Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ah çok haklısınız. Yaşadım yaşıyorum hala. Annem başka şehirde. Bana kalmaya geldiğinde her an kv lerle takılmak zorunda kalıyor. Annemle yalnız 1 saat çay bile içemiyorumBakın ben 6 sene kayınvalidem, eltim, kayınvalidemin kayınvalidesi aynı apartmanda oturduk. Allah için çok büyük bir problem yaşamadık ama hep huzursuzdum. Mesela kayınvalidemin en ufak gelen misafirine bile yardıma indim. Yemekli misafirler pastalı misafirler. Yada en basitinden gün içinde psikolojik olarak kendimi hep inmek zorunda hissettim. İnince de ufak tefek işini yaptım. Örneğin mutfak dağınıksa topladım, ütünün üstüne gitsem ben gidince kendi oturdu. Faydası da oldu yalan yok ama şimdi bakıyorum hep alttan alan ben olmuşum.Ailem başka şehirde gelip kaldıklarında hiç bir laf etmediler ama ailem huzursuz oldu sürekli onlarla da görüşmek zorunda kaldılar. 2 senedir başka bir ilçeye taşındık inanın eşimle oğlumla olan ilişkilerim düzeldi. Oğlumu kendi istediğim şekilde terbiye ediyorum. Yani bence hiç düzeninizi bozmayın işi bir süreliğine bırakıp evladınıza bakın. Ha kayınvaliden iyi bakar ama çocuğunun üzerinde senden çok söz sahibi olurlar.
Bence düzeninizş bozmayın durumunuz uygunsa kendiniz büyütün evladınızı.. bizde ana kız gibiydik fakat.. siz karı kocasınız seslerin yükseldiği zaman da olucak kavga da ediceksiniz ve bu sesler duyulucak kvniz de olaya dahil olucak bi şekilde ve sıkıntı yaşayan direkt siz olucaksınız.. velhasılı ara ara görüşmek en güzeli lohusayken hiç kimse çekilmiyo çünkü.. ayrıca her doğum bi kriz öften pöften bi sebepten bi şey çıkıyo ve size anlayış göstermesi gerekenler sizden daha çok lohusa oluyo.. tabi ki her insan farklıdır ve siz tanıyosunuz bu aileyi..bende öyle düşündüğüm için kiraya gittim.. ama şuanda hamileyim aldığım maaş çok yüksek değil bakıcıya versem ,zaten bakıcı fiyatları yüksek baya bir de güven meselesi..
ya işi bırakıp bebeğime kendim bakıcam kirada devam.
ya da gidip o apartmana taşınacağım , ve çok kararsızım
Bence olmazMerhaba
Kayınvalidesi ile aynı apartmanda oturup mutlu mesut geçinen var mı?
Bebeğin olunca taşınmayı düşünüyorum onun alt katına..
Şuan etrafımdakilere oranla %90 iyi geçiniyoruz, daha hiç ağız kavgamız birbirimize söylediğimiz kötü söz yoktur.
Anlaşamadığımız aynı fikirde olmadığımız bazı noktalar olabiliyor arada tabi.
Bebek olunca onun alt katına taşınma sebebim 1-çalışmak istemem ve bebeği bakıcıya vermek istememem
2-oraya taşınırsak kira vermeyecek olmam..
Yorumlarınızı bekliyorum..
yatak odası ilikşıye kadar burnunu mu sokar şkmBen varım çok tartışma yaşadık simdi alt üst oturuyoruz ama yabancı gibiyiz ne o gelir ne ben giderim haa yüz versem evimden çıkmaz herşeye ve hatta yatak oda iliskimize kadar girer ama yok hic samimi olmuyor um
herşeyın duyulması cok kötüAlt katta kv kp gorumcem var onlarin da altında diğer gorumcemler.
Yani sorun olmuyor ama aynı bina istemezdim eşim kira vermek istemedi. Hoş şu durumda kirada da zorlanirdik kabul ettim mecburen.
Nisanliyken daha sık gelip giderdim. Böyle olduğunun farkındalar zaten konusmustum başta.
Alıp karşıma "sen de melek gibi olsan ben de illa ki birşeyi yanlış anlayabiliriz. Kaç yıl yüz yüze bakarız bilmiyorum inşallah 50 küsur sene ama ben kötü olalım istemiyorum. Bu yüzden eskisi kadar gelip gidemem anne çünkü aramizin kötü olması en korktuğum şey " diye anlattım o da benimle iyi olmak istediği için tabi dedi.
Ben bazen çat kapı kahveye giderim onlar da çok nadir bana gelir.
Ama kp der yol kisaldi mesafe artti diye.
Acil bişey olur hastalik vs yada yumurta vs :) çalarız kapıyı..
Ama ne kadar yalıtım da olsa sesler duyuluyorevde ses olmadi mi hapsurma esneme haliyle konusmalarda bu kışın di bi de kapi pencere açıldı mı iyice fena..
Zaten balkonda hiç rahat edemiyorum..
Inşallah kendi evimizi alırız diye umit ediyorum.
** dip not ben ikna edemedim eşimi ama siz deneyin. O evi kiraya verip aynı miktarda yakında oturabilirsiniz.
Benim annemin evi olsa ben öyle yapardım en iyisi bu bence.
Hakkınızda Hayırlısı olsun