• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide ile altlı üstlü oturmak doğru mu

çoçuğun kız kardeşi cezaevindeymiş. çoçuk kız kardeşimden eğitim seviyesi olarak düşük.bunları duyduktan sonra gözgöre göre nasıl olur diyebiliirim ki.babamız vefat etti 16 yıl önce. kardeşlerimiin ağabeyi gibiyim.onların başına kötü bişi gelsin istemiyorum.

Bu bilgileri biliyorken nasil gorucu kabul ettiniz?
Bilmiyorsaniz da nasil sormadan arastirmadan istemeye gelmelerine onay veriyorsunuz?

Siz buyuk olarak dusuncelerinizi paylasir ve razi olmazsiniz.
Gerisi yine ona kalmis...

Kızlar beni çok korkutuyorsunuz ya :( Biz de evlilik düşünüyoruz ve evlendiğimizde aile apartmanı olacak. Doğulu değiller göçmenler. Üst katta anneleri, amcaları falan oturacak. Annesini babasını tanıyorum çok da tatlı insanlar gerçekten. Hiç mi iyi örnek yok aranızda :(
Tatlim bende gocmenim her yörede cesit cesit insan benim kaynanada basta iyi hoş geliyorduda simdi goresim bile yok buyuk cogunlukta boyle sen istisna olursan ne ala

Bizde yengemle on küsür senedir aynı binada oturuyoruz . sorun karşınızdakini kayınvalide kayınpeder görümce vs . gözüyle görmede başlar . karşınızdakine el gözü ile baktıkça aile olamazsınız . bu sizin içinde karşınızdaki içinde böyledir .

Kızlar beni çok korkutuyorsunuz ya :KK43: Biz de evlilik düşünüyoruz ve evlendiğimizde aile apartmanı olacak. Doğulu değiller göçmenler. Üst katta anneleri, amcaları falan oturacak. Annesini babasını tanıyorum çok da tatlı insanlar gerçekten. Hiç mi iyi örnek yok aranızda :KK43:

Böyle durumlarda büyü bozuluyor sanrm:KK14: iyilerde genelde degisiyor nedendir bilinmez..

hayır asla kabul etmesin
tanıdığım öyle oturan ne kadar kişi varsa bin pişman
istediğin saatte uyuyamazsın istediğin saatte kalkamazsın her yaptığın evine ne zaman gireceğin hep gözlem altında
benim arkadaşımda yazık 70 yaşında anne baba tekler elimiz üstlerinde olsun diye altlı üstlü oturmayı kabul etti
biz pişiririz onlarda yer mantığı hasta olurlarsa dakikaya biz koşarız vs. diye
kız çalıştığım halde haftada en az dört gün yemekli misafir ağırlıyorum iki evin işi bende cumartesi kendi temizliğimi yapsam pazara üst katın temizliğine yapıyorum bir hafta sonu evimde geç kalkıp dinlenemedim derdi
ki yaşlı anne babanın hiç misafir yokmuş önceden tabii benim arkadaş evlenince yemek yapan çay demleyen var anamız babamızın evi deyip gelmeye başlamışlar bir bir
arkadaşım dört seneden sonra kavga dövüş zorla çıktı

Evlenceği kişi işte zaten gündüz işe gidicen uğraşmak zorunda kalmıcan demiş.sizce ne kadar işe gitsede bu durumlardan kurtulmuş olur mu...

Ha aynı evde oturmuşsun ha altlı üstlü oturmuşsun ne fark eder ?
Tabikide asla oturmamalılar altlı üslü asla diyorum yani evlilikleri hemen biter .
Ben görüyorum aynı evde beraber yaşıyanları tanıdığımda var yazık kızı nasıl eziyorlar . 3 erkek kardeşler kocası da yola gidiyo . kız evin tüm işini yapıyo kaynana desen manyağın teki kız sabah 6 da kalkmayınca bağırıyormuş uyan diye kızıyormuş uyanmadığı zaman . kendi kocasının çocuklarının işlerini de geline yaptırıyor kaynanası .
Ben kayınvalideme gittim kız da gelmişti baktım yazık bütün işleri yapmaya başladı hemen nasıl alışmş bir de ezilmeye .
Bir de demiyor mu mutluyum ben kız kısmı böle olur falan . Çıldıracaktım ya . Aslında öyle düşünmüyor ezilmekten kendini öyle görmeye başlamış artık .
Zamanla insan kendini daha da ezik hisseder bence oranın işini yap buranın işini yap bilmem ne yap oohooo ölme eşeğim ölme . Ben farklı ilçelerde oturuyorum böyle gayet güzel bence . İdeali böyle olmalı bi sorunum da yok şükür . En güzeli böle arada ilçe filan olmalı yani .
tam cadıymış .Ben katlanmazdım mesela öylesine .Ne karışır benim evime ?

diğer konunda bundan bahsetmişsin zaten. Ayrı konu açmana gerek var mıydı?

Senin yapacağın birşey yok.Yaşamadan öğrenemez , şimdi hayat ona toz pembe senin ona söylediğin her laf batar .Hatta ablam acaba beni kıskanıyor mu diye düşünür.Neyse evliliklerini uzatabildikçe uzatınız.Zamanla zaten farkına varır ergeç.

Kayınvalidesi melek gibi bile olsa bir zaman sonra o da sıkılır.
çünkü ister istemez sürekli git geller olacak bide anlyışlı değillerse eyvah eyvah

bir konu daha açmışsınız bence kardeşinizi uyarın ok ama onun kararlarına da saygı duyun

Senin yapacağın birşey yok.Yaşamadan öğrenemez , şimdi hayat ona toz pembe senin ona söylediğin her laf batar .Hatta ablam acaba beni kıskanıyor mu diye düşünür.Neyse evliliklerini uzatabildikçe uzatınız.Zamanla zaten farkına varır ergeç.

onun için uğraştığını gözü görmez... elin adamı için ne halt yiyorsa yesin demek lazım sanırım

Ona deki aklini dinlesin kalbini degil evlendikten sonra kalbin pek hukmu olmuyor kendi evinde 7/24 cat kapi gelen kaynanasi kaynatasi oldumu evinde rahat dolasamadimi nasil mutlu olcak acaba bende ayni seyi yaptm pismanim

Ona deki aklini dinlesin kalbini degil evlendikten sonra kalbin pek hukmu olmuyor kendi evinde 7/24 cat kapi gelen kaynanasi kaynatasi oldumu evinde rahat dolasamadimi nasil mutlu olcak acaba bende ayni seyi yaptm pismanim

söylemediğim kalmadı şifremi verdim burdakileri okusun diye.Anlamıyo.Ne hali varsa görsün silicem bende kendisini....

söylemediğim kalmadı şifremi verdim burdakileri okusun diye.Anlamıyo.Ne hali varsa görsün silicem bende kendisini....
Oylede yapma benim ablamda beni cok uyardi seviyorum diye dinlemedim sonra bana uzak durdu evliligimde cok sikinti yasadim hic yanimda olmadi ben cok yanliz kaldim sen onu yanliz birakma

Back
X