi de tanığımız insanlar uzaktan akrabalar zaten.

Evet kayınvalide konusunda aynı şeyi söyledim bizim ailede her annenin yapabileceği şey değil bu ancak bunu yaparken beni ya da başkasını karalamasini doğru bulmuyorum açıkçası

Görümce barışmak istemiyorsa istemiyordur bu konuda anne baba evine döneceği için onlar dışında kimsenin söz hakkı yok.
Kardesi mutsuzsa, boşanma demek yerine anlayıp, destek olmaya çalışsınlar.
Çocuğunu bırakmak istemesi sıkıntılı sadece ama ona da sizlerin yapacağı bir şey yok. Kadının psikolojisi bozuldu, depresyonda belki de dogum sonrası, onun üzerine yoğunlassinlar.

Size laf söylemesi hoş değil ama evde olanın size taşınması da doğru değil aynı şekilde. Konuyla ilgili hiç yorum yapmadıysanız, evinize geldiğinde rahatsızlığınızı konuyla alakanız olmadığını söyleyin,yapabileceğiniz bu en fazla.
Evet depresyon konusunu ben de söyledim. Yoksa kızını bırakmak istemezdi diye düşündüğümü söyledim. Ancak beni antin kuntin olmak gerekçesiyle dalgaya aldılar.

Benim görümcem bundan üç ay kadar önce evliliğimi bitirmek istiyorum diye kayınvalidenin evine gelmişti. Bir de kızları var kısa tutmak istiyorum çok sıkmayayım sizi. Eşinden soğumuş tiksinmiş çocuğu doğduktan sonra.

Eşi barışmak için geldiğinde de evden kovdular. Benim eşim evine gitmesini istiyor çünkü ortada yuva yıkılacak bir mevzu yok. Görümce tiksiniyorumdan başka bir şey söylemiyor ki 10 yıllık bir birliktelik sonucu zorla evlenmişler. Kız evde yemek yememiş abileri vermiyor diye.

Çocuğunu istemiyor gelip alsınlar diyor bakmıyor sürekli bırakıyor evinden birilerine.

Evde bir bekar abileri var o da söyledikleri yalanları yakaladı ve taraf değiştirdi evine gitsin diye. Velhasıl kelam benim eşimi kayınvalide sen karışamazsin diye olayın dışına attı. Eşim de konuşmuyor onlarla. Ben eşimle bu konuları konuşmuyorum sinirleniyor, üzülüyor diye.

Ancak dün görümcemin kayınvalidesi aramis gelelim alalım seni diye yine evde kıyamet kopmuş kayınvalidem de ben gelin diye şeytan almışım oğullarımı doldurup üzerimize saliyorlar diye bana ve elti kişisine saydirmis olayın içinde bile olmamama rağmen. Sizce ben ne yapayım bu durumda? Torunlarını sevmek için geliyor. Karışmıyorum konuşuyorum da ama beni saçma sapan şeyler için yaftalamasi hiç hoşuma gitmedi?
Bilemedim.
Öncelikle siz kesinlikle karışmayın.
Görümcenize gelincede çocuğu istememesi garibime gitti.

Kesinlikle
Belki böyle bir şey yaşadı belki sapık hareketlerini gördü adamdan tiksindi.
Şimdi abilerinden utanıyor açıklayamıyor.
Abileri mi karar veriyor ne için boşanıp boşanılmayacağına?
Ayrıca kıza yemek bile vermemek nedir yahu?
Biz burada daha fazla eziyet edelim ki kocasının evine dönsün diye mi yapılıyor?
Yazık günah
Boşanmak isteyen kız zamanında eşiyle evlenmelerine müsaade edilmediği için yemek yememis. Ben de böyle anladım o_O

Yemek vermemeyi nereden çıkardınız?
Pardon
Kız evde yemek bile yememiş abileri vermiyor diye yazmışsınız ben onu barıştırmaya çalıştıkları için abileri yemek vermiyor olarak anladım.
Sonradan tekrar okuyunca evlenmek için yemek yemediğini anladım.

Ama her şekilde abilerin bu kadar karışması iyi değil olayların iç yüzünü bilmiyorlar.

Benim görümcem bundan üç ay kadar önce evliliğimi bitirmek istiyorum diye kayınvalidenin evine gelmişti. Bir de kızları var kısa tutmak istiyorum çok sıkmayayım sizi. Eşinden soğumuş tiksinmiş çocuğu doğduktan sonra.

