Kayinvalide ile birlikte yaşamak?

Melisa999

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2018
4
0
1
27
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum belki bu konu hakkinda başlik açılmıştir ama ben beni anlatacak bir şey bulamadim.
Sizinle bir şey paylasmak istiyorum ve fikirlernizi almak istiyorum.
Ben 18 yaşinda evlendim ilk 6 ay kayinvalidem kayinpederim görumcem ve kaynımla yaşadık önceden cok hevesliydim herkesi cok iyi sanmiştin meyerse yanilmişim
Ilk 2 ay cok iyi anlasmistim herkesle . Kayinvalidem ve ešim çalisiyordu ben evde herkesin hizmetini gòruyordum.
Herkes soyundugunu yedigini yerinde birakirdi yine de dayandim .
En sonunda kayinvalidem bana hic bir yapmiyormusum dedi ve benimle tartişti cok kotu durumdu evi terketmistim ama ešim beni yine geri getirmisti.
Neyse 6 ay sonra yeni kiramiza tasindik hamile kaldim suan 8 ay hamileyim ve eşim yine annesinin evine taşinmak istiyor istemedigimi bildigi halde.
Ben çok korkuyorum nefesim daraliyor yine eskisi gibi anlašamicaz tek basima herkezin hizmetini gormek zorunda olcam. Bebeğin doğcak görumcem daha 5 yasinda ben ikisinede nasil bakicam.
Nolur bana yardim edin bisey soyleyin esimi nasil kandircam tasinmamamiz icin
Eklemeyi unutmuşum ve bu 6 ay icjnde evde takilan altinlarim calinmisti ben kayinpederimin yaptindan adim gibi emindim. Ama kayinvalidem yine beni suclamisti. Esim yine ona karsi cikmamisti.

Son düzenleme:
Lohusaliginizi biraz abartın bence :)) ayılıp bayılın nazlanin
Òyle yapsamda sen çok degistin herseyi cok abartiyorsun neyaptilar sana felan diyor.
Cunku hicbirseyden haberi yok esime cok bisey anlatamiyorum kizicak diye korkuyorum kayinvalidem neler yaptini 1 kez anlattim bana inanmadi annesini hakli cikardi

Siz hiç annesini oğluna anlatmayın bu erkeklerin en nefret ettiği şeydir ne kadar kötü olursa olsun en büyük hatayı burada yaparsınız. En guzeli istemediginizi soylemek oturun ara ara konusmalar yapin

Neden tekrar beraber oturmak istiyor. Madem ayirmissiniz evi kalsin boyle. Yolunda gitmeyen nedr

Neden tekrar beraber oturmak istiyor. Madem ayirmissiniz evi kalsin boyle. Yolunda gitmeyen nedr
Kayinvalidem sürekli dolduruyor cunku.
Bebeğe bakamicakmisim gibi sözler soyluyor. Kayinvalidem icin en onemlisi benim anneme yakin oturmamiz oğlunu kiskaniyor sosyal medyada bir resim paylaşalim hemen beni arayip birsürü laf soyluyor. O yuzden bin bir bahane bulup eşimi anlatiyor .

İşte belli bir olgunluğa erişmeden evlenince ne kadın derdini anlatabiliyor ne erkek anlayabiliyor. Eşine ne dersen de bu cahilliği ile kafasının dikine gidecek, bir erkek eşiyle başbaşa daha çok huzur bulur ana baba sevdasına düşmez, ben gelmiyorum sana güle güle diyeceksin. Zorla tutup götürecek hali yok. Ben evimi bırakmam diyeceksin. Annesini kötülemek yerine böyle konuş

Aynen çok haklısın keşke annemi dinleyip erken evlenmeseydim ama iş işten geçti.

Canim ya en guzel gunlerimiz kv kp gibi nedenlerden mahvoldu gitmek istemedigini ve gidersen bir daha olmayacagini kaldiramayacagini soyle bebek olirsa ev islerini ve kalabalik ortami kaldiramayacagini soyle nasil yasican zaten o kadar kalabalikla

Neden anlatmıyorsun Allah Allah tuhafsın?
5 yaşındaki görümce olayı da tuhaf, sen mi bakacaksın?
O eve dönersen hayatın biter. Gerekirse yık köprüleri eşin de tercihini yapsın.

bu hayatta var olma sebebini dusun. yani Yaratan bile bizi ozgur yaratmisken kula kolelik yapmak ne kadar dogru. istemedigin hicbirseyi yapma. esini al karsina boyle boyle de yok illa gidecegiz diyorsa kapi orda sen git ben de anneme tasincam de.bu kadar. korkma.

Taşınırsan boşanacağını söyle eşine
Neden taşınacak şimdi durup dururken
Zaten bir defa tecrübe edindiniz
Ev ev üstüne olmaz

Resti cek. O eve gidersen bir daha kurtulamazsin!!!!!

Belli ki anasina babasina senin gibi hizmetci bir köle lazim!

Ne için taşınmak iatiyormuş acaba?kira içinse kendi ailenizin yanına taşınmayı teklif edin çocuga o bakacak bana yardımcı olacak diyin.
Hiçbir erkek bunu kabul etmez. Bizde aynı şekilde onlar kadar haklıyız.
Kv melek gibi sağ olsun bir kez beni kırmadı her işimi gördü öz annemin yapmadıklarını yaptı bana ama gel gör ki aynı eve bu durumdayken bile evet demem.

Artık anne olacaksınız bebeğinizle yaşayın ne diye o insanlarla bir eve doluşuyorsunuz?
Eşinizi bi çalkalayın bence kendinde değil.

Aman haa ablam , sakın öyle bişey yapma. Birkere girmişin o ortama en iyi sen bilirsin neler yaşadığını , yaşayacağını az çok...
o kadar kişinin her türlü hizmetini yapabildiysen emin ol , minicik bir bebeğin de her türlü ihtiyacını karşılayabilirsin. Üstelik gocunmadan kendi kanın canın.
Eşinle konuş , olmadı ailen devreye girsin .
HAYIR ların kesin ve net olsun , bakarız ederiz dersen eşinin kafasında tamam yaa hallederim ben bu işi birşekilde diye oturabilir.

hamile kalmayı biliyorsam bakmasını da bilirim deyin bakamaz dediklerinde ve ailesini kötülemeyin bırakın o zaten sizden daha iyi biliyor ailesini. sadece sizden o şekilde duymak istemez. daha tam olarak aileden göremez sizi böyle bir algı var bizim erkeklerin genelinde.

Valla yaş küçük olunca insanı eziyolarda eziyolar. Yaş küçük diye çocuğa bakamazsın da derler herşey derler Bi kere sana tavsiyem geri dönme oraya ev üstüne ev olmaz bebeğin olcak diret eşine gitmem ben evimden fln de yani öyle şey mi olur yada eşine güzel hayallerde kurdurabilirsin kendi evinizle ilgili Allah yardımcınız olsun zorr böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…