kayınvalide bebeğime karışıyor :(

Bir cinnet her şeyi halleder. Anca böyle sindirirsin. İçine atma patır patır dökül açık ve net konuş ki herkes de bi triplerde demesin. Sonuçta sen annesisin bu konuda asla üste çıkamaz eşine karşı. Hatta eşinin yanında konuş annen bana yarıdmcı olmaktan öte hem işime engel oluyor hem çocuğuma karışıyor ben taşıyıcı annelik yapmadım doğurayımda o baksın diye azıcık vicdanlı olun halimi görün de. Bak senin oğlun burda benim evladımda benim kucağımda duracak benim kokumu alacak bu kadar bencilliğe kimse tahammül edemez sustukça üste çıkıyorsun valide hanım de ve bu konu burda kapandı diyede ekle kimsenin suratında asıklık ve tavır görmicem bu evde ben mutlu değilsem kimseyide mutlu etmem bu saatten sonra diye konuş. Bunları söylemek bunca şeyden sonra zor olmamalı

Meraba kk üyeleri ilk bebek istediğim zmanlar kk ne üye olmuştum 1 buçuk sene sonunda hamile kaldım çok şükür oğlumu kucagıma aldım ama gel görki dertler bitmiyo napıcamı sasırdım bıktım artık kızlar ne olur baana bi akıl verin kayınvalidemle birlik oturuyorum malesef aramız gerçekten cok iyyiydi onceleri yani bebeğim yokken ama şimdi dayanamıuorum sürekli bi müdahale karışma ben daha cok biliyorum havaları var tamam görmüş geçirmiş kadın ama bi anneden baska biri bebegine ne kadar cok bakabilir bebeğimin gazı alıyo çıkarmaya öalışıyorum kucaklıyorum haliyle aglıyo yavrum sancısı var hemen elimden cekiyo ver bana ben cıkarıyım diye sanki ben cıkaramıyorum hele işk günler al emzir yok ver emzirme o tok ya nerden biliyosun aç olup olmadıgını ben bilirim daha neler neler sinirden sütüm azaldı mama vermeye basladım karşılık veremiyorum hep içime atıyorum cok bunaldım mesela eşim eve cok gec geliyo gece calışıyo 3 4 gibi geliyo o gelene kadar yanımda uyuyo yaa eşim geldikten sonrada kendi odasına deil yakın die karşı odada yatıyo neymiş bebek ağladığını duycakmış sanki o anası yaaa o emzircek cocugun altını degıstırcem beni ıter elimden alır off cok bunaldım gerçekten eşime söyledim idare et işk torunu diyo ne yapıcam bilmiyorum evi ayırmaya daha 1 sene varr
Ya bu kaynanalarin hepsimi boyle bitanede bende var aynisindan.Allahtan ayri oturuyoruz.benim 2.cocugum yani tecrubeliyim ki ilk c ocugumada cok Iyi baktim.ornek :gecen diyoki bak Ben nasil tutuyorum bak Boyle tutacaksin...bende he he dedim napiyim..esimde diyoki hanim cok iyi bakiyosun hic aglamiyo oglum diyo aaaaaa aglasin aglasin cigerlerine iyi gelir diyo..ona sormuyorumya kendim beceriyorum ya catliyo.cahillik baska bisey deil

O benim yorumum.
Siz kendi yorumunuzu yapın, geçin.
Kendi de açıklamasını yaptı restoranları batmış diye aynı evdelermiş, herkes patron mu ? Ayrı evde oturmak için zengin olmaya gerek yok.
Onceki mesajlarinizi okudum.Bu cevabi yazdiginiz arkadasin her sozune katiliyorum. Kinadiginiz bu duruma umarim siz gelmezsiniz. Hayat cok farkli bi yer. 22 yasindayim evli degilim kocaman bi hayat var onumde ama ne olacagini bilmiyorum. Kinadigim hersey basima geldi cunku. Iddiasindan vuruluyor insan.Bakis acinizi gercekten genis tutun.
Hata bu uslupla duzeltilmez. Ancak kalp kirilir.

Konu bu sefer kv degil anneanne ve dedem(annemin babasi) hanimlar.

