- 23 Kasım 2015
- 620
- 474
- 103
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye minnet edesin ki? Rahatça evine girip çıkacak, bu sefer o da senden beklenti içine girecek sürekli. Kendi ayağınla gidilir mi? Bir iki sene çalışmaya ara verip sonrasında kreşe verebilirsin.
uzak dur..ne mesafe ne soguk davranmak hic birşey kar etmiyor..yakin olmak hayatimda yaptigim en buyuk hata..cocuga bakiyor diye katlandim ama evliligimi sarsti cok yipratti bizi..tatile gidersin surat yapar misafirin gelir surat yapar cocugu bakiyorum diye istekler hic bitmez..surekli ilgi beklemeler.Cocuga baktigi için kapris vs hic bitmez ben yildim inan..Herseye karisma hakki görüyor kendinde.O kadar mesafeli durdum ama olmadigıcık yönleri uzak olmamıza rağmen oluyor arada.
daha şimdiden bebek mevlüdünü nasıl yapacağımız hakkında yorumları var.şöyle yaparız böyle yaparız vs.
bana soran yok hiç..
uzak dur..ne mesafe ne soguk davranmak hic birşey kar etmiyor..yakin olmak hayatimda yaptigim en buyuk hata..cocuga bakiyor diye katlandim ama evliligimi sarsti cok yipratti bizi..tatile gidersin surat yapar misafirin gelir surat yapar cocugu bakiyorum diye istekler hic bitmez..surekli ilgi beklemeler.Cocuga baktigi için kapris vs hic bitmez ben yildim inan..Herseye karisma hakki görüyor kendinde.O kadar mesafeli durdum ama olmadi
Siz cok mu sesli birlikte oluyorsunuz anlamadım ya niye bunu sordunuz kadinavalla ben bu laflara inanmıyorum yanliş anlama beni.
evin icinde kv kayınbaba kim olursa olsun ben rahat edemem. izinde bile bir hafta cekemıyorum eşim bile cekemiyor düşün keni annesi babasi...
bir oturma odasında kocanla yatıp tv izlıyemezsın. arkdaşların akrabaların rahatca gelip gitmez. üstüne başına hep dikkat edecen. damak zevki desen herkesinki ayri. ben evlenınce kv yemek pişirmesini istemem ne diye evlendim. baş başa bir sofraya oturamazsın. cinsel ilikşi? ses cıkarmıyormusumuz hic ? banyo??herkes anladıktan sonra kusura bakma ama benim kocamla özelim kalmadıktan sonra evlilik değil o evciliktir.
Annene kötü davranmasına üzüldün anlıyorum ama eşinden çıkarma sakın ekmeğine yağ sürersin.
Ben ilk zamanlar kadın ne yapsa sinirleniyordum eşimden çıkarıyordum elimde olmadan hırsımı. Şimdi artık içimden geçeni dobralık altına sığınarak dan dun söylüyorum, ben düşünüp üzüleceğime o üzülsün moduna bağladım. Yemin ederim rahatladım.
Bundan sonra kibarlığı elden bırakmadan istemediklerini söylersin iğnelerse sen de iğnelersin ama akşama içinde sıkıntı bırakmazsın olur biter.
Zaten yetişme tarzından annenin de efendi olduğu belliydi ama annene de söyle o da versin cevabını. Statüleri aynı netice de o dünürü kırmaktan korkmuyorsa annen hiç korkmasın.
Gazlama değil amacım yanlış anlama ama anne kız alttan ala ala tepenize çıkarmayın. Önce bir afallar ama yeni sisteminize uyum sağlar.