- Emoji Skoru
- 205
- Puanlar
- 103
Ayrica sunuda söylemek istiyorum. Bu genç kizlar niye hep ayni hatayi yapiyorlar? Genç yasta evlenip, maddi durum yok diye kv'de kalmak? Daha gençsen, isin yoksa, maddi durum yoksa bence evlenmemeli. Ne zaman kendi ayaklarin üzerine durabildiginde, evi geçindirebildiginde o zaman evlenmelisin.
Ev üstüne ev olmuyor. Gelin kv'den sikayetçi oluyor, kv'de gelinden sikayetçi oluyor ve ortada huzur denilen birsey kalmiyor.
Ayrica burdaki insanlarda abartmis "o kadin ne çabalarla o çoçugu büyütmüstür". Evet, bur NORMAL. Bir anne elbette çoçugunu büyütmek için çaba sarf edecek, çoçuk hasta oldugunda gece yaninda duracak. Insan sonuçta çoçugunu ne için büyütüyor? Ömür boyu annesinin yaninda kalsinmi diye? Ben sahsen çoçuklarimin ilerde kendi ayaklarini üzerinde durmali için büyütürüm, ben isterimki büyüdügünde evden çiksin, kendi hayatini, kendini düzenini kursun diye.
Ah bu Türklerdeki bazen asiri derecede büyüklere saygi bos yere bir çok insani çektiriyor.
arkadaşım konuyu yanlış anlamışsın sen biz maddi durum olmadığı için k.v ile oturmuyoruz şuan kiraya çıksak gayet rahat ödeyebiliriz kiramızı k.v bize fazla miktar kalması ve kendinin ihtiyacı olmadığı için bizim kiramızı ödüyor