- 23 Mayıs 2013
- 1
- 0
- 36
- Konu Sahibi hayalperest52
-
5 aylık hamileyim.bebeğimin cinsiyetinin kız olacağını öğrendim.hayatta en çok sevdiğim anneannem (80yaşında)zeynep diye söylüyordu telefonda hep.kendisi alzheimer hastası. eşim koyamayacağını eğer onun ismini koyarsak annesininde ismini koyacağını onların darılcağını söyledi. bende annesinin ismini koymak istemediğim için zeynep koymuyorum diyerek konuyu kapattım. bu akşam eşim ailesinin zeynep koyacağımızı duyunca çok ağladığını babasının tansiyonunun çıktığını söyledi.bende sinirlenip kayınvalidemi arayıp neden üzülüyosunuz ben kimsenin ismini koymuyorum dedim. bu sefer eşim bana kızdı. nasıl ararsın nasıl konuşursun diye.kalbini kırmışım ya ben?daha çocuğum doğmadan böyle sorun oldu çok mutsuzum..
5 aylık hamileyim.bebeğimin cinsiyetinin kız olacağını öğrendim.hayatta en çok sevdiğim anneannem (80yaşında)zeynep diye söylüyordu telefonda hep.kendisi alzheimer hastası. Eşim koyamayacağını eğer onun ismini koyarsak annesininde ismini koyacağını onların darılcağını söyledi. Bende annesinin ismini koymak istemediğim için zeynep koymuyorum diyerek konuyu kapattım. Bu akşam eşim ailesinin zeynep koyacağımızı duyunca çok ağladığını babasının tansiyonunun çıktığını söyledi.bende sinirlenip kayınvalidemi arayıp neden üzülüyosunuz ben kimsenin ismini koymuyorum dedim. Bu sefer eşim bana kızdı. Nasıl ararsın nasıl konuşursun diye.kalbini kırmışım ya ben?daha çocuğum doğmadan böyle sorun oldu çok mutsuzum..
5 aylık hamileyim.bebeğimin cinsiyetinin kız olacağını öğrendim.hayatta en çok sevdiğim anneannem (80yaşında)zeynep diye söylüyordu telefonda hep.kendisi alzheimer hastası. eşim koyamayacağını eğer onun ismini koyarsak annesininde ismini koyacağını onların darılcağını söyledi. bende annesinin ismini koymak istemediğim için zeynep koymuyorum diyerek konuyu kapattım. bu akşam eşim ailesinin zeynep koyacağımızı duyunca çok ağladığını babasının tansiyonunun çıktığını söyledi.bende sinirlenip kayınvalidemi arayıp neden üzülüyosunuz ben kimsenin ismini koymuyorum dedim. bu sefer eşim bana kızdı. nasıl ararsın nasıl konuşursun diye.kalbini kırmışım ya ben?daha çocuğum doğmadan böyle sorun oldu çok mutsuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?