Arkadaşlar hamileyim evin ilk torunu abartiyor muyum bilmiyorum ama eşimin annesi şimdiden ben bakarım benim yanımda uyur diyor çok fedakâr birisi çocuklarını çok sever çocukları için kendini feda eden birisi çocuğumda fedakar olur diye korkuyorum eşini bile atar çocukları için yani bana dedi ben çocuğa bakarım sen temizligi yaparsın yemeği yaparsın ben tepki verince eşime diyor siz bana çocuğu sevdirmezsiniz eşimde tabiki senin torunun tabiki sen seveceksin diyor özünde iyi birisi ama herşeye çok müdahale eder evliliğimin ilk dönemlerinde evimdeki sebze meyveye bile karisirdi tepkimi verdim sinirlarimi korudum ama herkese saygısız birisi sureklli bana tepki veriyor diyye herekese anlatmıştı millet hiç umrumda değil ne düşündükleri takmadım ztn eşimin kendisine benden daha çok önem vermesi gerektiğini kendisini daha çok sevmesini söyledi kaynanam açıkça ben gülüp geçtim bişey demedim çok aşırı derecede herşeyi seviyor korkuyorum açıkçası çocuğumu kendi çocuğu gibi sahiplenmesinden bu konuda sınırlarını belirliyorum ama arada hata mı yapıyorum diyorum sizin düşünceleriniz nelerdir