• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide ile altlı üstlü oturmak doğru mu

Ha aynı evde oturmuşsun ha altlı üstlü oturmuşsun ne fark eder ?
Tabikide asla oturmamalılar altlı üslü asla diyorum yani evlilikleri hemen biter .
Ben görüyorum aynı evde beraber yaşıyanları tanıdığımda var yazık kızı nasıl eziyorlar . 3 erkek kardeşler kocası da yola gidiyo . kız evin tüm işini yapıyo kaynana desen manyağın teki kız sabah 6 da kalkmayınca bağırıyormuş uyan diye kızıyormuş uyanmadığı zaman . kendi kocasının çocuklarının işlerini de geline yaptırıyor kaynanası .
Ben kayınvalideme gittim kız da gelmişti baktım yazık bütün işleri yapmaya başladı hemen nasıl alışmş bir de ezilmeye .
Bir de demiyor mu mutluyum ben kız kısmı böle olur falan . Çıldıracaktım ya . Aslında öyle düşünmüyor ezilmekten kendini öyle görmeye başlamış artık .
Zamanla insan kendini daha da ezik hisseder bence oranın işini yap buranın işini yap bilmem ne yap oohooo ölme eşeğim ölme . Ben farklı ilçelerde oturuyorum böyle gayet güzel bence . İdeali böyle olmalı bi sorunum da yok şükür . En güzeli böle arada ilçe filan olmalı yani .

Ben önce altlı üstlü oturuyordum sonra karşı binaya taşındılar ona rağmen rahatsizim ki bize çok sik gelmezler ama biz çok sik gidelim isterler her akıllarına estiğinde çocuğumu almak isterler hava soğuk olur bilmem ne olur birşey desen alınırlar her misafir de gitmem ama mutlaka çağırırlar marketten aldigina laf etmez ama dolabı açtığında inceler 1-2 gün sonra kadın idare eder bilmem ne yapar ,esimin kardeşi gelse ki damat bey bizden pek hoşlanmaz sürekli gel gel afedersiniz evin bütün pisliğini ,yemeğini ,bulaştığını benim annem hallettigi halde kaynanam gorumcemin gittigi gun salya sümük ağladı yemege cagirmadim diye esim asla karistirmaz bize ama oluyor ne kadar uzak o kadar iyi, başka sehire taşınma ihtimalimiz var Allah kısmet ederde ev alirsam farklı semtlerden nasip olsun istiyorum !!!!sonra başına çok vurur ama zaman geri alınmaz...

Altlı üstü, aynı ev, aynı sokak herhalukarda sıkıntı.
Yatmadan yatmaya kendi evine giderse neala...

kv ile de anne ile de elti, görümce ve kardeş ile de aynı apartman olmaz bence. olmuyor yani. çok iyi anlaştığınız kız kardeşinizle bile sorun çıkıo. çünkü ele karışılıyor. bir yerlerden pürüz çıkıyor...

kızkardeşimi istediler ve altlı üstlü oturucaklarmış.kadın çok konuşuyo.bu evliliğin onun için iyi olmucağını düşünüyorum.kardeşimi ne yaptıysam ikna edemedim ne yapabilirim sizce...
Asla asla asla böyle bir şey yapmasın. Benim annemle babannem altlı üstlü oturdu, oturmaya da devam ediyor. Annem 26 yıllık evliliğinin her günü çekti, pişman oldu sonunda çöktü kadın. Bir kaynanadan ne kadar uzak oturulursa o kadar iyi.. Yoksa mutsuzluğu "garanti".

Doğru karar olmaz sanırım :( %90 ı pişman altlı üstlü oturmaktan

Kızlar beni çok korkutuyorsunuz ya :( Biz de evlilik düşünüyoruz ve evlendiğimizde aile apartmanı olacak. Doğulu değiller göçmenler. Üst katta anneleri, amcaları falan oturacak. Annesini babasını tanıyorum çok da tatlı insanlar gerçekten. Hiç mi iyi örnek yok aranızda :(

Bir yakınım daha 1,5 senelik evli, kucağında 4 aylık bebeği var ve boşanıyor bu yüzden malesef, ilk günlerden beri huzuru yok...

Arkadaşlar tecrübeyle sabit ve sürekli duyduklarım da dahil olmak üzere kesinlikle aynı apartman hatta aynı sokağa bile taşınmayın.

Yaşayarak sonradan size hak verecek aşk onun gözünü kör etmiş
kızkardeşimi istediler ve altlı üstlü oturucaklarmış.kadın çok konuşuyo.bu evliliğin onun için iyi olmucağını düşünüyorum.kardeşimi ne yaptıysam ikna edemedim ne yapabilirim sizce...

Back
X