Babamin annesi cok kucuk yasta vefat etmis. Allah rahmet eylesin. Daha sonra uveylik vs derken kardes baglari yok olmus. Dede babaanne hala amca bilmem. Yolda gorsem tanimam. Babaannem haricinde saglar oysa. Annemin kv gorumce derdi hic olmadi. Ama anneannemle dedem beni cok sahiplenmisler. Bende ilk torunum.

Dedem simardigim zaman annemin bana kizmasina sert cikmis. Annem ikinci planda soz sahibi olmus. Mesela o donemde cok guzel bir besik almislar bana. Dedem gazeteden okudugu herseyi benim ustumde tatbik edermis. Bi yazi okurmus besigi yastiklarla doldururmus. Diger gun baska bi yazi okurmus yastiklari komple alirmis. Yan yattigimi gorse kiyamet koparirmis. Siz bu cocugu niye yan yatirdiniz diye gazetedeki doktor yazilarini okuttururmus.Evlerimiz arasi 10 dakikaydi. Anaokulundan cikip formalarimla ilk anneanneme gidermsim. Annem bundan cok sikayetci. Kendi annesi ailesi olmasina ragmen.

Babam ise bu durumdan cok memnunmus. Hala da memnun.

Mesela anneannem o demir besikten babam surekli beni aliyor seviyor uykumu bokuyor diye tahta besige yatirmis. Babam tahta besigin sargilarini cozup alamiyormus beni. Kendi evladini sevmedi boyle bir engel kv tarafindan konuyor diyebilirsiniz ama babam anneannemin samimiyetine hep guvenirdi. Annem sikayetci babam degil bu durumdan. Bana anlatan da annem. Elbet anneannemin dedemin ne derece iyi insanlar oldugunu bilsem de istemezdim bende boyle biseyi. Biz kadinlar daha hassasiz erkeklere nazaran.

Velhasil demem o ki erkekler bence bu tur ince noktalari anlamiyorlar. Duz bi bakis acilari var. Esinize hep ne hissettiginizi anlatin. Size psikolojik etkilerini. Sutunuzun kesildigini daima vurgulayin. Cok uzuldugunuzu...

Asla olaylardan bahsetmeyin. Olaylari kucumseyebilir. Hakli cikarabilir. Ama hislerinizi kucumseyemez, sutunuzun kesilmesini hakli cikaracak bir neden (ilk torun fasa fisosu) bulamaz.

Rabbim yardimciniz olsun.

Son düzenleme:
Onceki mesajlarinizi okudum.Bu cevabi yazdiginiz arkadasin her sozune katiliyorum. Kinadiginiz bu duruma umarim siz gelmezsiniz. Hayat cok farkli bi yer. 22 yasindayim evli degilim kocaman bi hayat var onumde ama ne olacagini bilmiyorum. Kinadigim hersey basima geldi cunku. Iddiasindan vuruluyor insan.Bakis acinizi gercekten genis tutun.
Hata bu uslupla duzeltilmez. Ancak kalp kirilir.
Ben çalışmama karışan bi adamla evlenmem
Bu büyük konuşmak değil, tercih. Kocişim beni kıskanıyo demem, ben senin kölen miyim diyebilirim
Çalışamazsın ama annemle yaşamayı kabul edeceksin sözümden çıkmayacaksın ne demek ?
İşte kınama ah vah diye diye bu hallere geldik, ne münasebet damat gelsin benim annemle yaşasın diye diretsem yaşar mı
Yaşamaz, o halde bana da diretemez

Ya bu kaynanalarin hepsimi boyle bitanede bende var aynisindan.Allahtan ayri oturuyoruz.benim 2.cocugum yani tecrubeliyim ki ilk c ocugumada cok Iyi baktim.ornek :gecen diyoki bak Ben nasil tutuyorum bak Boyle tutacaksin...bende he he dedim napiyim..esimde diyoki hanim cok iyi bakiyosun hic aglamiyo oglum diyo aaaaaa aglasin aglasin cigerlerine iyi gelir diyo..ona sormuyorumya kendim beceriyorum ya catliyo.cahillik baska bisey deil
Benimkide akrabaları, oğlumu gördüğünde bana, maşallah çok güzel bakmışsın oğluna denilince hiç sesini çıkartmıyor domuşuk domuşuk oturup bakıyor duymamazlıktan geliyor :) kompleks başka bişey işte naparsın herkeste olmuyor :))

Back
X