Kayınvalide denilince aklınızda nasıl bir prototip oluşuyor

allah herkeseeee senin ki gibi bir kayınvalide versiiinnnnn nolurdu sanki benim kayınvalidem de böle olsaydı olum da olum diceğine birazcık da bana kızı gibi baksaydı ben oraya gittiğimde oluuuummm ne getireyim sana yerine kızım ne istersin deseydi nolurduuuu sanki nolurduuuu :gitme::gitme::gitme::gitme:

benim kayınvalidem de kurban bayramında gittiğimizde oğluna bir tabak ciğer getirdi (söylemesi ayıp) ben öyle bakakaldım benim yemediğimi et biliyor.Eve aç döndük akşam sofra da hazırlanmadı .

Anca oğlum oğlum bir tane oğlum sanki iki oğlu olsa birini fazla mı sevecek bu bir oğlum lafını hiç sevmem .

EEE biz de bir kızız o zaman benim annemlerde bi kızım bi kızım desin.zemuszemus

bu oğlan anaları neden böle bencil içten pazarlık karışkan konuşkan bişey oluyolar ya nedir yani ne alıp veremedikleri var kiii :oklava:

tek kelimeyle onunla ayrı dünyaların insanıyız

kk sayesinde sevdiğim kaynanamdan soğumaya başlıycam ne kadar çok sorun yaşayan var böyle sempatiksalakcinni

Dün bir yazı okudum Türkiye'deki kayınvalideler ile ilgili ,çok güldüm açıkçası.Türk erkeği ile evlenen ,Türkiye'de yaşayan Rus gelinler ,Kayınvalidelerinden o kadar çok çekiyorlarmış ki,dertlerini paylaşmak için forumlar açmışlar.Kayınvelidelerinin onların kıyafetlerine,ev düzenlerine karışmlarından şikayetçilermiş.Ansızın ve sık sık yapılan baskınlarda da dertlilermiş oldukça.Sonra kayınvalidenin,akrabaların yatılı kalmalarından dert yanıyotlarmış ve daha birçok bilindik sorunlar.
Demek ki,var bu kayınvalidelerde bir sorun.:roflol:

gıyımıme kuşamıma karışmayan fakat oğlu için canını verecek,insana insan olduğu için değer veren bir kadın geliyor sıcacık bir kalbi olan en önemliside benim oğlum yerıne sız dıyebılen bır kadın aklıma gelıyor...

ayyy yazdim uzun uzun sildim .. cunku direk esimin annesini yazdim .. zaten herkezde bunu yazmaz mi diymi? yazmiycam .. kendimi kücük düsmüs hissediyorum öyle konustugum zamanlarda oyuzden yazmiycam:mymeka:

henüz 1,5 senelik evlyim ama evliliğmden soğuttu bazen onun yüzünden evliliğimi bile bitirmeyi düşünüyorum .benim eşim tek çocuk baba da rahmetli ve annesi bizimle yaşıyor daha doğrusu benim olmayan bi evde ben onula yaşıyorum.kendinden ve boğazından başka hiçbişeyi düşünmeyen annelik duygusunu taşımayan birine katlanmak çok zormuş. allahtan çalışıyorumda akşamdan akşama görüyorum. onu anlatacak kelime bile bulamıyorum .biyere gitsen karışır eve bırak arkadaşlaırının gelmesini ailenin gelmesine bile bin ton laf sayar ...............bekarlara tavsiyem evleneceğiniz insanla beraber annesini de çooook ii tanıyın :(

3 kız ve 1 erkek evlat sahibi muhteşem kadın :)

tek gelinim diye sanırım bana çok iyi davranıyor evlendiğim günden beri 1 kere bile kalbimi kıracak,incitecek söz söylemedi.Ben ne dersem sen daha iyisini bilirsin kızım der.Beni görünce prensesim hoşgeldin diye karşılar.Sürekli bana kocan bişey istediğinde almazsa bana söyle ben alırım yeter ki siz huzurlu mutlu olun der.Canım birşey isterse arar söylerim yapar.Çat kapı asla evime gelmez.Evlendiğimden beri oturmaya 3 kere geldi evime düşünün artık.Ben çalışıyorum diye annemle arada sırada evime gelip temizlğime,ütüme bile yardım ediyor.Kendisi kayınvalidesinden cok cekmiş,çok hakeret işitmiş çok dayak yemiş.Sanki herkeze kayınvalide öyle değil böyle olur der gibi hareket ediyor.

