canım hiç tereddütte olma. eşinizin ailesi hep hayatında olmak zorunda değil bence sen böyle düşündüğün için zorla hayatında kalmalarını sağlıyorsun. görümcen demediğini bırakmamış, kayınvalideni bilmiyorum ama bazı şeyler inceldiği yerden kopar. eşiniz barışsa sizin çabanızla, sonra çok iyi olsalar ve en ufak şeyde eşin onların tarafını tutmaya başlarsa (ki erkekler kendi yaptıklarına bakmadan lk olarak sizi suçlu görürler) o zaman da kendim ettim kendim buldum diceksin. yahu biraz gamsız olacaksın bu hayatta. çok işin içine girme canım kendi sorunları üstelik. bir bakmışsın barıştıklarında sen suçlu olmuşsun üstelik eşin senin yanında durmaktan da vazgeçmiş.. o kadar çok tanık oldum ki buna olmaz deme sakın. sen eşine açma bu konuyu, kendi keyfinize bakın yahu başka derdiniz mi kalmadı?
ben eşimle birlikte ikimizin ailesinden de çook uzaktayız ve nasıl huzurluyum anlatamam. aramıyoruz bile, bütün yaz mahvettiler bizi, sonra biz giderken uğurlamadılar bile. hiç kimse için kendimizi harap etmememiz gerektiğini çok iyi şekilde anladık. valla bayramda kocamla bol bol uyuyup doğuda olduğumuz için güzel şehirleri gezicez, kimse de umrumuzda değil . kafamız çook rahat =)