Eşi barışmak için geldiğinde de evden kovdular. Benim eşim evine gitmesini istiyor çünkü ortada yuva yıkılacak bir mevzu yok. Görümce tiksiniyorumdan başka bir şey söylemiyor ki 10 yıllık bir birliktelik sonucu zorla evlenmişler. Kız evde yemek yememiş abileri vermiyor diye.

Çocuğunu istemiyor gelip alsınlar diyor bakmıyor sürekli bırakıyor evinden birilerine.

Evde bir bekar abileri var o da söyledikleri yalanları yakaladı ve taraf değiştirdi evine gitsin diye. Velhasıl kelam benim eşimi kayınvalide sen karışamazsin diye olayın dışına attı. Eşim de konuşmuyor onlarla. Ben eşimle bu konuları konuşmuyorum sinirleniyor, üzülüyor diye.

Ancak dün görümcemin kayınvalidesi aramis gelelim alalım seni diye yine evde kıyamet kopmuş kayınvalidem de ben gelin diye şeytan almışım oğullarımı doldurup üzerimize saliyorlar diye bana ve elti kişisine saydirmis olayın içinde bile olmamama rağmen. Sizce ben ne yapayım bu durumda? Torunlarını sevmek için geliyor. Karışmıyorum konuşuyorum da ama beni saçma sapan şeyler için yaftalamasi hiç hoşuma gitmedi?
Bu tip insanlar öyle sözleri ağızlarında çerez diye dolaştırır zaten, bu ara torun sevmeye gelecek hali olduğunu da hiç sanmıyorum, bence yüz göz olmaya arayı iyice açmaya değmez. Bırakın kendi pisliğinde boğulsun. Eşinizin yeteri kadar gerginliği varken kulağına laf dalaşı gitmesine gerek yok, siz kötü olursunuz.

Kadının boşanıp bosanmamasi kendi kararı.ona karisamazsiniz. Ama yarin birgün o abilerinin başına ekşimesin. Kendi düşen ağlamamış.

Bilemedim.
Öncelikle siz kesinlikle karışmayın.
Görümcenize gelincede çocuğu istememesi garibime gitti.
Benim de o garibime gidiyor. Çocuk onun için ağlıyor o çocuğu itip dışarı çıkıyor ya da ben bakamıyorum sen bak sen uyut diye başkalarını devreye sokuyor. Lohusa depresyonuna benziyor değil mi?

Benim de o garibime gidiyor. Çocuk onun için ağlıyor o çocuğu itip dışarı çıkıyor ya da ben bakamıyorum sen bak sen uyut diye başkalarını devreye sokuyor. Lohusa depresyonuna benziyor değil mi?
Evet benziyor. Yakin davransaydiniz gorumcenize belki ikna ederdiniz bir psikologa gitmesine. Evli kalman icin degil bu durumda cok uzgun gozukuyorsun bir destek almalisin bence felan diye kayinvalideniz yokken konussaniz gorumcenizle.

Yanlış anlamaya mahal vermemek için ek bilgi vereyim 10 yıllık birliktelik iki yılı evlilik

Eşimle bu konuyu konuşmuyorum beni ilgilendiren bir durum yok eşim zaten ben karışmıyorum dedi ve o günden beri bu konuyla alakalı kimseyle konuşmadı

Lohusa depresyonu olabilir bence bir psikologa gitsin dedim bir tek kayınvalideye başka bir şey yok

Yemek vermemek olayı yok kız onu sevdiğine vermiyorlar diye açlık grevi yapmış bir nevi onlarla aynı sofraya oturmamış.

Kayınvalide kızını oğullarına savunurken gelinlerim onun kadar yok ikisi de şeytan vs bir sürü hakaret içeren şey söylemiş ama ben zaten ayrı evdeyim ve iki aydır evlerine gitmiyorum

Kızına bakmak istemediğini almalarını istediğini benim yanımda da söylemişti ancak o da beni ilgilendirmediği için eşime soylemedim burası anonim diye rahat konuşuyorum
esinize soyleyin annesinden her isittigini size yetistirmesin.

sizi de tartismaya cekmeye calisiyor olabilir, hic karismayin.

ayrica ilk basta cok karisik yazmissiniz, hic bir sey anlasilmiyor.

Evet benziyor. Yakin davransaydiniz gorumcenize belki ikna ederdiniz bir psikologa gitmesine. Evli kalman icin degil bu durumda cok uzgun gozukuyorsun bir destek almalisin bence felan diye kayinvalideniz yokken konussaniz gorumcenizle.
bosversin bence niye karisiyor, seytanmis zaten gelin, ondan iyilik beklemesinler. ben olsam kilimi bile kipirdatmam. esinin sahip cikmasi lazim normalde ama ne yaparlarsa yapsinlar derdim ben.

Back
X