Hokus pokus gibi bişe olsa yada sihirli değneğim yok etsem pufssssss...

3 kız ve 1 erkek evlat sahibi muhteşem kadın :)

tek gelinim diye sanırım bana çok iyi davranıyor evlendiğim günden beri 1 kere bile kalbimi kıracak,incitecek söz söylemedi.Ben ne dersem sen daha iyisini bilirsin kızım der.Beni görünce prensesim hoşgeldin diye karşılar.Sürekli bana kocan bişey istediğinde almazsa bana söyle ben alırım yeter ki siz huzurlu mutlu olun der.Canım birşey isterse arar söylerim yapar.Çat kapı asla evime gelmez.Evlendiğimden beri oturmaya 3 kere geldi evime düşünün artık.Ben çalışıyorum diye annemle arada sırada evime gelip temizlğime,ütüme bile yardım ediyor.Kendisi kayınvalidesinden cok cekmiş,çok hakeret işitmiş çok dayak yemiş.Sanki herkeze kayınvalide öyle değil böyle olur der gibi hareket ediyor.
Canım dua et bizimkide çok çekmiş sözde ! o yılan diliyle rahat durmaz kendini ezdirmez ama beni rahat ettirmek gibi bir problemi yok

benim kayınvalidem de kurban bayramında gittiğimizde oğluna bir tabak ciğer getirdi (söylemesi ayıp) ben öyle bakakaldım benim yemediğimi et biliyor.Eve aç döndük akşam sofra da hazırlanmadı .

Anca oğlum oğlum bir tane oğlum sanki iki oğlu olsa birini fazla mı sevecek bu bir oğlum lafını hiç sevmem .

EEE biz de bir kızız o zaman benim annemlerde bi kızım bi kızım desin.zemuszemus

haklısın sevmemekte canım. anlıyorum neler hissettiğini Ben de vejeteryanım çünkü ve Bilirsin etli yemekleri yemiyoruz, hatta Ben et suyu konmus yemekleri Bile yemiyorum, gittiğim zaman sevgilimin annesi Bana ayrı etsiz yaprak sarıyor, sana özel diyor insanın hosuna gidiyor değil mi ama. Bir de ben tavuk yiyorum Bari proteinini tavuktan al diyerek BaBası haftada Bir gün tavuklu Bi yemek yapar Beni çağirir, ailece çok özen gösterirler bu duruma allahım onlardan binlerce kez razı olsun allah Bütün işlerii güçlerini rast getirsin. Canlarım onlar Benim yaa iyi ki hayatımdalar, ailece hepsini çooook seviyorum öyle Böyle değil allahım hep Böyle olur inşallah. sevgilimi de çok seviyorum ama sırf ailesi için Bile evleneBilirim onunla =))

Bu arada eski nişanlım vesilesiyle "kötü kaynana" nedir çook ii Belledim.. o yüzdendir Belki de iyiyle kötü arasındaki kocaman farkı göreBiliyorum.. allahım neler çektim eski kaynanadan Beeeeeennnnn oğluşummmmm al ye diyerek meyveli yoğurt getirirdi Ben orda neciyim Bi tane de Bana versen canın mı çıkar oğlum yesin oğlum içsin tamam da el kızı olduğum Bu kadar mı yüzüme vurulur az ağlamadım azzz...

Back
X