Kayınvalide ile altlı üstlü oturmak ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi ELjF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ELjF

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
63
0
0
36
Ankara
Merhaba arkadaşlar... 4 aylık nişanlıyım. Haziranda düğünüm var. Nişanlım yeni ev yapıyo, üst katta biz oturcaz ama henüz bitiremedi. bir süreliğine alt katta ailesiyle oturcaz 6 ay falan. aslında cok tereddüt ediyorum. nişanlım evin reisi gibi, babası kenara cekilmiş bütün sorumluluk onda. beni korur bana sahip cıkar, zaten hep ben ne istersem o oluyo.düğün bile benim istediğim konseptte yapılacak ailesine sorma gereği hissetmiyo bile. ama korkmuyo da değilim. Herkes mi muzdarip kayınvaliden arkadaşlar ya Ayrı evde oturma şansımız da yok aslında hiç istemiyorum (

yapma canım benim......
madem öyle beklesin 6 ay daha düğün için ev bitince evlenirsiniz.....
iyiyken kötü olunur böyle durumlarda....
hem işi sağlama alıp evlenip yerleşince kayınvalidenin yanına bitmez o 6 aylar bitmeeeeeeeeeezzzzzzzzzz

Son düzenleme:
Elbetteki birlikte yaşamak çok zor; fakat kesinlikle herkes aynı şeyleri yaşamaz.

Zor günler ama saygı çerçevesinde birlikte rahat yaşayanlarda var. Aileye, size en önemlisi eşinize bağlı.

Mutluluklar.

Bizde eşimle herşeye ikimiz karar verdik danışmadık bile ama eşinin her istediğini yapıyo olması kayınvalidenin sana karışmaması anlamına gelmiyor Altlı üstlü çok fena. Her inişinde kapı açılıp sorguya çekilebilirsin. İnan ki bi süre sonra bu seni çok rahatsız eder. Üst kattan bir koşuşma olsa siz şakalaşıyor olsanız koşarak gelebilir ne oluyor diye vs vs bir sürü şey olabilir. Tabi bunlar ihtimal ama %80 ihtimal :) Bende kayınvalidemde aynı bahçenin içinde oturuyorum o karşı binada. Öyle olunca biraz daha iyi oluyo gibi. Çünkü üst kattaki eltime günde 10 kere çıkıyormuş daha yakın olduğu için.
Son olarak benim evimde nişanlıyken yapılıyordu Ben kaçtığım için hemen bitirdik işi çoktu daha. Eğer kaçmasaydım 2 sene kadar nişanlı kalacaktım ve bu süre içinde çok eminim ki o evde oturma fikrinden vazgeçer nişanlıma yeni bir ev aldırırdım aynı yerde oturmamak için..

olmaz, arkadaşım olmazzzz...
keşke iyi anlaşsanız, ama olmazz.eşlerin ailesiyle, ilişkiler pamuk ipliğine bağlı, iyiyken bile saçma sapan bi nedenden dolayı kavga edebilirsiniz, kırıcı olabilirsiniz..ayrı evde bile herkesin yaptıgı birbirine batıyo. sen o 6 ayı babanın evinde gecir en iyisi

walla nedesem bilmiyorumkii aynı konudan bnde muzdarıpim ama bnm kaynanam üst katda oturacak ve daha kötüsü aile apartmanı eltmlerle beraber aynı binadayım..ikna edemdmm ayrı yerde oturalım dieee napıcm bilmyrmm ama çokk fazla yüz göz olmaya gerek yok die düşünyrmm.samimi olmycam açıkcası merhaba merhaba bu kadar işte yoksa tepeme çıkarlar valla bide ben dilliyimm yemn billah dilimi keselerler:):)evn bitdkten sonra evlenn derm ve yüz gçz olmaa saygıda kusur etme yeterrr..gerisi tefferruatt işteee

