• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide hanım bebeğime kullanılmış bebek kıyafeti yollamış ! sağolsun

canım boş verya keşke herkez iyi düşünüpte iyi şeyler yapsa sen takma bak benim iki kızım var eşimin annesi üvey ilk kızıma hediye bile getiremedi ikinci kızıma normal bir elbise getirdi kayın babam kızım bu hediyemiz deyil ha dedi ve kızım şuan 10 aylık hala daha o hediye neyse getirecekler dahaaaa boş ver herkez birçeşit bu dünyada

çok doğru işe yaramaz olduğunu kendi oğluda kabullendi bana yapmadı ki sana yapsın diyor nasıl anneler var şu dünyada öğrenmiş oldum sayesinde sağolsun

çok doğru işe yaramaz olduğunu kendi oğluda kabullendi bana yapmadı ki sana yapsın diyor nasıl anneler var şu dünyada öğrenmiş oldum sayesinde sağolsun
Daha neler öğreneceğiz nelerle karşılaşacağız bakalım arkadaşım hiç kolay değil:D
Gül geç, gül geç kullanmiosanda ya ver çevrende ihtiyacı olan birine yada at gitsin gözünün önünde ben öyle yaparım şayet insanın bazen nevrini döndürüolar sus diosun ama kendinede yediremiosun

Oyyyyy ilk bikac yorum okudum, hemen konusahibine saldira gecilmis...
Nevarki bunda olurmu yaaa... Eger hediye olarak veriyosa KV bunlari ki öyleymis,
Bu baska biride olsa ayip... Eger sorsa, yada verirken söyle söyle dese tamamda,
Konusahibi alir kullanir kullanmaz o baska... Ama hediye olarak kullanilmis kiyafet
Mi olur öz torununa bide... Ben anliyamiyorum... Konu sahibini rahatsiz etdigine
Görede yenisi almaya her iki tarafinda gücü var, ona göre yorumumu yapiyorum...
Tabiiki ikinci el kullanmakta bi sakinca yok, kim oldugunu biliyosan ve bu veren
Kisi tarafindan belirtilip iyi niYetliyse bence...

hediye olarak yollaması saçma ve ayıp hiç yollamasaydı daha iyiydi.

ama normal bir zamanda size sorarak şu yakınımın bebeğinin kıyafetleri var giydirir misin diye sorabilirdi .

ikinci el bebek kıyafeti giydirilir giydirilmesine de babanesinin hediye olarak başka bebeğin kıyafetlerini torununa,

yollaması abes bence.40 kat eller hediye olarak sıfır kıyafet alıyor kullanılmış hediyeyi ilk duydum.

Son düzenleme:
kullanılmış kıyafet yollamasında bi gariplik yok ama garip olan size sormadan göndermesi...
ve eğer hediye olarak gönderdiyse gerçekten ayıp etmiş...
annemin komşusuda oğlunun kıyafetlerini gönderdi bana mutlu bile oldum ilk çocuğum olmasına rağmen..

Benim kv de bebek bohcasina esimin kucukken giydigi orgu hirka yeleklerini koymustu.

Benim kv de bebek bohcasina esimin kucukken giydigi orgu hirka yeleklerini koymustu.

Bu cok hoş bir şey değil mi? Biz mi yanlış anladık?

Sevdiğiniz adamın kücükken giydiği kıyafetleri simdi de bebeğiniz giyecek...

Evet guzel bisey canim ben kotu dusunerek yazmadim.

Son düzenleme:
Canım bebeğiniz kaç aylık babaannesindne ilk hediyesi mi yani doğmadan önce sıfır hediye almadı mı altın takmadı mı eğer aldıyda yaptıysa az çok, sonradan bu kıyafetleri göndermesi bence sorun değil her gönderilen şey hediye mahiyetindedir zaten ama ilk hediyesi il aldığı şey mi o önemli. Tabii sorması lazımdı giydirir misin diye de sorun olmayacağını düşünmüş demek ki eşinizin açıpta laf söylemesi hoş olmamış içine sinmiyorsa giydirmezsiniz olur biter. Ben giydirirdim yani yıkarım bir güzel neden giydirmeyeyim zaten küçülecek zaten aldığı kişilerde çok az giydirebilmiştir. Kızına almış yapmış diyorsunuz hiç yelek hırka örmedi mi size ki genelde kız anneleri yapar o tür çeyizleri bence beklenti içine girmeyin. Hem çeyize eşimin bebeklik hırkasını koymuş diyorsunuz ne güzel işte ben bayılırım hatırası olan şeyleri giydirmeye benimde battaniyem, patiğim, hırkam filan duruyor annem bebeğim olduğunda verecek kullanıcam.

tepkiler çok abartılı en fazla kullanmazsın olur biter yer bezidir bilmem nedir çok çocukça alan da sağolsun almayan da neticede kimse birilerine güvenerek bebek yapmıyo değil mi, annemde bana kardeşimin sakladığı hırkalarını falan verecek kv de eşimin patiklerini falan verse çok cici olur bence padişah soyundan değiliz çocuğumu ipeklere sarıp büyütmicem daha iyilerini sen al giydir

İhtiyacım bile olsa,hiç kimse damdan düşer gibi 2.el birşey getiremez yavruma.
İnsan bir teklif eder o bebeğin annesine..
Hele ki hediye almadan 2.el kıyafet!!!Yazıklar olsun böyle insanlara..

Ona göre değer verilir o babaanne olacak kadına,hiç üzülmeyin..

Son düzenleme:
doğum yapan kadınların bide altın merakı var, kv altın taksın bilezik taksın niye? bi görev mi başarılmış ya da kaynanaya hediye mi sunulmuş nedir yani, bu tarz şeylere gelince ataerkiliz ama kv aramasın sormasın sık gidip gelmeyelim oğullarını aramasınlar değil mi

kullanılmış giysi getirebilir ,ister giydirilir ister giydirilmez duruma göre ama hediye olarak gönderilmesi hoş değil gerçekten...

bir zıbın bile 10 tl yani fahiş fiyatlı hediye almasın ama bunu bile alabilirdi paketinde. :31::31: günde 1 tl kenarıya koysa o parayı toparlardı durumu kötü dahi olsa..

o yüzden bu konuda ben pek iyi niyetli düşünemiyorum.:19:

ha eşinin bebeklik kıyafeti olur o ayrı :69: o çok özel bir durum olurdu .

aynı şeyi kendi annem dahi yapsa ben tepkimi belli ederdim. herkesin heyecanı var bu ayrımcılık ve saygısızlığa girer.

benim bu konuda yaram var ben kendimi bildim bileli 2. el giydim annem bize bişey almadı genç kızken bile başkalarının kıyafetlerini giyerdim param yok borcumuz var derdi şimdi evlendim kendine alıyor hanımefendi bide gösteriyor dizmiş ayakkabıları sıra sıra elbiseler yine öyle bu yüzden oğluma 2.el giydirmiyorum az olsun benim olsun içimdeki yarayı böyle kapatıyorum.

bazı insanlar anne olamıyor benim annem senin kayınvaliden örnek işte üzülme ben artık üzülmüyorum

giydirmessin olur biter yorgun abartma bence
ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk :)

Back
X