Kayınvalide ile beraber yaşama tecrübesi olan var mı?

Günahı boynuma olsun ayrılın yazasim geldi nasılsa sonu öyle olur ben bilemem ne kızıma isterim ne sevdiğim birine sanırım dusmanima bile istemem.Size ne yani milletin ilişkisi derdi olmayan evliliği hayatı .Siz direkt çocuklu biriyle evleniyorsunuz aynen onların yaşadıklarını yaşayacaksiniz.Sevgiliniz de köprüyü geçene kadar idare edecek.Sonrada sus yüzünü asma bilmemne olacak.Benim genel yorumlarımı okuduysaniz kimseye bu kadar kesin yorum yapmam.Soze yaptım olmaz olmasın bu iş .Bin yıl bekar kalsanız girmeyin bu topa .

Buna benzer bir ilişkisi var eşimle kayınvalidemin. 13 yaşında evlendirilmiş çocuk gelin kendisi. Kocasından gün görmeyince çocukları ile o boşluğu doldurmuş. Ne kadar gelinlerini sevdiğini söylese de oğullarını kıskandığı çok belli oluyordu. Ben ülke dışında o ise Türkiye'de yaşamasına rağmen, yaz tatillerinde, o kısacık sürede bile stresi dibine kadar hissettim, tatillerim zehir oldu.

Uzak durun demiyorum, kaçın.

Her hatayı ille kendimiz yapmak zorunda değiliz burdaki konuları okuyun mesela yapmacikmisim diye bir konu var okuyun betaber yaşamadan ne sorunlar çıkıyor.Kisacasi annesiyle denge kuramayanla evlenmek kabus Niye damat altlı üstlü oturmuyorki.Akilli olun derim.Onlarin düzenine ayak uyduracaksiniz bunu bilin.Ayrica ne derse inanmayın bu sevgiliye iki gün ağlamak omurboyu ağlamaktan iyidir

Kayınvalidem evlendiği günden kayınvalidesi vefat edene kadar birlikte yaşamış,kayınvalidesi de epey çektirmiş. Bana kötü kaynana gibi davranmamak için çok özenli davranır hakkını yiyemem. Başka şehirde yaşadığımız için ziyaret amaçlı gidip kalıyoruz evinde torununu görsün diye,son seferden sonra kayınvalide ile en fazla 3 gün görüşmeye yemin ettim
en iyisi bile olsa kaynana kaynanadır,ben misafirlikte bile az daha yüz göz olacaktım. Ev üstüne ev olmaz, ille de olsun diyorsa sevgiliniz,ilişkiniz hakkında bi kez daha düşünün derim.

Bu kayınvalide sıkıntılı evlilik düşünmeden ilişki yaşamak sen evlenmesek de olur haftanin 3 günü bana yeter diyorsan bir şey diyemem de bana mantıklı gelmedi. Şimdiden sana bu fikri söylüyor ki ilerde ben demiştim diyecek

Üşenmeden hepsini okudum roman gibi akıcı. Kaynana ile ayni evde olmaz ayyorlamam bu kadar tşk

Ben böyle çarpık ilişkili, aldatmalı anne ve babasının düzenli ilişki içersinde olmadığı bir evin oğluyla evlenmek istemezdim. Kendi ailesinde özellikle babasından düzgün babalık, fedakarlık, sorumluluk görmeyen birinin eş olmayı, baba olmayı öğrenmesi zor. Benim ilk okuduğumda gözüme çarpan sorun bu.

Bu kadar varlık içinde, beraber yaşamakta anlamsız. Bunlar en başından beri anneyle beraber yaşamayı kabul etmişler. Sen ayrılsan başka bir kıza aynı şartı koyacaklar. Onlar kendi içlerinde karar almışlar. En kötüsü bu bana kalırsa, onlar anne oğul aile, sen gelinsin dış kapının dış mandalısın şimdiden, siz evlenince yeni bir aile kurmuş olmayacaksınız, sen o aileye kendini dahil etmek için fedakarlık yapacaksın.

Bide bunun yaş aldıkça niye oraya gidiyorsunuz niye buraya gidiyorsunuz gündüz vakti niye odaya çekiliyorsunuz oğlumun parasını niye harcadın şuna torunuma öyle bakılmaz versiyonu var hepsini yaşayıp görmek de elinizde.Yani insanlar sağlık olur konu o ayrı ama niye en güzel gunleriniz böyle geçsin.Yemegi o yapar yada hep siz .Her türlü yeri geliyor insan kendi annesine bile tahammül edemiyor sevgi saygı tamamda.Gercekten altlı üstlü olmaz.Bence o sevgili annesine bakacak biriyle evlensin.Sizde size ayrı ev kurup eş ile anne arasında denge kuracak bunu bilen biriyle.Yani en iyi anlaşan da bile sorun çıkar o kavgada senin annen konusunda ne sevgi kalır ne saygı ne ozeltalan.Agiz tadıyla kavga bile edilmez çok birikim olur yıpranır eskir o ilişki yüz göz olur.

Altlı üstlü oturmayı zaten geçtim, anasına aşırı düşkün hiçbir erkek bana normal gelmiyor, erkek gibi hiç gelmiyor. Ayrı şehirlerde yaşadığı halde annesine düşkün erkek beladır, kaldı ki aynı ev diyorsunuz. Bir de kadının kocası sorunlu, tipik oğullarıyla aşk yaşayan türk kadını bu. Kaçın kurtarın kendinizi.

O sizin k.valideniz değil sevgilinizin annesi şimdilik,ortada bir resmiyet yok daha.

Aynı evde yaşanmaz sevgiliniz her ne kadar bunu istesede sorun olduğunu henüz öğrenememiş maalesef.
Kaçın bu aileden hızlıca yakmayın başınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…