Sana 5 senedir kayınvalidesiyle altlı üstlü oturan biri olarak söylüyorum:
ömrümden 10 yıl daha eksildi sanki.
iyiyken kötü olmayın arkadaşım
Hayatının en unutulmaz günlerini yaşayabilirsin :)
başka bişey demiyorum diyemiyorum.

insan evliliğinin özellikle ilk aylarında sadece kocasıyla başbaşa olmak istiyo. düşünsene sarılıp bir film izleyemeyeceksiniz, kocan için şık ve romantik bir masa hazırlayamayacaksın, beraber duşa giremeyeceksin, dışarı çıktığınızda dönüş zamanları için tereddütte kalacak erken dönmeye çalışacaksın, kendi evinde amaan sonra yaparım dediğin bir işi hemen yapmak zorunda kalacaksın, daha kocanı tanıyamaya çalışırken birde ailesini de tanımaya çalışacaksın. senin yerinde olsaydım düğünü erteler evim hazır olduğunda evlenirdim. en azından ilk gecemi kendi evimde rahat rahat yaşardım.

burada bununla ilgili çok konular okuyoruz
terübelere kulak vermek gerekir..
altlı üstlü oturmayı geçtim 6 ay da aynı evde oturacakmışsınız
arkadaşım ne bu acele?bekleyin eviniz hazır olsun sonra evlenin

çok yanlış yaparsın bence.düşün ki insan annesiyle yeri geliyorda tartışıyor ama küs kalamıyor annem dersin ne dese başına
taç edersin kaynananla kötü oldunmu bir sözü seni yer bitirir unutmazsın kaldıki dip dibe olucaz diyosun.benim eşim ailesyle 20 dkka mesafede ve senin eşin gibi evin en küçük oğlu olmasına rağmen herşeyi bizimkinden bekler,her medeti bizimkinden umarlar kullanıyolar kocamı resmen ben böyleyken çekemiyorum onları yanyana olup napıcaksın gerçi karar senin ama 3-5 ay sonra bi konu daha açarsın kocamı seviyorum ama buailesi olmasa diye

sana çok yakınımdan bi örnek veriyim, annemden...babam evlenirken ben kiraya gitmem annemlerle oturalım 1 yıl demiş, o 1 yıl olmuş 10 yıl, şu an babannem yansa annem elindeki bi bardak suyu içerde gene üstüne dökmez o derece, babama sitem ediyo bazen 1 yıl dedin 10 yıl yaptın diye babamda amaaaaaan 0'ın değerimi var diye kahkalar eşliğinde, sen bilirsin, o evin reisi annesinin yanında kedi gibi olursa şaşar kalırsın

Belki çok mutlu olursunuz?

Akşam işten gelmişsin, kayınvaliden evini temizlemiş, yemeğini yapmış hem de tatlısına kadar, çayını demlemiş, kendi evine cıkmış.

Cuma günleri camasırlarını yıkamış, kurutmuş ütülemiş.

Sen onları her davet ettiğinde "yok kızım siz yeni evlisiniz, yiyin icin gezin, biz sonra geliriz" dermiş mesela.

Olmaz mı? Olabilir.

karşılığında ne alıcak
çok iyimser bi yaklaşım olmuş ama keşke olsa...

ne kadar iyi niyetlisin canım. bu saydıklarını yapan kaynanaların sayısı bir elin parmaklarını geçmez inan daha doğrusu ben hiç duymadım daha :)))

karşılığında ne alıcak
çok iyimser bi yaklaşım olmuş ama keşke olsa...

ahahahha kesin evin tapusunu ister

ne kadar iyi niyetlisin canım. bu saydıklarını yapan kaynanaların sayısı bir elin parmaklarını geçmez inan daha doğrusu ben hiç duymadım daha :)))

Hayal kurdum Vardır belki yaa

Burası dert var topiği olduğu icin duymadık hic. Gecenlerde bi konu acılmıştı, hamile gelinin evini temizleyen kaynana o olabilir bence:d

evet evet onu sectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…