Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insan evliliğinin özellikle ilk aylarında sadece kocasıyla başbaşa olmak istiyo. düşünsene sarılıp bir film izleyemeyeceksiniz, kocan için şık ve romantik bir masa hazırlayamayacaksın, beraber duşa giremeyeceksin, dışarı çıktığınızda dönüş zamanları için tereddütte kalacak erken dönmeye çalışacaksın, kendi evinde amaan sonra yaparım dediğin bir işi hemen yapmak zorunda kalacaksın, daha kocanı tanıyamaya çalışırken birde ailesini de tanımaya çalışacaksın. senin yerinde olsaydım düğünü erteler evim hazır olduğunda evlenirdim. en azından ilk gecemi kendi evimde rahat rahat yaşardım.
bebeğimiz olunca kayınvalidemin üst katına taşındık
işten gelince oraya gidiyoruz
yemek hazır oluyor evde yemek yapmıyorum hafta içi de hafta sonuda
kahvaltılarda dahil alt kattayız
gece eve yatmaya çıkıyoruz
misafir geleceği zaman temizliğimede yardım ediyor böreğimede tatlımada
bulunmaz nimet dimi?
sen ne istiyorsun ne bekliyorsun bunu düşün ona göre hareket et
nasıl başlarsan öyle gider
okuyup daha ne istiyosun diyenler olabilir
ben kendi evimde oturmak isterdim:)
kendi yemeğimi kendim yapmak isterdim
önemli olan senin ne istediğin
Sana 5 senedir kayınvalidesiyle altlı üstlü oturan biri olarak söylüyorum:
ömrümden 10 yıl daha eksildi sanki.
iyiyken kötü olmayın arkadaşım
Hayatının en unutulmaz günlerini yaşayabilirsin :)
başka bişey demiyorum diyemiyorum.
Merhaba arkadaşlar... 4 aylık nişanlıyım. Haziranda düğünüm var. Nişanlım yeni ev yapıyo, üst katta biz oturcaz ama henüz bitiremedi. bir süreliğine alt katta ailesiyle oturcaz 6 ay falan. aslında cok tereddüt ediyorum. nişanlım evin reisi gibi, babası kenara cekilmiş bütün sorumluluk onda. beni korur bana sahip cıkar, zaten hep ben ne istersem o oluyo.düğün bile benim istediğim konseptte yapılacak ailesine sorma gereği hissetmiyo bile. ama korkmuyo da değilim. Herkes mi muzdarip kayınvaliden arkadaşlar ya Ayrı evde oturma şansımız da yok aslında hiç istemiyorum(
hiç mi iyi kaynana olmaz be kardeşiimmmm :) of oooffff....... hiç de istemiyorum zaten. keşke diyorum ayrı evimiz olsa, herkesten uzak....... ama bazen hayat insanların istekleri ölçüsünde gitmiyo, şartlara göre yaşam şekillendirmemiz gerekiyo... inşallah evlendikten sonra da bi konu açarım, kayınvalidemle cok mutluyuz herkese tavsiye ederim diye![]()