Kayınvalide ile aynı apartmanda oturmak

Sen hic " ayni apartmanda oturduk asiri manyak memnunduk ooo" diyenini duydun mu? Ben pek duymadim.
Peki " keske hic oturmasaydim" diyeni?
Ben cok duydum.
O yuzden risk almaya gerek yok.
Iyiykem kotu olursun.

Annem asla ayni evde oturmam gelinimle demisti, hatta demisti " ayri evi birak,karsi apartmanda oturp dis kapisi benim gozumun onunde bile olmasin, disari cikar bende hep geziyor diye fesatlanirim seytan durter. Evide dis kapisida baska yere donuk olsun bize yakin oturmasinlar".

Kayinvalidem baskin karakter esim tek cocuk demissin.tum eksileri ayni zamanda toplamissin.aman girme o topa.patlatirlar seni demis olayım yanii

Ben oturuyorum
Bu biraz sunla alakali. Esinin ve senin sinirlarin. Esin de sen de ayni teldsn calip ayni seyleri soyleyip mesafeyi koruyosaniz sikinti olmaz. Calisiyosunuz hafta bir gun kv nize cikar aksam cayi icer muhabbet edersiniz. Tmmdir. Cok korkulcak birsey yok

Kayınvalidesi ile aynı apartmanda oturan var mı aranızda arkadaşlar sorunlar oluyor mu? Eşimle tayinimiz eşimin ve benim ailemin olduğu ile çıktı. Kayınvalidemlerin yaşadığı apartmanda 5 dairesi var kiraya veriyorlar. Bir kiracı çıkmış gelin diyolat ama açıkçası ben gitmek istemiyorum. Sorun olcakmış gibi geliyor bana eşim tek çocuk zaten rahat olamayabiliriz gibi geliyor. Ev varken kiraya çıkmak da garip olcak gibi bunu nasıl söyleyebilirim? Tecrübeli arkadaşlardan da yardım istiyorum

Ben de alt-üst oturuyorum. İmkanımız olsa oturmazdım. Ha kv'dem çok rahatsız etmez. Ben de onu umursamam. Ona rağmen aynı apartman bana doğru gelmiyor. Mecburiyetler dışında.
MAddi imkanınız uygunsa kira ödemeye, ayrı olun. Onlara da, ya iş yeri-ev arası uzak bahanesi bulacaksınız ya da açık açık söyleyeceksiniz.

Bende kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum Sekiz senedir iyi tarafıda var kötü tarafıda var
Ama şimdiki aklım olsa istemezdim ne kadar iyi olurlarsa olsunlar bi arada olmuyo canım ne kadar kapım ayrı desende o mesafeyi ayarlayamazsın gelipte kötü olacağına gelmeden kötü ol bence hiç bulaşma

Sakın ama sakın ayni binaya oturma.Iyi iken kotu olursunuz.Surekli sizden beklentileri olur.Kiranin birini size versinler çok düşünüyorlarsa.İş yerine yakın,merkeze yakin,daha büyük/küçük ev düşünüyoruz vs.nedenler söylersiniz.

Back
X