- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.530
- 448
Kızlar, şimdi düşünün oğlunuz bir kızla aynı ortamda çalışıyor. Kız da bir yakininizin komşusu. O vesile ile bir gün kızın annesiyle de tanıştınız. Kızının evlenip birkaç ay içinde bosandigini, çok yanlış bir tercih yaptığını söyledi. Kız da aynı şekilde boşandım diyor. Ve bu kızla oglunuzun arasında duygusal bir ilişki yaşanmaya başlıyor. Bu sırada ogreniyorsunuz ki kız aslinda resmi olarak bosanmamis. Yani size yalan söylemişler. Hatta kızın kocası işyerine gelip olay çıkarıyor ve siz bu şekilde doğruyu ogreniyorsunuz. Oğlunuz hep kızın arkasında bu arada. Size de resti çekiyor. Sizce bu durumda müstakbel kayinvalide mi haklı kızla çocuk mu haklı? Yani yalanlardan dolayı kadın kızdan soğumuş durumda şimdiden. Siz olsanız yerinde ne yapardınız? Kabul eder bagriniza basar mıydınız kızı? Kızın hiçbir adımı falan da yok bu arada kadına karşı.
Ben müstakbel kayinvalideye şöyle dedim: " İnsanın başına her şey gelebilir. Evlenip boşanmak ayıp değil. Ama yalan söylemek büyük bir sorun o yüzden haklısın." Sizce yaklasimim doğru mu yoksa goremedigim bir şeyler var mı?
Ben müstakbel kayinvalideye şöyle dedim: " İnsanın başına her şey gelebilir. Evlenip boşanmak ayıp değil. Ama yalan söylemek büyük bir sorun o yüzden haklısın." Sizce yaklasimim doğru mu yoksa goremedigim bir şeyler var mı?