- 26 Ağustos 2010
- 1.950
- 989
- 698
- 34
- Konu Sahibi salincaksevdam
Yorum yapan arkadaslara katılmıyorum gelme falan cok ayıp aranızda ne gecerse gecsin bin yıl sonrada olsa illaki yüz yüze bakcaksınız sanmayın havadan atıp tutuyorum ben esimin ailesi tarafından az cekmedim ki akrabamız yabanci degiller beni hep dısladılar paralar bir kardeslerle bize hep cocuk harclıgı gibi para veriyo abisi ama gıkımı cıkarmadım eltiler kendi kendilerine kustu olaylar oldu sonradan bos yere sittin sene konusmam dedim daha ama kvde beni herseyde yok saymasına ragmen ben ne yaptıysam haber verdim yeri geldi yemeklerini yapıp evimde ağırladım hamile oldugum vakit kvdeye söyledim müjde verdim sözde bana ne dedi sizce hayırlısı olsun kızım fazla naz yapma bu soylencek söz müydü degildi ben hersrylerini yuttum ama sonuvta bana döndüler onları cagırirsam gelirler ben bayramdan bayrama giderim cunkü gelinligimi hissettirmediler bana ama ben kendimi hic bozmadım guzelce ağırladm sonucta onlar bilmesin kadir kıymet Allah yukarda görüyo siz size duseni yapın ve güzelce ağırlayın onlar utansınlar daha 3 gelin gelcekmis beterin beteri var sizi mumla aradınlar ah keske oyle yapmasaydık dicekler emin ol daha gelinler cogalmamıs bizim kvdeye yeni gelin geliyo kök söktürüyo onlara emin ol bu saatten sonra izle ve gör![]()
Aslını söylemek gerekirse ben kv ve kpden hiçbir şey görmedim bu kredi olayı hariç.
Altlı üstlük oturduk komşuluk oynadı benimle ne evime zırt pırt geldi ne gideyim istedi mesafeli bi kadın kendisi. Ne nişanlıyken ne de evliyken bi kere bile iğneleyici laf olsun. Herşeyimi de yaptılar eşya düğün altın işte adetleri neyse hiçbirini atlamadılar. Çok hevesliydiler. Doğruyu söylemek gerekirse kpederimi çok severim babam gibi adam benim kafa otur ye iç kalk. Çok iyi biri. Kvye mesafelidir çok sevmez samimiyeti sakindir acayip sırlıdır. Burda konuş asla birine anlatmaz kızlarına bile. Denedim çünkü onu.
Bizim aramız bu borç yüzünden bozuldu. Annem çocuk ödeyemiyor alın borcu üstünden dedi diye tartıştıklar.
Ben buna kızıyorum borç bitecek yüz yüze bakacağız bak gelmek istiyorsun niye o zaman maddi yardımın yoksa manevi olarak yardımcı ol. Napalım oğlum yaptık çektik durumum yok idare et yarın bir gün olunca veririm de yalandan da olsa. Ara sor oğlum ödeyebiliyor musun de. Ya da ne bilim köyden getiriyorsun vercek kadar yok gelin olanı birlikte yiyelim de. Bir şeyler de yani de. Paylaş bari yükü paylaş.