Kayınvalide ile aynı apartmanda oturmak

Kelebek040225

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
173
100
48
Kayınvalidesi ile aynı apartmanda oturan var mı aranızda arkadaşlar sorunlar oluyor mu? Eşimle tayinimiz eşimin ve benim ailemin olduğu ile çıktı. Kayınvalidemlerin yaşadığı apartmanda 5 dairesi var kiraya veriyorlar. Bir kiracı çıkmış gelin diyolat ama açıkçası ben gitmek istemiyorum. Sorun olcakmış gibi geliyor bana eşim tek çocuk zaten rahat olamayabiliriz gibi geliyor. Ev varken kiraya çıkmak da garip olcak gibi bunu nasıl söyleyebilirim? Tecrübeli arkadaşlardan da yardım istiyorum

ben olsam oturmam. aranız iyi de olsa sürekli bi gel git durumu olacak. gitmesen küserler vs.
hiç bulaşma derim.
Aramızda bir sorun yok iyiyiz ama çok çok iyiyiz de diyemem. Kayınvalidem çok sert karakterde baskın biri karakterlerimiz pek uymuyor. Ama bu durumu nasıl çözerim hayır ben sizin yanınızda oturmak istemiyorum kiraya çıkıcaz mı demeliyim nedenini sorarlar elbet

Aramızda bir sorun yok iyiyiz ama çok çok iyiyiz de diyemem. Kayınvalidem çok sert karakterde baskın biri karakterlerimiz pek uymuyor. Ama bu durumu nasıl çözerim hayır ben sizin yanınızda oturmak istemiyorum kiraya çıkıcaz mı demeliyim nedenini sorarlar elbet
aynı durumda olsam ben çekincelerimi oturur tek tek eşime anlatırım.
o da dinler.
sizi bilemedim deneyin isterseniz.
eğer okey derse, uygun bir dille kv de söylersiniz. daha büyük/küçük veya yeni vs. eve çıkmak istiyoruz gibi.

Madem bir evi size hibe etmek istiyorlar kirasını size versinler :)
Bir evin bir çocuğu değil mi?
Burada amaç üzüm yemek mi bagciyi dövmek mi acaba??

Madem bir evi size hibe etmek istiyorlar kirasını size versinler :)
Bir evin bir çocuğu değil mi?
Burada amaç üzüm yemek mi bagciyi dövmek mi acaba??
Malesef öyle olmuyor o kadar kira gelmesine rağmen biz şuan kirada oturuyoruz :110: sorun çıkacağını zaren düşünüyordum ama ev varken biz kiraya çıkıcaz buraya gelmiycez demekten de çekiniyorum açıkçası nedenini soracaklardır

Burda bir cok konu var bu konu ile ilgili. Arama yapsaniz hepsi çıkar. Bence mecburi bir sebeb yoksa gerek yok derim
Evet konulara baktım çoğunluk oturulmamasından yana. Ama ben şunu sormak istiyorum orada hazır ev varken kiraya çıkmak istediğimizi nasıl söylemeliyiz nedenini soracaklardır sorun çıksın da istemiyorum aramızda kırmakta istemiyorum.

Cogunlukla sorun oluyor.bence oncelikle evleneceg8n kisiyle konus.soyle soyleyebilirsin: biz yeni evleniyoruz yalniz olmamiz bizim icin daha iyi olur.kendi annemler de olsa ayni apartmanda oturmak istemezdim.senin annenlerle ilgili degil yanlis anlama .
Bu tarz bir konusma yaparsin o da ikna olursa ailesini ikna edebilirse eder ve dedigin sekilde olur.ama esin ikna olmazsa ne yaparsin bilmem.

Cogunlukla sorun oluyor.bence oncelikle evleneceg8n kisiyle konus.soyle soyleyebilirsin: biz yeni evleniyoruz yalniz olmamiz bizim icin daha iyi olur.kendi annemler de olsa ayni apartmanda oturmak istemezdim.senin annenlerle ilgili degil yanlis anlama .
Bu tarz bir konusma yaparsin o da ikna olursa ailesini ikna edebilirse eder ve dedigin sekilde olur.ama esin ikna olmazsa ne yaparsin bilmem.
Eşim sen nasıl istersen öyle olur diyor istemiyorsan oturmayalım ama bunu nasıl açıklayacağız ne diyeceğiz diyor. 3 seneye yakın evliyiz bu arada.

Eşim sen nasıl istersen öyle olur diyor istemiyorsan oturmayalım ama bunu nasıl açıklayacağız ne diyeceğiz diyor. 3 seneye yakın evliyiz bu arada.
Pardon ben evli oldugunuz kismi kacirmisim :).ya acikca soyleyeceksiniz ya da semtle ilgili bir bahane falan bulun.olursa tabi.siz calisiyormusunuz bilmiyorum ama sizin ya da esinizin is yerine yakinlik gibi bahaneler de bulabilirsiniz tabi uyar mi size bilmem

Evet konulara baktım çoğunluk oturulmamasından yana. Ama ben şunu sormak istiyorum orada hazır ev varken kiraya çıkmak istediğimizi nasıl söylemeliyiz nedenini soracaklardır sorun çıksın da istemiyorum aramızda kırmakta istemiyorum.

Artik yetiskin ve evliyiz. Kendi ayaklarimizin üzerine durmaliyiz. Aileler ile beraber oturmak bu yüzden iyi fikir degil gibi seyler söyle. Kirilsa bile sonradan unutur. Ayni apartmanda kaldiktan sonra yasanilanlar unutulmaz.

Esin tek cocuk, o'da annesi ile dengeyi kuramaz. Annede sinirlarini asar, her gün oglunu görmek ister. Siz disariya ciktiginizda görecek. Laf olsun diye "dün siz nereye gittiniz" gibi sorular sordugunda canin sikilcak. Yani hic o topa girme derim ben.

İyiyseniz kötü olmamak için gitmeyin.
Bugün olacağınız kötü yarın olacağınızdan daha iyidir.
Aynen böyle açıklayın eşinize. Anne onun annesi o yolunu bulsun. Annesi ona kırıldığını unutur size kırıldığına unutmaz. Her şeye hesap vermek zorunda değilsiniz. Nazikçe kırmadan söyleyip kabul etmezseler bile bildiğinizi okumalısınız.

Büyük bir pismanlik yaşamak istemiyorsanız bence farklı yollara bakın..
Kha altlı üstü oturmussunuz ha birlikte en ufak bir farkı yok..

Bence esiniz aciklayici bi sekilde anlatsin böylelikle kv ve kp daha fazla anlayis gösterebilirler. ilk basta kirginlik alinganlik olabilir ama zamanla gececektir mutlaka. bastan istemediginiz birseyi yapmayin derim

Evin konumuyla ilgili bir şey söyleyebilirsiniz. Biz daha merkezi bir yer istiyoruz, iş yerine uzak burası gibi. Ya da daha büyük bir yer bakıyoruz. İki ailenin ortasında bir yere gidin de iki taraf da kırılmasın.

Back
X