Kayınvalide çocuk bakma sorunu

Bence tamam gelip kalma o zaman biz eşimle hallederim diyin o zaten mecbur kalsın senle anlaşmaya oğlunu torununu görmek için benimkiler de fena 10 gün geldi diye ses etmedim ama zaten bir işe yaramadı işimi yemeğimi ben yapıp misafir ağırladım bir de iş çıkardı yani zaten aşırı faydaları olmuyor aksine sana dediği gibi yemek yap falan diye iş bekliyorlar sen gelme deyin daha rahat olursunuz

Bak şimdi oyle diyincede diyorlar sen bakmasını bilmiyorsun çok narin bebekler yani tam anlamıyla cevap veremiuorum illa annenin yardımı gerekiyor diyorlar
Hayır gerekmiyor eşiniz ilk bir kaç gün evde iken ağrınız sızınız geçer sonra da Allah içgüdüsel olarak yardım ediyor zaten, bana kimse yardımcı olmadı üç çocukla idare ettim en fazla yemek yapamazsın ona da eşim takılmıyorsa sorun yok yaşın küçük diye seni sindirmesin zaten emin ol faydası da olmayacak bir de ona bakacaksın hiç gerek yok

Benimki de daha bebek bile ortada yokken öyle diyordu, direk tepkimi koydum. Alınan alınsın. Susmayın içinize atmayın sınırınızı belli edin. Şimdi birileri çocuğumla ilgili bir şeyler söyleyince kayınvalidem aa hayır airy-fairy asla izin vermez diyor. Yani sınırlarınızı şimdi çekerseniz ileride sorun yaşamazsınız.

Benimki de daha bebek bile ortada yokken öyle diyordu, direk tepkimi koydum. Alınan alınsın. Susmayın içinize atmayın sınırınızı belli edin. Şimdi birileri çocuğumla ilgili bir şeyler söyleyince kayınvalidem aa hayır airy-fairy asla izin vermez diyor. Yani sınırlarınızı şimdi çekerseniz ileride sorun yaşamazsınız.
Bende çok iyyi sinir cizdim eşim yüzünden tekrar başa dondum eşim baya bir uğraştı beni ikna etmek için yapma öyle işte annemdir bakar senin hormonlarindan dolayı öyledir vb şeyler dedi ama ben sinirlarimi çizdiğinin farkında olduğum için tepki gostermistim sonra fark etim ki ben sanki ona çocuk doğuruyormusum gibi mumale etiler eşimin tarafı ttabu benim gözüm açıldı simdi bir hafta önce bende dedim anne sen bakarsin çok pişman oldum valla ama bir dahki sefer aynen net sinirlarimi cizecegim çok pişmanım öyle dediğim için ama davranışlarımla tepkimi gosteririm bunların tarafı çok manipluleci

Hayır gerekmiyor eşiniz ilk bir kaç gün evde iken ağrınız sızınız geçer sonra da Allah içgüdüsel olarak yardım ediyor zaten, bana kimse yardımcı olmadı üç çocukla idare ettim en fazla yemek yapamazsın ona da eşim takılmıyorsa sorun yok yaşın küçük diye seni sindirmesin zaten emin ol faydası da olmayacak bir de ona bakacaksın hiç gerek yok
İnsalah ya hemen kalkarim cocugumada bakarım işlerimide yaparım eşim asla yemeği takmaz yemek yapar hatta gerekirse temizlikte yani çok gerekli değil düşünüyorum kaynanam hani gaz problemi olsa onu hallederim emzirmeyide zaman geçtikçe öğrenirim gece uyaninca uykuya dalarim diye korkuyorum süt bogazina kaçarsa ama o endiseyle uyumam bide annelik ic güdüsüyle ilk yardım egtimim var endişeleniyorum yinede yetemezsem

Şimdiden büyük tepkiler verin sınırını hatırlatın

Back
X