kayinvalide ile ayni şehirde yaşamak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mugecim gerçekten eşim onlardan çok farklı zaten uzagiz dedim ama birgün bu durumla karsilasacagimi tahmin edemedim tabiki. Dusunsene bi eltini 8 aydır ailesiyle bir araya getirmeyen bir aile ve daha birçok şey. Ben basederim etmesine ama yipranirim orası kesin

Hımm normal değiller desene :(
O zaman hayatım en iyisi dediğim gibi herkesten uzak ve mutlu olalım, nasıl olsa kimse lokmamızı ağzımıza koymuyor diyerek eşini ikna yoluna git bence. Çünkü kendi ailene yakın bir yeri ne sebeple istersen iste eşin olayı inada bindirdiğini düşünebilir öyle de huzurun kalmaz yine sana olan olur. Bir de bence kendi ailemize yakın olmakta her zaman hayır getirmeyebilir. Umarım gönlünce olur her şey canım benim. Öpüyorum seni.

Hımm normal değiller desene :KK43:
O zaman hayatım en iyisi dediğim gibi herkesten uzak ve mutlu olalım, nasıl olsa kimse lokmamızı ağzımıza koymuyor diyerek eşini ikna yoluna git bence. Çünkü kendi ailene yakın bir yeri ne sebeple istersen iste eşin olayı inada bindirdiğini düşünebilir öyle de huzurun kalmaz yine sana olan olur. Bir de bence kendi ailemize yakın olmakta her zaman hayır getirmeyebilir. Umarım gönlünce olur her şey canım benim. Öpüyorum seni.

Benim isteğim iki aileyede uzak nezih bir yerde bi hayat kurmak illa Büyükşehir olsun demiyorum ama tek dediğim kesinlikle ailesinin yaşadığı yer olamaz. Biz bir izine gidiyoruz herkes içinde küfür eden amcalari var eşime bakıyorum yüzü kızarmış başını yere egiyor. Artık 1 değil değil yeter ama ya bu nedir böyle bayan var demiyorsunuz dümdüz gidiyorsunuz ben mecbur değilim bu uslubunuzu çekmeye dedim. Pardon gelin hanim dediler. Insan az bilir nerde duracagini yahu

Ben oturmuyorum. Ama bu kayinvalideyle ayni sehirde oturulmaz fikri de sacma yani. Ayrica bu da benim yorumum. Benim dusuncem.

Düşünceni ifade ediş tarzın yanlış senin eşini de az biraz okudum konularından herkesin katlanabilecegi şey farklı, bilmem anlatabildim mi

Ben oturmuyorum. Ama bu kayinvalideyle ayni sehirde oturulmaz fikri de sacma yani. Ayrica bu da benim yorumum. Benim dusuncem.

Şehir değil hanımefendi ilçe ilçe. Hani 20.000 30.0000 nüfusa sahip yerler

Annene selam bile vermiyomuş mesela, konu sahibi de bu tip sorunların önünü baştan kapatmak için aynı ilçede bir ömür yaşamak istemiyor, anlasamayacagi insanların burnuna burnuna girmeye gerek var mı
Ben de diyorum ya iste. Madem oyle o neden antalyada yasamayi kabul etsin

Bencilsin tatlim:) antalyaya gelince yok aileden uzak olalim demiyosun amaa. Ailemin sehrinde kalalim istiyorum diyosun

Bencilim o zaman benim ailem eşimin yaptığına ettiğine karismaz nerde duracaklarini her zaman bilirler. Bizimde bir aile oldugumuzun farkindalar. Hayırdır bu kadar savunduğuna göre o muhitlere yakın bir yerdesin sanırım. Ben aile yasantima kimseyi karistirmam. Karistiranada saygım var yani sana

Komedi olan kelin ilacı olsa başına sürer kısmı bence, herkes komik bulduğu kısma gülmekte özgür
Yoo benim esim benim ailemin sehrinde yasasin diye bir derdim yok. Esimin de beni ailesiyle ayni sehirde yasatmak gibi bir derdi yok. Mevzu benle ne alaka kardes

Yoo benim esim benim ailemin sehrinde yasasin diye bir derdim yok. Esimin de beni ailesiyle ayni sehirde yasatmak gibi bir derdi yok. Mevzu benle ne alaka kardes

Konu senle hiç alakali değildi tutupta kapak mapak gibi ifadeler kullanıp olayı maça çevirip ben eşinin tarafındayım demeseydin, hanım köylü erkek ne demek ayrıca, ne alaka, sen alakasız şeylerden alaka kurarsan bunu başkaları da yapabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X