Kayınvalide benimle ugrasiyor

lazlom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
325
125
53
Arkadaşlar kayınvalidem soğuk davranıyor konuşmuyor bende konusmayinca konuşmuyorum açıkçası umrumda değil konuşmadığı gibi devamlı arayıp sormami istiyormuş ananemi aramis kandilde aramıyor hiç memnun değiliz demiş ansnemle akraba bu arada.ananemde kendiside nefret eder aslında ama beni aramak yerine teyzelerimi aramış.teyzemin biri dedi bana bugün.oturdugum yerde laf beni buluyor napiyim sizce dedikodudan nefret ederim.herkes herkes arkasından atıyor yüzüne gülüyor buda beni ilgilendirmez ama insanların birbirinin dedikodusunu yapıp geri birleşip beraber başkasının dedikodusunu yapmasına ilginç geliyor.kayinvalideye gelicek olursak evet aramıyorum ilgilenmiyorum ama durup dururken değil herkese arkamdan konuşur dedikodu yapar saygı sevgi bekler kendisi biri bana iyi dedinmi bile hemen konu değiştirir çıldırır vs vs nspiyim sizce

Tşkler cvp için.aslinda anlayamiuorm hem beni sevmiyo. Hem begrnmiyo hem dedikodu yapiyo heryerde hemde iyi olayım istiyo hosgelfin güle güle diyorum mutfakta Ocak vs siliyorum buda beni yoruyo aslında ama napiyim ne konuşsam farklı fikirde ne alsam kötü yada cvp yok napsan suç eşime soylemedim bile .amacına ulastirmiycam

Tskler.birde yanlış anlaşılmasın tek çocuk esim niye uğraşıyor anlAmiyorum ben olsam iyi geçinmek isterim ararım sürat asmam baktım karşılık yok kenara geçer karışmam ..cnmi sıkti açıkçası teyzemlerde benle konuşmaya gelceklermis eşim tek cocykmus bı annesigul varmış iyi oluyummus kime sasircsmi şaşırdım..tek ogluysa kendi iyi davransın ben napmisim ..tek gelinim desin iyi olsun o zaman gelmeyinde diyemedm millete laf lazım ekmek su gibi laf sart

Keşke hoş bulsam inanın evde bildiğiniz yemek temizlik 2 çocuk uğraşıp duruyorum kimseye ağzım dilim değmez biri ararsa yorum yapmam laf bsna kalmasin diye böyle sürdüğüm yerde başım agriyor

Bu tavrı hakediyor :) Aynen devam bence.

Evet konusuyo olmuş insan eti yemekten zevk alçak öteki dünyada ...halbuki insan gezer sevdiği kişilerle birlikte vakit geçirir ne biliyim a yuzbir bim sok gezer çok sikiliyosa..iyi vakit buluyo

Ben doğru mu anladım? Teyzeleriniz sizle konuşmaya mı gelecek kayınvalidenizle iyi olun diye? Anneanneniz de zaten kayınvalideye telefonda ağzının payını vermek yerine teyzelerinize şikayetlenmiş. Anneniz nerde tüm bunlar olurken?
Herkesin aile dinamikleri elbette farklıdır ama benim bildiğim anne yarısı olan teyze daha farklı davranır, kayınvalide ile iyi ol diye akıl verecekse bile bunu çıkıp kapınıza dayanarak yapmaz, size iyi ol derken diğer yandan kayınvalidenize karşı da yanınızı yere vermez. Siz lütfen teyzelerinize ve anneannenize bu konuyla ilgili fırsat vermeyin, ben nerde nasıl davranacağımı iyi bilirim diyerek kesin önlerini. Ve öyle de yapın.

Bu arada cevap yazdığınız üyeyi alıntılayıp, alıntıyı cevabınıza eklerseniz kime ne dediğiniz daha net anlaşılır. Böyle kopukluk oluyor cevaplarınızda.

O dediğiniz işlemi yapamiyorum Bilmiyorum ...aynen öyle annemin ve eşinin haberi yok annemide pek kimse sevmez.bende bikac gün geçsin ananemi arayıp grlmemelerini uygun bir dille diycem.isin komik tarafı ansnemle teyzelwrimle benim aram çok iyi.onlarda kayinvalidemi sevmez dedikodu yapar ben onlarda karışmam banane diye.simdi iki birbirini sevmeuen benimle ilgili konuşmuş.ananeme diycem neden beni aramadın bilmiyormusun huyunu onun diye...kimseye iyi dememe kararı aldim eskisi gibi samimi olmuycam teyzemgillede.onlarada bozuldum.biktim laftan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…