Eşlerimiz kizlar kaynanayi kaynatayi tek durduracak kişi onlar başka bi suçlu yok !
Lohusayim 1 haftalik aksam saati annem bende kaliyodu kapi caldi baktim kaynana kaynata ve iki büyük hala (eşimin halalari) neyse girdiler fln annem ikram sundu ben yeni yürümeye baslamisim o ara bebek agladi gittim emzirdim odada.. Sonra salona bi girdim kaynatanin elinde kalem kagit aralarinda isim kararlastirip kagida yaziyolar..kaynana direk kocasinin ismini istiyordu diğerlerinde farkli isim ben şok tabii..hemen odadan esimi aradim dedim boyle boyle ara baban engel ol.. Çünkü kayinpeder kulağa okuyor da hocalikta var ondan korktum tmm dedi.. Aradi babasini dedi ne yapiyosunuz o da bebeğe isim kararlastiriyoruz dedi ama kulagina okuma dedi ben bi geleyim aksam konusuruz dedi baba si tmm dedi yazdiklari listeyi de bana verdi gittiler suratlar beş karis..sonra o listeden koymadik tabii begendigimiz ismi koyduk ve
kendi annemin sadece beğendiğini söylediği ismide bende çok beğendim konuda ikinci isim koydum ama herkes bnm beğendiğini saniyordu :)
Boşver salla gitsin eşinin huyuundan git biraz tatil dille yola geliyorlar