kayinvalide, gorumce ve bayram

Bu insanlar harbiden dengesiz yahu. Senin doğurup büyüttüğün, eğitimini, terbiyesini verdiğin koskoca evladın/kardeşin, başka bir insanın lafına bakarak karar verip, konuşuyorsa, problem senin yetiştirme tarzındadır deseydin.

çok haklısınız ama eşimin ailesi hep hayatımda olmak zorunda maalesef o yüzden tereddütdeyim

canım hiç tereddütte olma. eşinizin ailesi hep hayatında olmak zorunda değil bence sen böyle düşündüğün için zorla hayatında kalmalarını sağlıyorsun. görümcen demediğini bırakmamış, kayınvalideni bilmiyorum ama bazı şeyler inceldiği yerden kopar. eşiniz barışsa sizin çabanızla, sonra çok iyi olsalar ve en ufak şeyde eşin onların tarafını tutmaya başlarsa (ki erkekler kendi yaptıklarına bakmadan lk olarak sizi suçlu görürler) o zaman da kendim ettim kendim buldum diceksin. yahu biraz gamsız olacaksın bu hayatta. çok işin içine girme canım kendi sorunları üstelik. bir bakmışsın barıştıklarında sen suçlu olmuşsun üstelik eşin senin yanında durmaktan da vazgeçmiş.. o kadar çok tanık oldum ki buna olmaz deme sakın. sen eşine açma bu konuyu, kendi keyfinize bakın yahu başka derdiniz mi kalmadı?

ben eşimle birlikte ikimizin ailesinden de çook uzaktayız ve nasıl huzurluyum anlatamam. aramıyoruz bile, bütün yaz mahvettiler bizi, sonra biz giderken uğurlamadılar bile. hiç kimse için kendimizi harap etmememiz gerektiğini çok iyi şekilde anladık. valla bayramda kocamla bol bol uyuyup doğuda olduğumuz için güzel şehirleri gezicez, kimse de umrumuzda değil . kafamız çook rahat =)

O kadar haklısınız ki diyecek bir şey bulamıyorum inanin. Ama birde su var yazmayi unuttugum kayinbabam cok başka cok sever bizi bizde onu kizima cok düşkün ve iki gozude görmüyor ayrıca hasta özellikle onun için de gidelim diyorum ona biz görmeden bise olursa vicdan azabım cok büyük olur esime kac gündür hic bisey demiyorum baskı olmadan kendi karar versin diye artık ne karar verir bilmiyorum

ah yaa çok üzüldüm şimdi )=
canım eşinle bir kere konuş o zaman. ablan annen için değil onlarla konuşmayalım tamam ama sadece babanı görmeye gidelim torunuyla bayramlaşsın en azından sonra pişman olmayalım de ve kapat konuyu. ya da alsın babasını size getirsin sonra da eve bıraksın. bilemedim şimdi. canım benim ya, çok üzüldüm şimdi buna. yine de dert etme bu kadar.

siz Eşinize soyleyin, sen gelmesende ben torunlarını alıp gideyim...Eşiniz kırgın asla gitmek istemiyor sizde kırgınsınız ama vicdanınız el vermiyor.içinizden ne geliyorsa onu yapın..
"oğlumuzu doldurdu gordun mu" derler diye gideceksen hiç gitme..kimin ne duşunduğu umurunda olmasın..Sonuçta Allah biliyor eşin biliyor dert etme...
dediğim gibi gitmek istiyorsan 1 saat oturup gelirsin,eşin izin verirse...

Ayrıca eşini zorlama illa gidelim diye belki eşin çok sinirlenecek patlayacak onların yanında,bayram gunu tatsızlık çıkacak?? Bu da var yani....

helal olsun sana da eşin de ..hep böyle mutlu olun inşallah canım.

son mesajlardan alıntı yaptım ama olmadı sorn var sanırım
o , bu ne der diye değil gerçekten çok kırgınız ama ortada gitmeyecek kin tutacak kadar büyük durum yok
sadece dediğim gibi görümcem bana selam vermezse bende ona vermem geçer giderim
görümcemin evine gitmem ama kayınvalideme benim fikrimce gitmeliyiz eşimin anne babası sonuçta
ama bakalım ne olur bu akaşam hiç bu konuyu açmadım eşimde bişey demedi

Aynı durumu ben yaşadım ve sanırım biraz da fırsatçılık yaparak ne gidelim nede gitmeyelim dedim . Ama kabak benim başıma patladı . En fazla 5 ay sonra ailemi özledim demeye başlar ve görüşürler .ben olsam eşim gelmese dahi yalnız giderdim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…