Kayınvalide-Emri vaki

Daha sonra eşime ağlayacak olması durduruyor açıkçası beni.
O kadar bıktık ki bu konulardan 9 ayda.

Ben de kısa vadede değişmesini beklemiyorum artık...
İlerisi Allah kerim.

Ben olsam asla gitmem.dediğiniz gibi dıdının dıdısı neden gideyim.hele böyle konuşmaya bin defa daha gitmem.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla kendi adima konusuyorum
mecbur geleceksin denirse ölsemde kilimi kipirdatmam
istemediginiz hicbirseyi yapmayin ve kendinizi ezdirmeyin derim
sevgiler

Bence o an soyliyecektiniz.is isten gectikten sonra tekrar ayni konuya donup konuyu desmek kavgaya gider..aninda guzel bir dille ,kirmadan yapin bunu
K.v.niz size oyle soyledigi an
Anne bir sor istersen kizim o gun musaitmisin,seninle gitmek isterim dieeeee....belki isim vardir..
Gerisini ona birak.anlasin.biz kadinlar varya nie boleyiz.hem dert yanariz k.v.den hemdeaynisini biz yaparizzz...eminimona yapilsa ayni sizin gibi dusunur,ama kendi de yapar.
Ben olsam gitmek istiyorsam giderimm...ve anne sen o gun mecbursun dedin ama,benim o gun icin bir planim vardi.bana sormadigin icin bende soyleyemedim.kusura bakma derimmmmm...bos verrr..sana deger verene sende deger ver.yoksa hep oyle gider..kirmadan tabi.

Dıdısının bıdısı niye mecbursun onu anlamadım
Uslüp kötü

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim kg de sürekli beni günlere götürmeye çalışırdı hatta 9 aylık hamileyken bile ısrar ederdi biriki gittim sonra baktım arkası kesilmiyor gitmedim açıkça da söyledim yok ya gelemem işim var hastayım filan.. Hatta bi gün eşime dert yanmış o da demişki ne işi var o kadar yaşlı insanın arasında onun yaş grubu yoksa sıkılır ısrar etme demiş..o gün bugündür arada söyler şuraya gidicem seni de davet ettiler diye hiç cevap dahi vermiyorum zaten sürekli canımı sıkıyor yeterince problem yaşatıyor hiç çekemem artık

iki soyleyis tarzi vardir , biri sert saygisizca soylenen mecbur geleceksin diye...
Digeri yumusak ve hani kimse.yok mecbur sen grleceksin diye soylenen , onu sen simdi daha iyi bilirsin..

senin yerinde olsam kayinvalideme söylerdim gelebilirim ama benim onceden planim vardi bi saat kalabilirim veya daha sonra gelirim ..
bir sekilde halledilir bir konu kirmaya kirilmaya degmez.

sende arabayı bahane etsen nasıl olur? sonuçta onlar arabasız gitmiyorsa bu bahanen çok işine yarayabilir.
Her yere gidebiliyorsun da oraya mı gelemiyorsun der muhtemelen.
Veya o kadar uzaktan tutmasaydınız evi der

Annemin yanında surat asar söyleyemedim o an.
Hoş olmayacaktı, annem de olayı içinde biraz abartacaktı.

Ne mantıksız o zaman kimse evlenmesin.. Baş başa plan yapmak vakit geçirmek anneleri bastan mı atmak oluyormuş
Aynen öyle
Yemeğe çıksak "Annenizi götürmeyin siz.", tatile gitsek "Annenizi götürmeyinsiz."...

Kesinlikle ikincisi değil, elimde olsa da mimikleri de ekleyebilsem
Muhtemelen dediğiniz gibi gidip 1 saat falan kalıp arkadaşların yanına geçicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…